«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 13 червня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Важкий день. Життєвий потенціал знаходиться на низькому рівні. У будь-якій діяльності рекомендується діяти старим, перевіреним способом і уникати експериментування, до якого вас будуть підштовхувати обставини. Зірки рекомендують усамітнення, тишу, працьовитість і сумлінність.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День сприятливий для планування нової діяльності, відпочинку. Покладіться на допомогу друзів, прислухайтеся до їхньої думки. Разом з ними сміливо будуйте плани на майбутнє в області політики, бізнесу, творчості. Укладені угоди і контакти будуть досить міцні. Особисте життя тимчасово відійде на другий план, що може спровокувати невдоволення в сім'ї.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Події цього дня можуть покликати Риб в дорогу. Вам необхідно ретельно підготуватися до подорожі, інакше все складеться не так, як хотілося б. Самопочуття поступово поліпшуватиметься. Не залишайте без уваги дітей-підлітків. Постарайтеся всі неприємності, пов'язані з ними, сприймати без емоцій.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

У професійній діяльності рекомендується діяти старим, перевіреним способом і уникати ризику, до якого вас будуть підштовхувати. Для тих, хто ще не встиг обзавестися сім'єю, переважно якомога більше часу приділяти своєму дозвіллю поза домом, так як не виключено, що саме сьогодні ви познайомитеся з людиною, з яким зв'яжете подальшу долю.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Один із днів зваблювання, помилкових обіцянок, марних очікувань. Не слід ризикувати, пускатися в авантюри, виділятися з оточення. Вірогідні проблеми, що вимагають компромісного рішення. Вам, очевидно, саме сьогодні доведеться вирішувати саме один з таких питань. Скоротіть контакти до мінімуму, виключіть випадкові знайомства. Широке спілкування з людьми може мати негативні наслідки. Наберіться терпіння, вам слід зайняти вичікувальну позицію.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Цей день знаменує зростання вашого творчого потенціалу, він обіцяє бути для вас вдалим. Вам належить задіяти всі свої організаторські здібності і, пристосовуючись до обставин, проявляти то терпимість, то творчий підхід до справи. Ймовірно, ваш авторитет сьогодні помітно зміцниться. З'явиться можливість оцінити або переосмислити пройдений шлях. Єдиною неприємністю цього зовсім непоганого дня може стати сварка з людиною з близького оточення. Постарайтеся проявити мудрість і такт, щоб конфлікт не розтягнувся надовго.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Ваш багатий внутрішній світ може зажадати сьогодні нетрадиційного оточення. Знайдіть вільний час і відвідайте театр, художню виставку. Але зірки радять критично оцінювати свої вчинки. Наберіться терпіння, вам слід зайняти вичікувальну позицію.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

У професійній діяльності рекомендується діяти випробуваним способом, не експериментувати і уникати ризику, до якого, ймовірно, вас буде підштовхувати ваша внутрішня сутність. Не виключено, що мають бути фінансові втрати, побутові клопоти або сімейна сварка. Розберіться в своїх почуттях, думках і вчинках, тому що ви повинні бути готові до несподіваного повороту долі.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

День сприятливий для придбань. Більшість ваших як особистих, так і суспільних справ будуть пов'язано з фінансами, з купівлею-продажем рухомого і нерухомого майна. У професійній діяльності рекомендується діяти старим, перевіреним способом і уникати нововведень, до яких вас будуть підштовхувати. Можлива незадоволеність вами в родині. Причиною цього послужить ваша зайнятість і відсутність уваги до близьких.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День сприятливий для активних дій у комерції та бізнесі. Ваш життєвий потенціал буде перебувати сьогодні на колишньому рівні. Надлишок енергії може привести до погіршення відносин з одним з друзів. Ні в якому разі не займайтеся сьогодні ворожіннями або чаклунством. Це може залучити дуже небезпечні і злі сили.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Цей день пов'язаний з закінченням розпочатих справ, підбиттям підсумків. Сприятливе рішення існуючих проблем. Події цього дня можуть стати підтвердженням правильності ваших поглядів і рішень. У другій половині дня вас може торкнутися відчуття тривоги і похмурі передчуття. Поки нічого не робіть. Будьте обережні в словах. Не допускайте нетактовності.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День пробудження і перетворення космічної енергії. У фізичному плані несприятливий день. Можуть бути болісні сни, погіршення самопочуття, хвороба. Серйозні перешкоди з боку начальства, підступи недоброзичливців або помилки ускладнять просування до мети. У любовних відносинах намічається певне піднесення, проте несподівана неприємна звістка змусить на деякий час забути про серцевих захоплення. Сон скоро виповниться.

Джерело:supercook

Все буде Україна