«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 11 червня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

День пов'язаний із засвоєнням космічної енергії. Посилюються аура, життєвий потенціал, особиста чарівність. Цей день присвятіть спілкуванню, зустрічам або творчим пошукам. Ймовірно, різні справи і дрібні проблеми змусять докласти значних зусиль, однак, швидше за все, не принесуть бажаних результатів. Уникайте скупчення народу - вас можуть захопити емоції і загальний настрій натовпу. Девіз дня - небагатослівність, сторонній погляд і вміння аналізувати події.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

У цей день може виникнути ряд проблем, спровокованих діяльністю заздрісників. Їм вдасться дізнатися те, що ви хотіли приховати від сторонніх очей. Ці події можуть спричинити за собою негативні зміни у всій вашому житті. Жінки-Водолії повинні уважніше придивитися до своїх партнерів і переглянути свої відносини, оскільки помилки і ілюзії можуть спричинити за собою неприємності.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День активізації темних сил. Події цього дня можуть посилити ваше занепокоєння і передчуття небезпеки. Основні неприємності торкнуться і матеріальної сторони життя. Вірогідні крадіжки, пограбування. Слідкуйте за найціннішими речами, не допускайте непоправних помилок. Вам не завадять додаткові запобіжні заходи.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сприятливий день. Посилюються життєвий потенціал, впевненість, сексуальність, особиста чарівність. Спілкування з друзями, зустрічі з цікавими людьми або творчі шукання успішні і принесуть задоволення.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Активний, творчий день. Сьогодні головне - нічого не перелякати і не відволікатися на дрібниці. Зосередьтеся на головному. Ви з усім впораєтеся, навіть якщо доведеться викластися повністю. День обіцяє стати сприятливим для подальшої діяльності. Корисні групові заняття, спілкування з друзями. Бажано відправитися в гості або прийняти гостей у себе.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День сприятливий для активних дій у комерції та бізнесі. Вірогідні вигідні пропозиції або фінансовий прибуток. Удача не залишить вас і у взаєминах з оточуючими або близькими людьми. Ваші таланти і здібності будуть оцінені по достоїнству. Ні в якому разі не займайтеся сьогодні ворожіннями або чаклунством. Це може залучити дуже небезпечні і злі сили.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Вихідний день обіцяє стати сприятливим для подальшої життєдіяльності. Головне - зробити гармонійними відносини з оточуючими. Зовні ви можете виглядати досить оптимістично, але це тільки ширма, якою ви спробуєте відгородитися від мирської суєти. Бажано відправитися в гості або прийняти гостей у себе.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

У прояві романтичних почуттів слід бути обачними, навіть трохи жорсткими і розважливими - це дозволить вам краще розгледіти предмет своєї уваги і захистить від можливих неприємностей у відносинах. Вірогідні підступи недоброзичливців або образа в спілкуванні з особами протилежної статі. Зірки рекомендують проявити більше самовладання і витримки.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

День пов'язаний із засвоєнням космічної енергії. Посилюються аура, життєвий потенціал, особиста чарівність. Цей день присвятіть спілкуванню, зустрічам або творчим пошукам. Зосередьтеся на головному і не відволікатися на дрібниці. Ви з усім впораєтеся, навіть якщо доведеться викластися повністю. Корисні групові заняття, фізичні навантаження. Бажано відправитися в гості або прийняти гостей у себе.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Небезпечний, напружений день. Творчий потенціал значно знизиться. Вас чекають неприємності, тому постарайтеся уникати необережних висловлювань та зловживання алкоголем. У сфері інтимних відносин вірогідна нестабільність: втома і розчарування можливі так само, як і радість від спілкування. Звістки, які ви, мабуть, отримаєте сьогодні, змусять вас шукати допомоги і підтримки.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Сприятливий день, який дозволить вам проявити свої здібності в самих різних областях. Посиляться інтуїція і дар передбачення, активізується громадська діяльність. Сьогодні необхідно виключити алкогольні напої, дотримуйтеся здорового способу життя. Спілкування з дітьми, рухливі ігри принесуть радість.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сприятливий день для вирішення фінансових проблем. Вірогідні вигідні пропозиції, які вам доведеться вирішувати разом з партнером. Не дійте на свій страх і ризик - прислухайтеся до порад і добре зважте всі наслідки. Сьогодні сприятливі контакти з чиновниками, ділові зустрічі, оформлення документів, звернення до вищих інстанцій. Ваші таланти і здібності будуть оцінені по достоїнству.

Джерело:supercook

Все буде Україна