«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 12 лютого 2022 — що обіцяють астрологи

Овен

Овнам зірки радять взяти активну участь в житті спільноти, не відмовлятися від участі в заходах. День може бути пов'язаний з підбиттям підсумків, прощанням, припиненням відпочинку або вільної діяльності, будь-якою ефектною фінальною акцією. Добре взяти участь у зборах, нараді, дискусії, мітингу. Найкращі результати сьогодні будуть досягнуті у співпраці, за умови, що ваші персональні інтереси знаходяться в позитивному резонансі з великою атмосферою, думкою більшості, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельцям день дає надію на зворотний зв'язок. Він підходить для відновлення будь-яких переговорів, від сімейних до ділових, і для зустрічей зі старими знайомими. Не буде проблемою знайти спільну мову і з випадковими людьми. Якщо вас покликали до діалогу, краще відгукнутися тут же. Не біда, якщо вашу позицію сприймуть як дивацтво: дуже скоро скептично налаштованим співрозмовникам доведеться з вами погодитися.

Близнюки

Сьогодні більшість Близнюків відрізняється легкістю на підйом і охоче бере участь в заходах. Моральний і фізичний стан покращиться завдяки позитивній обстановці: веселій святковій атмосфері, вдалому збігу обставин, гарній погоді, зрушенням у справах. Намітиться приємна подія в близькому оточенні, в області, пов'язаній з особистим життям, відпочинком, фрілансом або творчістю.

Рак

Ракам не варто боятися складних завдань. Зірки підказують, що зараз потенційні проблеми вирішуються легко, якщо підійти до них комплексно, з урахуванням досвіду. На найближчий час не варто планувати одноосібні ініціативи, так як в найвідповідальніший момент у вас може не вистачити «пороху», або вас підведе непередбачений збіг обставин. Щоб знизити ризик зриву і перенапруги, варто подбати про превентивні страхувальні заходи: заново налагодити зв'язки, вивчити правила, зміцнити здоров'я.

Лев

Сьогодні Леви відчують прилив сил і зловлять творчу іскру. Приємне відчуття "виходу з підземелля" дасть фізична або емоційна розминка. Левам, схильним зациклюватися на самоті, на неприємному, а також схильним до впливу сім'ї і близького оточення, зірки радять зробити над собою зусилля і змінити обстановку в примусовому порядку: позитивний ефект не змусить себе чекати.

Діва

Діви можуть відкривати нову сторінку в особистій історії. Високий потенціал дозволяє вам успішно стартувати, але слід з самого початку усвідомити наявність об'єктивних неминучих перешкод. Не варто діяти з позицій сили і авторитету, не випробувавши мирні шляхи. Багато що вирішать ваші елегантність і чарівність. Фізичні навантаження, корисне харчування подвійно ефективні, якщо доставляють вам радість, можна зайнятися танцями, фітнесом. Фінансові справи підуть успішніше, якщо закриті офіційно ваші старі борги.

Терези

Сьогодні Терези не тільки добре проведуть час, а й закладуть вдалий ритм дій на майбутнє. Краще не планувати на цей день офіційні візити, не варто сидіти над сухими цифрами або сидіти вдома на самоті. Це прекрасний день для любові, ігор, тусовок, творчих акцій. Багатьом Терезам випаде шанс блиснути смаком, чарівністю, талантом, оновити існуючі відносини, повернутися в колишню компанію, взятися за кинутий проєкт. Можливі й нові приємні тенденції, можна закохатися, захопитися.

Скорпіон

Основну частину дня Скорпіони можуть віддати рутині. Правда, дане поняття сьогодні умовне: якщо ви залучені в цікавий процес, то не помітите, як пролетить час. Можливо, у вас відніме час візит до лікаря, звернення до якого-небудь сервісу. Наприкінці дня так чи інакше буде акцентоване питання оплати, розподілу доходів, взаєморозрахунків. Може знову виявитися до речі перевірене співробітництво, що обіцяє вигоду всім його учасникам. У новому проєкті багато фінансових моментів потребують обговорення.

Стрілець

Стрільцям стане в нагоді вміння вчасно зупинятися і контролювати свої таємні амбіції. День сприятливий, якщо ви займаєтеся поточними справами і дієте строго по обстановці. В цьому випадку, обставини самі підуть вам назустріч. Можна ще раз отримати користь з гри, дружби, нововведення, незвичайного моменту. Найбільш ефективні і доречні завершальні заходи, прощальні акції. Небажано заводити нові знайомства, займатися пропагандою своїх ідей, намагатися розширити сферу свого впливу.

Козоріг

До природної цілеспрямованості Козорогам сьогодні варто додати врівноваженість, готовність співпрацювати і дотримуватися балансу інтересів. Зберегти ідеальні відносини з партнерами, роботодавцями, ключовими інформаційними джерелами допоможуть дипломатичність і доброзичливість. Це не найкращий час для повної відвертості, проте не слід недооцінювати важливість приємного спілкування і взаємної симпатії. Не варто відмовлятися від участі в цільових заходах, що сприяють зміцненню вашого статусу.

Водолій

Водоліям не варто сприймати події цього дня як випадкові перешкоди. Сьогодні оголяться приховані пороки і уразливості там, де зовні все в порядку. Можливо, деякі з ваших друзів мають таємниці, а угоди, які ви укладаєте, не зовсім законні і прозорі. Не виключено, що ви ще не готові до здійснення важливого плану, наприклад, до серйозного навчання або тривалої подорожі. Удачі цього дня неочевидні, їх потрібно побачити. Наприклад, вам можуть стати в нагоді колишні навички подолання труднощів.

Риби

Рибам зірки радять продовжити період вичікування або підготовки. Поспішні дії зараз не обіцяють нічого, крім помилкових надій і марної суєти. Якщо ви недовірливі або перебуваєте не в кращій ситуації, фальстарт позбавить вас впевненості в собі або послабить вашу віру в цінність своєї місії. Якщо ж ви сповнені ентузіазму, то впадете в ілюзію раннього успіху, від якої пізніше доведеться болісно позбавлятися.

Все буде Україна