«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 12 листопада 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Переможете в собі сором'язливість і надмірну чутливість. Зірки попереджають чоловіків-Козерогів про можливі фінансові втрати. Жінок-Козерогів чекає нове знайомство, однак їх захоплення не виявиться тривалим - вірогідні розчарування або образа.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День сприятливий для громадської діяльності. Ви отримаєте моральне задоволення і приплив енергії від благодійних акцій, творчих зустрічей, організації виставок, концертів, конкурсів.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Нові люди в вашому оточенні будуть сприяти зростанню вашої незалежності в усіх відношеннях. Рекомендується довго не роздумувати і погоджуватися на відповідні ділові пропозиції на будь-яких умовах. Вам доведеться прийняти серйозні рішення в особистому житті. Успіх залежатиме від вас тільки в незначній мірі.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

День буде вдалим, якщо ви сплануєте його заздалегідь. Швидше за все саме цей день дозволить вам прийти до згоди з партнером або знайти мир в душі. Ви можете відчути необхідність у порадах друзів, однак не варто повністю на них покладатися - не виключені розчарування. Вірогідні віщі сни.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Сприятливий день для активного відпочинку, фізичних навантажень і широкого спілкування. Не можна проявляти занепокоєння і метушливість. Гармонія, спокій і великодушність сприятимуть успіху і процвітанню. Пам'ятайте, що ваша чарівність може творити чудеса.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День пов'язаний з несподіваними поворотами в долі, отриманням інформації. Ймовірно, несподівані дії партнерів змусять вас неабияк потрудитися і навіть займатися абсолютно незнайомою справою. Але зірки. Не виключено, що зустріч з фінансових або юридичних питань може призвести до нервового стресу.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

День принесе багато тривог і хвилювань, пов'язаних з близькою людиною. Ваші відносини можуть зайти в глухий кут. Від вас залежатиме, розлучитеся ви або переживете ці труднощі разом. Особисте життя може різко піти на спад, і вам слід подумати, як зупинити цей процес.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

День буде вдалим, якщо ви сплануєте його заздалегідь. У спілкуванні постарайтеся наближати до себе тільки гідних вашої уваги людей, інакше ви ризикуєте потрапити в незручне або двозначне становище.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сприятливий день для відпочинку, духовного преображення, подолання сумнівів. Не можна проявляти занепокоєння і метушливість. День віщує вам зустрічі та цікаві знайомства. З'явиться прагнення висловити свій внутрішній світ. Загостриться здатність до глибокого сприйняття духовних цінностей.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Плани можуть зазнати змін, обіцянки можуть виявитися помилковими, напружені зусилля не принесуть ніяких результатів. Вірогідні конфлікти, пов'язані із заздрістю таємних недоброзичливців або з вашою власною легковажною поведінкою. Будьте обережні - емоції сьогодні важко утримати в звичному руслі.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Будьте критичніше до себе і до оточуючих вас людей. Від вас вимагається обережність і виваженість.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День одкровень, підключення до джерел енергії, очищення думок. Не виключені сприятливі зміни в особистому або суспільному житті. Відносини з особами протилежної статі будуть успішні, однак зайва квапливість, втручання суперника чи суперниці можуть негативно позначитися на результаті.

Джерело:supercook

Все буде Україна