«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 13 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Життєвий потенціал починає поступово знижуватися - не виключено, що будь-які ваші дії можуть обернутися проти вас. Дуже ймовірні складності в особистому житті: прагнення до стриманості в значній мірі пригнічує відчуття ніжності до близької людини або родичам. Постарайтеся в цей день не брати кардинальних рішень, інакше ви ризикуєте остаточно зіпсувати відносини з партнером.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Цей день символізує захист інтересів, вибір і досягнення мети. Ваш внутрішній світ може прийти в протиріччя з об'єктивною реальністю. Як ніколи раніше, вам слід проявити терпіння і витримку. Виклик суспільству може вплинути на ваше соціальне і матеріальне становище. Рекомендується зосередити свою увагу на дітях.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Вкрай небезпечний день. Ймовірні ускладнення з законом, отримання брехливої інформації, проблеми в родині і на роботі, нещасні випадки. Крім того, таємні перешкоди значно ускладнять життя Риб. Тримайте в порядку документи, не піддавайтеся ілюзіям, будьте обережні на дорогах. Не довіряйте своїм відчуттям. Не займайтеся нічим новим і важливим. Бережіть дітей. Пророцтва можуть бути брехливими.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сприятливий день для колективних заходів, фізичних навантажень, активного відпочинку на свіжому повітрі. Настає прекрасна пора для роздумів про перехід до нового роду діяльності, відновленню і зміцненню старих зв'язків або надання допомоги близьким. Ймовірно, несподівана звістка змусить вас змінити намічені плани. Намагайтеся проявляти мудрість і витримку. Швидше за все, саме цей день дозволить вам вирішити одну з сімейних проблем. Зверніть увагу на своє здоров'я. Через різке зниження життєвого потенціалу вкрай небажано фізичне перенапруження або дії, пов'язані з ризиком.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День пробудження внутрішніх сил і перетворення внутрішньої природи. Можливо, вас чекає захоплююча подорож або несподіване знайомство, яке запам'ятається надовго і принесе масу приємних відчуттів. Можете не турбуватися ні про що, так як все закінчиться благополучно.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День активного відпочинку і пробудження внутрішніх духовних сил. Може трапитися так, що сьогодні вас чекає захоплююча подорож, яке запам'ятається надовго і принесе масу приємних відчуттів. Можете не турбуватися ні про що, так як всі пригоди, які вас чекають, закінчаться благополучно.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Цей день може бути відзначений підвищенням вашого творчого потенціалу. Ви можете відчути потребу висловити свої думки і почуття. Самота, до якого ви схильні, сприяє цьому. Незвичайне сприйняття світу посилиться оптимістичним настроєм.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Зверніть увагу на своє здоров'я. Через різке зниження життєвого потенціалу вкрай небажані фізичне перенапруження або дії, пов'язані з ризиком. Сприятливий час для усамітнення, філософських міркувань, роздумів про перехід до нового роду діяльності, надання допомоги близьким.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сьогодні ви зможете з неймовірною легкістю отримати те, що раніше здавалося недоступним. Не виключено, що велику фінансову підтримку ви отримаєте від батьків. Зірки рекомендують розумно перегрупувати сили, щоб довести до кінця раніше розпочату справу.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День пробудження внутрішніх духовних сил, початку нових справ, завершення роботи, ремонту або благоустрою квартири. Хороший день для колективної роботи, спільних заходів, активного відпочинку. Прислухайтеся до порад друзів. Їх судження будуть вірними, своєчасними і точними.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Спокійний день. Ви будете перебувати під заступництвом планет. Ніяких серйозних проблем не передбачається. Але потрібно діяти обдумано. Не варто робити важливих, необоротних вчинків, особливо що стосуються сімейних відносин. Проявіть стриманість і терпіння. Це допоможе вирішити безліч найрізноманітніших проблем.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День активного відпочинку і пробудження внутрішніх духовних сил. Може трапитися так, що сьогодні вас чекає захоплююча зустріч, яка запам'ятається надовго і принесе масу приємних відчуттів. Можете не турбуватися ні про що, так як Венера на вашому боці - всі пригоди швидше за все закінчаться благополучно.

Джерело:supercook

Все буде Україна