«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 13 березня 2021 — що обіцяють астрологи

Овен

Сьогодні зірки радять Овнам відпочивати, відновлюючи свої сили в тиші і спокої. Якщо повна пасивність і відсутність зв'язку зі світом не для вас, варто звузити коло спілкування і відмовитися від зайвої суєти. У цю добу "розмитий горизонт", велика роль погоди, самопочуття, випадку. Доведеться підлаштовуватися під чужі смаки або вгадувати їх. День підживлює любовні фантазії, підходить для таємних побачень, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельцям зірки натякають, що сьогодні їм нікуди поспішати, радять не боротися зі своєю лінню, сонливістю, повільністю. Добре візуалізувати свої бажання, але не варто терміново братися за реалізацію планів: привабливій мрії в цю добу краще залишитися мрією, у вас ще буде час надати їй відповідну форму. День підходить для відпочинку на природі, занурення в світ любовних фантазій, кіно, музики.

Близнюки

Сьогодні зірки не рекомендують Близнюкам працювати з майбутнім на предметній системній основі. Небажано затверджувати план, укладати договір. Тверді рішення цієї доби на перевірку легко можуть виявитися повітряними замками або колами на воді. Отриманий результат згодом може розсипатися в пил або виявитися вам невигідним. Не варто купувати речі, проводити обмін. Небезпечні ілюзії у коханні.

Рак

Сьогодні зірки співчувають мріям Раків, допомагають їм до ночі залишатися на їх власній емоційній і духовній хвилі. Багато Раків будуть одержимі любовною чи іншою фантазією, можуть жити у віртуальному світі, думати про далеку подорож або «заборонений плід». Їм не слід недооцінювати силу своєї уяви і проникливості: бажане не таке вже нереальне, але чекати дива доведеться мінімум рік.

Лев

Левам варто стежити за своїми емоціями і атмосферою, що їх провокує. Спокуси дня залишать фатальний слід у вашому внутрішньому житті, можуть вплинути на самопочуття в найближчий місяць, запрограмувати на приємну, але шкідливу звичку або ризикований крок. Важливо уникати явно деструктивних спокус, уважніше вибирати музичний фон, аромати, напої, бути більш розбірливими в інтимних питаннях любові.

Діва

Сьогодні зірки радять Дівам проявити більше делікатності по відношенню до оточуючих людей. Важливо рахуватися з чужими смаками, таємницями і тонкими потребами, не ламати гармонію чужого світу. Якщо вашому партнерові, дитині або коханій людині потрібно розібратися з власними емоціями, вам краще бути осторонь, але залишатися на зв'язку або «на підхваті»: можливо, буде потрібно ваша допомога або порада.

Терези

Сьогодні Терезам не варто захоплюватися активним способом життя. Краще рішення — уникати будь-якої публічності і суєти, займатися своїм здоров'ям і душевним станом. Важливо ладити з підопічними і помічниками. Варто відкласти всі відповідальні починання (особливо, спільні), перенести на інший день побачення, подорож, інтенсивне листування, початок співпраці, ефектну появу на заході.

Скорпіон

Сьогодні зірки забезпечують Скорпіонам гармонійний емоційний фон, в чому для них є і позитивні, і негативні сторони. У комфортній для себе атмосфері багато Скорпіонів будуть схильні дивитися вперед з часткою ідеалізму, сподіваючись на повернення минулого і ігноруючи нову реальність. Небажано будувати в цю добу плани на майбутнє, краще присвятити час любові, дітям, творчості або відпочинку.

Стрілець

Сьогодні У Стрільців мало енергії, а та, що є, може цілком піти на внутрішнє життя або зв'язок з близькою людиною. Це день красивих фантазій або спогадів. Будьте обережні: легко спроектувати їх в майбутнє, налаштувавши себе на небезпечний розслабляючий лад. Піддавшись емоціям, ви ризикуєте втратити пильність і почуття реальності в деяких важливих питаннях, наприклад, любовних або житлових.

Козоріг

Цей день підживлює ностальгічні і романтичні сторони натури Козорогів. Козороги, які наділені тонкою чутливістю, можуть непомітно для себе запустити новий цикл любовних мрій, інтересу до світу кіно, музики, психології, магії. Можлива реальна або віртуальна приємна зустріч. Не варто займатися сьогодні справами або розробляти плани. Корисно відпочити, розвіятися, розслабитися.

Водолій

Сьогодні Водоліям краще відмовитися від інтенсивного спілкування, азартних ігор, активних починань. Зірки радять приділити увагу дієті: прислухавшись до своїх тонких відчуттів, можна визначити корисні або шкідливі для себе продукти, інгредієнти. День налаштовує на м'який емоційний лад, турботу і співчуття. Не варто відмовляти собі і близьким в ласощах, дрібних примхах і невеликих подарунках.

Риби

Для Риб це день їх особистої гармонії, яку ніщо не повинно порушувати. Для багатьох Риб буде природним присвятити його самим собі, провести час на самоті або в суспільстві найближчої і приємної для них людини. Не варто відмовляти собі в дрібних примхах: позитивні емоції цієї доби благотворно вплинуть на ваш настрій і самопочуття в найближчі тижні. Може здійснитися заповітне бажання.

Все буде Україна