«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 12 серпня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Несприятливий день для будь-якої діяльності. Не виключено, що через необережні висловлювання або потурання власним слабкостям ви не зможете досягти задуманої мети. Остерігайтеся сварки в особистому житті або недоброзичливого ставлення з боку партнерів або сусідів.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Успіхи в особистому житті дуже сумнівні. Вірогідні домашні клопоти, проблеми з дітьми або нездужання. Постарайтеся провести поза домом. Рекомендується усамітнення, прогулянки, відвідування бібліотеки.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День, сприятливий для поїздок і подорожей, проведення виставок, конкурсів та концертів. Якщо є можливість, то організуйте веселе свято для своїх і сусідських дітей. В результаті цей день запам'ятається вам надзвичайною теплотою, гармонією, оптимістичним настроєм. Гарний настрій буде гарантією успіху в новій трудовій тижня.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сатанинський день, несприятливий для будь-якої діяльності. Зірки застерігають від несподіваних проблем в особистому житті: сварки через ревнощі або недоброзичливого ставлення з боку партнерів або сусідів. Постарайтеся критично поставитися до власних недоліків і не висувати партнеру підвищених вимог. Не починайте нових справ, виключіть фізичні навантаження. Слідкуйте за здоров'ям: ймовірно погіршення стану. Зверніть увагу на відносини з дітьми - майбутні фінансові витрати пов'язані з ними.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Несприятливий день для будь-якої діяльності. Тому закінчите всі справи, які знаходяться в стадії завершення. Не починайте нових справ. Слідкуйте за здоров'ям: ймовірно погіршення стану. Необхідні обережність, пост, стриманість. Не можна сердитися, плакати. Кінь уві сні або наяву - поганий знак.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Важкий і небезпечний день. Несприятливий він для будь-якої діяльності. Слідкуйте за здоров'ям: ймовірно погіршення стану. Обмежте контакти, скасуйте зустрічі або прийом гостей. Ймовірно негативний вплив з боку або погану звістку. День несе нерішучість, сумніви, помилкові поради. Вам корисні прогулянки на свіжому повітрі.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Кінець тижня повинен бути повністю присвячений вирішенню домашніх проблем, відпочинку і сімейного дозвілля. Не варто призначати на цей день зустрічі або запрошувати гостей. Багато з вас не зможуть бути привітними господарями і відчують дискомфорт і втому.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Зірки застерігають від несподіваних проблем в особистому житті: сварки через ревнощі або зневажливого ставлення партнера. Постарайтеся стримати недовірливість, критичніше поставитися до власних недоліків, в повній мірі проявити всі достоїнства. Чи не висувайте партнеру підвищених вимог і не намагайтеся обмежити його свободу - це створить певні проблеми в майбутньому.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Несприятливий день для будь-якої діяльності. Остерігайтеся сварки через ревнощі в особистому житті або недоброзичливого ставлення з боку партнерів і сусідів. Не починайте нових справ, виключіть фізичні навантаження. Слідкуйте за здоров'ям: ймовірно погіршення стану. Необхідні обережність, стриманість, дієта. День сприятливий для планування та оцінки власного положення.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Сприятливий день для торговельної діяльності, комерційних угод, великих придбань. У другій половині дня можливий спад в настрої, легка депресія. Але не слід йти в себе. Проявіть мудрість і такт - це, мабуть, єдиний спосіб уникнути необдуманих дій по відношенню до дорогій людині. Вечір проведіть у вогню: Посидьте ви біля каміна або багаття, повечеряйте при свічках.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День, присвячений домашнім справам і турботам, впорядкованості і затишку. Ви зможете навести порядок не лише в будинку або на дачній ділянці, а й у власних почуттях. В результаті збільшиться енергетичний потенціал, ви можете стати впевненіше в завтрашньому дні. У другій половині дня ви можете зіткнутися з несподіванками, не всі з яких виявляться приємними. Ймовірно, вам доведеться приділити всю свою увагу старшим родичам.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Важкий і небезпечний день - несе нерішучість, сумніви, помилкові поради. Несприятливий день для будь-якої діяльності. Слідкуйте за здоров'ям: ймовірно погіршення стану. Не виключені неприємні новини, які зможуть вивести вас з рівноваги або змусити переглянути свої відносини з деякими з тих, що оточують вас людей.

Джерело

Все буде Україна