«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 11 вересня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Хороший день для колективної роботи, спільних заходів. Життєвий потенціал, сексуальність, особиста чарівність знаходяться на високому рівні. Обдумані дії і рішучість у вчинках принесуть успіх.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Сьогодні залишаються в силі негативні тенденції попереднього дня. Не виключено, що вам доведеться відстоювати свої погляди і принципи при значній фінансовій підтримці. В особистому житті може наступити охолодження почуттів внаслідок того, що воно не буде відповідати вашому уявленню про щастя.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сьогодні представники Риб виявляться під заступництвом Вищих сил. Сприятлива діяльність, пов'язана з нерухомістю, милосердям і спонсорською допомогою. Можлива ділова поїздка. Хворим людям, що страждають хронічними захворюваннями, не варто втрачати контроль над здоров'ям.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Обдумані дії і рішучість у вчинках принесуть успіх. Життєвий потенціал, сексуальність, особиста чарівність знаходяться на високому рівні. Один з найбільш сприятливих днів, коли можлива реалізація ідей і планів попереднього тижня. Партнерські відносини з представниками протилежної статі будуть сьогодні дуже плідними і принесуть взаємне задоволення. День сприятливий для фізичних навантажень, занять спортом, тривалих прогулянок, подорожей.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Сприятливий день. Ваш життєвий потенціал знаходиться на високому рівні. Відповідний день для створення нових проектів, для пошуку нових джерел заробітку за допомогою перевірених друзів і ділових партнерів. У цей день з'являється чудовий шанс виправити деякі помилки.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Ваш життєвий потенціал знаходиться на високому рівні. У цей день можуть з'явитися привабливі пропозиції, але їх слід дуже добре і детально обміркувати: домогтися успіху буде не так просто, як здається. Професійна діяльність потребує великих зусиль, нового погляду на звичні обов'язки, нестандартних рішень. Сприятливий день для створення нових проектів, для пошуку нових джерел заробітку. У цей день з'являється чудовий шанс виправити деякі помилки в особистому житті. 

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

У цей день з'являється чудовий шанс виправити деякі помилки. Однак вас як і раніше будуть переслідувати всілякі проблеми з оточуючими з будь-якого приводу. Не виключені невеликі проблеми зі здоров'ям.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Життєвий потенціал, організаторські здібності, особиста чарівність і сексуальність мають тенденцію до підвищення. Один з найбільш сприятливих днів, коли можлива реалізація продуманих раніше планів і задумів. Відносини з представниками протилежної статі будуть сьогодні дуже плідними і принесуть взаємне задоволення. Слідкуйте за своїм здоров'ям і за здоров'ям своїх близьких.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Один з найбільш сприятливих днів, коли можлива матеріалізація всього позитивного, що накопичилося за попередній тиждень. Життєвий потенціал, сексуальність, особиста чарівність знаходяться на високому рівні. Обдумані дії і рішучість у вчинках принесуть успіх. Професійна діяльність зажадає нового погляду на звичні обов'язки, незвичайних рішень, нетрадиційного підходу.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Активний, напружений день. Ймовірно, сьогодні обставини або підступи недругів змусять вас активно відстоювати свої принципи і точку зору. Незважаючи на всі перипетії та складності, постарайтеся зберігати спокій. Можливість конфліктів з оточуючими або проблем зі здоров'ям дуже велика.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Несприятливий день для ділових поїздок, капіталовкладень, розширення власного підприємства. Приготуйтеся сьогодні почути несподівану неприємну новину. Ви можете відчути, що ваших життєвих сил і особистої енергетики недостатньо для вирішення виниклих проблем. Але це тимчасове відчуття. У вас великий потенціал сил. Духовно розвинених Скорпіонів підтримають Вищі сили. Так що не втрачайте самовладання і віри в себе.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Ваш життєвий потенціал знаходиться на високому рівні. У цей день з'являється чудовий шанс виправити деякі помилки в особистому житті. Професійна діяльність зажадає нового погляду на звичні обов'язки, незвичайних рішень.

Джерело:supercook

Все буде Україна