«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 11 лютого 2022 — що обіцяють астрологи

Овен

Сьогодні у Овнів є шанс попрацювати на майбутнє. Зірки радять діяти не наодинці, а в кооперації з ким-небудь, так як власних сил і особистої харизми вам поки може бракувати. У ваших інтересах знайти соратників по просуванню своєї ідеї або приєднатися до групи, методи і цілі якої збігаються з вашими. Вдалий момент, якщо ви хочете об'єднатися з однодумцями, повернутися в колектив, інформує Ukr.Media.

Телець

Для Тельців аж до ночі збереже важливість домашня обстановка, навіть якщо це всього лише тимчасовий притулок. Це день творчості, що дозволяє трохи відступити від строгих канонів. Можна покликати в будинок гостей, поекспериментувати з меню, дизайном приміщень і територій. Увага багатьох Тельців зосередиться на дітях або онуках. Разом з підростаючим поколінням добре зайнятися малюванням, ліпленням, розвитком мовних навичок, художніх і артистичних нахилів. Бажано уникати перевтоми.

Близнюки

Близнюкам день обіцяє сплеск позитиву. Прекрасний момент для сміливого кроку, яскравої заявки. Добре взяти участь у вечірці, неформальному заході. Водночас, зірки не радять вам зловживати удачею, проявляти зайву нав'язливість і форсувати події, так як це скоріше день маневру, ніж потужного наступу. Блиснувши і зникнувши, ви створите інтригу і змусите думати про себе, дасте відмінний імпульс дружбі, любовним відносинам, діловому проєкту. Небажана надмірна балакучість.

Рак

Сьогодні Раки в суперечливій ситуації і потребують підказки. Доведеться тримати в полі зору кілька завдань або мати на увазі різні результати справи. Увечері обстановка проясниться, не без чужого втручання. Можливо, доведеться звернутися до того, хто старший або чимось неприємний. Загостриться конкуренція. Вірогідний конфлікт з партнером, босом, клієнтом. Добровільна допомога може стати "ведмежою послугою".

Лев

Сьогодні у Левів хороший діловий і творчий потенціал. Додаткову перевагу дасть мобільність, обдарованість, фізична підготовка. При нестачі сил або апломбу, вас підтримає віра, натхнення, сильне бажання. Потужною мотивацією стане прагнення піти від небезпеки, поліпшити або змінити житло, вирішити податкове або кредитне питання, проблему з територією або спадщиною. Не варто зупинятися після яскравого старту: протягом дня є шанс повторити успіх або доповнити його іншими перемогами.

Діва

Сьогодні зірки радять Дівам не втрачати віри в перемогу, але і не чекати пасивно милості небес. Не рекомендується витрачати час на зайві міркування і роздуми: в критичний момент стане дорога кожна хвилина. Ускладнення цього дня, включаючи персональні конфлікти і розбіжності, здатні негативно відбитися на фінансових справах, на ситуації з дітьми, а також на інтимній стороні роману або шлюбу.

Терези

У цей день Терези при будь-якому розвитку подій схильні залишитися оптимістами. Не всі бажання здійсняться, зате можливі приємні сюрпризи. Якщо щось не вдається і розрахунки не збуваються, не варто відмовлятися від своїх намірів: швидше за все, ви не врахували фактор часу, що віддаляє виконання вашої мрії з цілком об'єктивних причин. Багато різноманітних вражень обіцяють подорожі, візити. Не варто перевантажувати мозок враженнями і зайвою інформацією, якщо днями вам належить відповідальна справа.

Скорпіон

Скорпіонам варто приділити час рутині і пов'язаному з нею спілкуванню. Можливий приватний контакт з другом, колегою, помічником. День допомагає з'ясуванню відносин, обміну інформацією, отриманню лікарської або юридичної консультації, підходить для фінальної розмови, розставляє акценти, і попередніх обговорень, пов'язаних з майбутнім розподілом ролей і функцій. Якщо ви дозріли для самостійних дій, темою дня може стати екологічний вихід з партнерського союзу або складу групи.

Стрілець

День підсилює емоційну реакцію Стрільців на будь-які події і новини, тримає в напрузі. Можливий привід для гострих суперечок, термінового листування, невідкладних дій. Критичний момент здатний розгорнути сили і увагу в іншому напрямку. Зіграють роль слова, мотиви або вчинки конкретної особи. Якщо центральна роль в подіях відведена вам, варто приготуватися до форс-мажорної ситуації. Ця доба залишить яскравий слід, якщо ви любите авантюри і великі ставки, не боїтеся хвилювань і ризиків.

Козоріг

Козорогам сьогодні краще утриматися від ініціатив. Не варто проявляти зайвий перфекціонізм і покращувати те, що не потребує поліпшення. Також варто утриматися від нав'язливого бажання змінити минуле, за всяку ціну залишити за собою останнє слово, зіграти певну роль в чужій долі або в уже неактуальному сюжеті. Емоційний посил цієї доби може виявитися помилковим, створити додаткові проблеми, відняти дорогоцінний час. Побічним ефектом може стати сварка з дітьми або давнім другом.

Водолій

Сьогодні позиції Водоліїв не можна назвати виграшними, але і такий стан справ можна обернути собі на користь. Наприклад, утримання допоможе попередити загострення хронічних болів, а вимушена самотність — побачити всю таємницю ситуації, без прикрас. Можна зайнятися поглибленим дослідженням, пошуком аргументів для майбутнього діалогу, критичним аналізом тез для виступу або захисту.

Риби

Цей день заважає Рибам бути повністю вільними і незалежними, зате спрощує їм будь-яке завдання і позбавляє їх від зневіри. У вас буде можливість вибирати легкі заняття, спілкуватися з приємними людьми. Саме нудна справа може перетворитися в забавну гру або творчий експеримент. Вдасться пом'якшити відносини з колегами або близькими, порозумітися з дітьми, зробити терпиміші лікувальні та побутові процедури.

Все буде Україна