«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 11 листопада 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Зірки обіцяють початок сприятливого періоду для нових справ, здійснення планів, проведення зустрічей. Ймовірно, несподівана звістка змусить вас переосмислити свої дії або змінити пріоритетні напрямки в роботі.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День символізує справедливість, волю, посилення інтуїції. Сприятливий день для переосмислення досвіду життя, планування на майбутнє, заручин, зачаття. Посилиться аура, підвищиться імунітет.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День відмічений поступовим зростанням життєвих сил. Незважаючи на неприємний осад від недавніх неприємностей, багато Риб відчують себе на висоті у всіх відносинах. Підвищиться впевненість в своїх силах, чарівність і привабливість. Жінкам-Рибам рекомендується приділити собі підвищену увагу. Ймовірно, їм вдасться зав'язати знайомство, яке в подальшому може закінчитися подружніми стосунками.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

День віщує вам зустрічі та цікаві знайомства. У Овнів творчих професій з'явиться можливість висловити свій внутрішній світ; загостриться здатність до глибокого сприйняття духовних цінностей. Сприятливий день для відпочинку, духовного преображення, подолання сумнівів. Добре провести день поза домом, займаючись сім'єю, дітьми.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Доля знову бере вас під своє крило, і зірки обіцяють багато приємних відчуттів. Відносини з близькою людиною гармонійні і довірливі. Ви відчуєте себе бадьорим і жвавим. Але настрій погіршиться через можливі непорозуміння з друзями або родичами.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День віднайдення нових джерел енергії, розширення кругозору, цілительства. Ймовірно деяке поліпшення матеріального добробуту: виграш, повернення боргу, знахідка цінної речі. Можливі ділові пропозиції, вдале завершення справ. Вашеа чарівність підкорить оточуючих. Не відволікайтеся на дрібниці, інакше удача відвернеться. Не виключено, що вас чекає несподіваний поворот в особистому житті.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Ваш стан буде цілком задовільним. Ви відчуєте себе бадьорим і жвавим. Але настрій погіршиться через можливі сварки. Якщо ви керуєте авто, будьте уважні на дорозі.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

День сприятливий для спілкування, нових знайомств, встановлення ділових контактів, вирішення побутових проблем. Зірки обіцяють початок сприятливого періоду для нових справ, здійснення планів, проведення зустрічей.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Доля знову бере вас під своє крило. Ви відчуєте себе бадьорим і жвавим. Вас будуть помічати всюди, де б ви не з'явилися. Вам здасться, що ви дійсно чарівні, а пізніше це переросте в упевненість. Ваше суспільство приємне багатьом. Відносини з близькою людиною гармонійні і довірливі. Постарайтеся наближати до себе тільки гідних вашої уваги людей, хоча деколи можна і помилитися. Зірки обіцяють початок сприятливого періоду для нових справ, здійснення планів, проведення зустрічей. Ви з легкістю зможете змінювати напрямок і форму діяльності.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День сповнений планів і надій, більшість з яких може здійснитися. Домашні клопоти можуть принести радість від спільних дій з близькою людиною. Сприятливі прогулянки, фізичні навантаження. Найприємніше проведення часу для вас сьогодні - в колі близьких людей, дітей.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Ймовірно, що напружена суспільно-політична обстановка позначиться на вашій психіці і світогляді. Зросте інтерес до подій політичного життя, засобів масової інформації. Рекомендується зберігати спокій і не перестаратися, так як можливі захворювання на нервововій основі.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День віднайдення нових джерел енергії, розширення кругозору, день цілительства. Сьогодні ваша чарівність підкорить оточуючих. Не відволікайтеся на дрібниці, інакше удача відвернеться. Не виключено, що вас чекає несподіваний поворот подій в особистому житті.

Джерело:supercook

Все буде Україна