«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 11 червня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 11 червня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Сьогодні зірки радять Овнам подбати про охорону своїх володінь: будинку, автомобіля, виробничого або будівельного майданчика. Одночасно, не завадить стати дипломатичнішими, дотримуватися балансу інтересів. Це кращий спосіб зберегти мир в сім'ї, уникнути загострення ділової ворожнечі або уберегти себе від клієнтських претензій. У відповідь на дзвінок краще проявити холоднокровність: запальність лише погіршить справу, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельцям сьогодні легко опинитися в атмосфері поспіху, емоційності, нервозності. Зіткнутися з терміновим завданням, конфліктною або стресовою ситуацією можна в діловій сфері, на службі, в установі, в дорозі, під час яких-небудь робіт або контактів. Вірогідні сварки між колегами, клієнтами, помічниками, родичами, попутниками. Зірки радять не вплутуватися в конфлікт і залишатися спостерігачем.

Близнюки

Сьогодні багато які Близнюки мріють про гармонію, затишок, любов і «мир у всьому світі», але здійснитися цій мрії судилося лише частково. Бурхливий розвиток подій позбавить вас рівноваги і змусить проявити зовсім інші якості. Наприклад, ділову хватку, оперативність, агресію, готовність посперечатися або прийняти заходи захисту. Не дуже відповідний момент для покупок, платежів та угод: збитки імовірніші за прибуток.

Рак

Для Раків день загрожує втратою самовладання. Загострена чутливість, укупі з реальною загрозою або причиною для хвилювань, здатна підштовхнути багатьох Раків до необачних дій, від яких ризикують постраждати їх близькі або вони самі. Діловому і домашньому світу може нашкодити суперечка, образа, претензія, порушення прав, неузгодженість інтересів. Можлива напружена обстановка в сім'ї, шлюбі.

Лев

Левам сьогодні необхідно ретельніше готуватися до поїздок, а по можливості, уникати їх. Також, в цей день може виявитися невдалою будь-яка взаємодія з людьми. Це невідповідний момент для співпраці, знайомства, укладення договору, розподілу місць, прав і ролей. Багато чого буде сприйматися вами і оточуючими близько до серця, що додатково підвищить «вибухонебезпечність» будь-якої ситуації.

Діва

В цей день Дівам складно уникнути суперечок, але в будь-якій ситуації бажано шукати компроміс. Розбіжності і образи негативно позначаться на багатьох справах, включаючи бізнес і фінанси. Особливо небажано роздмухувати конфлікти і розривати зв'язки з друзями. Зросте ймовірність технічних збоїв, псування майна, збиткової угоди, ділових ризиків. Не завадять заходи проти витоку коштів, крадіжки речей і даних.

Терези

Сьогодні Терезам важливо не втратити рівновагу, бо саме вона необхідна у хвилину кризи. Гармонійний початок дня може зіпсувати діловий або сімейний конфлікт, суперечність з начальством або партнером, конкуренція, а також технічне або організаційне ускладнення: суєта, скандал, хвилююча новина, сигнал тривоги, фатальний збіг обставин, збій в роботі транспорту, обладнання або сервісу.

Скорпіон

Для Скорпіонів великий ризик проблем в дорозі, у тому числі, у далекій подорожі, терміновому відрядженні. Причиною можуть стати підступи окремих людей або обставини. Не виключені поломки, неприємні новини, небезпеки, невдачі в бізнесі, проблеми з транспортом. Не найкращий момент для вибору попутників, засобів пересування та зв'язку. Виручать спритність і майстерність, наприклад, досвід водіння, знання мови.

Стрілець

Сьогодні Стрільцям пощастить в одних обставинах за рахунок нагнітання гостроти в інших. Не завжди буде комфортним вимушений вибір, особливо, якщо ситуація критична і мова йде про щось важливе. Не виключено, що для вирішення палаючого питання вам доведеться домовитися з однією людиною, але посваритися з іншою. Небажано конфліктувати з друзями, близькими і тими, від кого залежить ваша безпека.

Козеріг

Сьогодні Козерогам краще піти від діалогу зі значимими для себе людьми, щоб уникнути критичного повороту подій. З вашої або чужої вини, у цю добу може загостритися спір або конкурентна боротьба. Пропозиції, прохання, накази і претензії, що виходять від інших людей, можуть вам не сподобатися або надійти невчасно. Не найкращий момент для консультації, знайомства, співбесіди, наради, заяви.

Водолій

Події цього дня мають для Водоліїв спочатку позитивний посил і виглядають надихаючими, однак розвиток будь-якого сюжету загрожує тими чи іншими ускладненнями, а також нервозністю. Можливі проблеми зі зв'язком, технікою, сервісним обслуговуванням, самопочуттям, отриманням термінової допомоги. Гострота побічних ефектів наводить на думку про відмову від зайвих дій: корисний результат може не вартий ризику.

Риби

Для Риб будь-який захід цього дня пов'язаний з ризиком. Зірки не радять займатися тим, у чому немає гострої потреби. У термінових справах рекомендується уникати поспіху та сварок, дотримуватися правил безпеки, не порушувати технології і не зачіпати нічиї права. Також, сьогодні не варто наражати на небезпеку близьких, підопічних, дітей, важливі проекти, шукати партнера, посередника, захисника, попутника.

Все буде Україна