«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 11 серпня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Вірогідні труднощі у відносинах з близькими людьми або критичні зауваження з боку керівництва. Слід розраховувати на те, що ваші передбачливість і інтуїція допоможуть вирішити виниклі суперечності.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Вкрай несприятливий день. По можливості відмовтеся від нових знайомств, не проявляйте активності в комерційних справах, скоротіть спілкування з оточуючими людьми. Вірогідні підступи недругів, помилкові поради або провокація недоброзичливців.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сьогодні вам не зашкодить обачність і обережність. Не рекомендується йти напролом. Займіть вичікує положення. На цьому тижні у вас буде можливість досягти задуманого. Зірки радять не розчинятися в навколишньому середовищі, а дотримуватися своєї лінії поведінки. Хвороба в цей день може носити затяжний характер і прийняти хронічну форму.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Домашні клопоти займуть значну частину вашого часу. Ймовірно, ви будете змушені змінити початкові плани або звалити на себе додаткові обов'язки. У разі необхідності вдамося до допомоги близьких або друзів. Зірки рекомендують уникати витрат, тому що попереду вас чекають несподівані витрати.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День сприятливий для планування та оцінки власного положення. Зірки рекомендують намітити пріоритети і правильно розподілити свій час. Якщо не втратите рішучості і блисне відмінною діловою хваткою, досягнете відмінних результатів. У цей день ідеї, про які ви думали протягом останнього часу, здатні принести швидкий і вагомий результат. Ваша енергійність і спонтанність у вчинках може заразити або здивувати оточуючих.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День покаяння, морального очищення, отримання інформації. Сьогодні найкраще зайнятися плануванням. Зірки рекомендують окреслити пріоритетні напрямки і правильно оцінити надійність своїх партнерів. У цей день свіжі ідеї або нестандартні рішення не здатні принести вагомий результат. День несприятливий для ризикованих підприємств.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Успіх сьогодні буде супроводжувати тим, хто самостійно осмислив і тільки потім реалізував план дій. Можливо, з'явиться бажання з ким-небудь поділитися враженнями і обговорити свої проблеми. Зірки попереджають, що це може принести розчарування. Не виключені зміни в особистому житті.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Зірки як і раніше вказують на небезпеку для вашого здоров'я. Не шукайте пригод, уникайте фізичних навантажень, діяльності, пов'язаної з ризиком, швидкої їзди. Для попередження загострення хронічних захворювань займіться профілактикою.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Вас підстерігають домашні клопоти. Ймовірно, ви будете змушені змінити початкові плани або звалити на себе додаткові обов'язки. У разі необхідності вдамося до допомоги близьких або друзів. Зірки рекомендують намітити черговість вирішуваних завдань і правильно розподілити свій час.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День відзначений гармонією, рівновагою і справедливістю. Життєвий потенціал на високому рівні. Хороший день для фізичних вправ, початку нової справи, будівництва, ремонту. У першій половині дня суєта або дріб'язкові обов'язки кілька загальмують прояв позитивних тенденцій. Однак з другої половини дня сміливо приступайте до найбільш ризикованим проектам - зірки готові допомогти вам в спробі досягти найбільш честолюбних задумів і цілей.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День активізації негативних якостей. Підозрілість і недовіра завадять вам налагодити навіть найнезначніші контакти, від яких залежить ваш добробут. Вам буде важко впоратися з поточними справами. Це зажадає від вас мобілізації сил, ясності почуттів і тверезої оцінки того, що відбувається. Позбавтеся від нетерпимості, будьте поблажливіше до помилок близьких вам людей.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День покаяння, морального очищення, отримання інформації. У цей день свіжі ідеї або нестандартні рішення не здатні принести вагомий результат, тому краще відмовитися від активності і зайнятися плануванням. День несприятливий для ризикованих підприємств. Сон - віщий, слід очікувати виконання.

Джерело

Все буде Україна