«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 12 червня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Суперечливий день, коли відносини перевіряються на стійкість і потребують переосмислення. Будьте уважні при роботі з діловими паперами або матеріальними цінностями - існує ймовірність помилки або фінансової втрати. Не давайте необдуманих обіцянок - швидше за все, ви не зможете їх виконати.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День перетворення космічної енергії, активізації творчих можливостей. Сьогодні у багатьох Водоліїв з'явиться можливість показати оточуючим свою унікальну здатність вловлювати все, що відбувається, передбачати майбутнє. Підвищена працездатність допоможе вам впоратися з будь-якими справами, особливо з тими, які вимагають концентрації уваги. День може бути сповнений різного роду несподіванок, як приємних, так і не дуже. Вірогідні віщі сни.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Будьте уважні сьогодні. День може бути досить спокійним, але з неприємним відтінком негативних явищ попередніх днів. Якщо ви зможете вирішити важливі проблеми на роботі, виправите старі помилки, то в другій половині дня напруга спаде, і вся ваша увага буде належати власного будинку і сім'ї.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

День несе пригоди, несподівані повороти в долі, обмани. Зірки застерігають вас від ризикованих підприємств, сумнівних знайомств і справ, пов'язаних з ризиком для здоров'я. Якщо вас запросили в гості, постарайтеся чемно відмовитися або перенести свій візит на інший час. Можливо, мають бути фінансові втрати, побутові клопоти або сімейна сварка. Розберіться в своїх почуттях, думках і вчинках, тому що ви повинні бути готові до несподіваного повороту долі. Не давайте необдуманих обіцянок. Сни слід тлумачити навпаки.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Сприятливий день, особливо для жінок-Тельців. Вони зможуть досягти зльоту в кар'єрі, проявити в повній мірі свій творчий потенціал або встановити нові зв'язки. Для чоловіків-Тельців імовірні проблеми в сфері професійної діяльності або домашні клопоти. Скасуйте поїздки, тривалі відрядження і подорожі. Це навіть на краще, бо будь-які вилазки загрожують вам загостренням простудних захворювань.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День несе пригоди, несподівані повороти в долі, обмани. Сприятливий день для жінок-Близнюків, які зможуть встановити відносини з новими партнерами, піднятися по службових сходах на наступний щабель або проявити в повній мірі свій творчий потенціал.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Для вас настає непоганий період. Він стане плідним для поновлення, коли ви зможете сконцентрувати свою енергію і знайдете їй правильний вихід. Творчий підхід до справи, насиченість почуттів, особиста привабливість і доброзичливість до оточуючих принесуть істотні плоди.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Зірки застерігають вас від ризикованих підприємств, сумнівних знайомств і справ, пов'язаних з ризиком для здоров'я. Напруга сьогодні може зрости до межі, так як ви отримаєте погану звістку або відомості, негативно характеризують когось із вашого ближнього оточення. Швидше за все ваші переживання не будуть марними, підготуйте себе до найгіршого.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

День несе пригоди, несподівані повороти в долі, обмани. Не давайте необдуманих обіцянок. Постарайтеся відкласти візити і поїздки. Спробуйте повернути справу так, щоб криза плавно перейшов в початок нової справи. Відпочивати краще в сімейному колі або на самоті.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День спокус і провокацій. Сьогодні можливе переосмислення минулого і переоцінка цінностей сьогодення. Не виключена конфліктна ситуація, яка може мати непередбачувані наслідки. Зірки радять час від часу стримувати свої емоції: холодний розум - кращий порадник у всіх кризових ситуаціях. Якщо не втратите рішучості в діях, не підете на поводу марнославства і гордині, ймовірно, досягнете бажаних результатів. Не піддавайтеся на провокації.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Пасивний день. Сьогодні будьте стримані в контактах, інакше прояв безтактності або зайва наполегливість можуть перешкодити ефективній діяльності і досягнень попереднього тижня. Постарайтеся всі неприємності сприймати по-філософськи. Друга половина дня може принести вам приємну зустріч.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День несе пригоди, несподівані повороти в долі, обмани. Сьогодні скоротіть спілкування, зустрічі або творчі шукання. Зосередьтеся на головному і постарайтеся не відволікатися на дрібниці. Ймовірно, проблеми і помилки в сфері професійної діяльності віднімуть весь ваш час. Небезпечні групові заняття, фізичні навантаження.

Джерело:supercook

Все буде Україна