«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 13 лютого 2022 — що обіцяють астрологи

Овен

Аж до ночі ви будете готові до спілкування. Однак в цю добу ви навряд чи відкриєте для себе нове. Обговорюйте те, що вже почули, побачили, дізналися. Настрій протягом дня буде мінливим, вам буде важко повністю зосередитися на чомусь одному. По можливості відкладіть відповідальні починання, ухиліться від прямої зустрічі з начальником, роботодавцем, представниками контролюючої інстанції. Вашу увагу можуть привернути випадкові зустрічі, але робити на них ставку з прицілом на майбутнє не варто, інформує Ukr.Media.

Телець

Сьогодні Тельцям корисно відстежувати ситуацію у себе за спиною і бути в курсі чужих маневрів (особливо, якщо поруч люди, які спочатку не заслуговують довіри). Важливо зрозуміти логіку противника і мати нетрадиційний шлях до відступу. Сенс багатьох слів буде перевернутий. Замість прямої оборони, знадобляться прийоми класичного або психологічного айкідо. Не найкращий день для подорожі, співпраці.

Близнюки

Першу половину цього дня Близнюкам добре провести в нестандартній обстановці або у вільному режимі. Не рекомендується робити щось або пускатися в дорогу, поки не надійшла важлива інформація або вам не дали слово. Зірки підказують, що це трапиться ближче до вечора. Саме в цей час ви зможете обговорити фінансові нюанси, уточнити маршрут, віддати наказ або підтвердити домовленість.

Рак

День дає простір уяві Раків, підстьобує їх фантазію або підживлює віру. Багато Раків будуть чутливі до любові, сприйнятливі до музики та інших видів мистецтва, небайдужі до морально-етичного та релігійного підгрунтя подій. Можливий пильний інтерес до чужої культури, пошук духовного орієнтиру, істинного учня або вчителя. Замість самовираження, є ризик самовтіхи.

Лев

У Левів сьогодні хороше поле для активності, вдасться зробити ще один крок у бажаному напрямку. Є підстави сподіватися на успіх в головному, але доведеться миритися з низкою небажаних побічних ефектів. Варто враховувати ймовірність їх появи, якщо ви вкладаєте кошти, відкриваєте або розширюєте бізнес. Варто ретельніше розраховувати фізичні сили при тренуваннях та інших навантаженнях, тверезо оцінювати межі особистих фінансових можливостей. Не рекомендується надто сміливий дебют, старт з нуля.

Діва

Дів чекає приємний, але не дуже результативний день. Багатьом Дівам буде заважати їх незібраність, недолік дисципліни, серйозності, концентрації і терпіння, а також легкий розлад між розумом і серцем, не помітний оточуючим. Сьогодні добре збирати відомості, підтримувати контакти. Переслідуючи ті чи інші цілі, краще діяти побічно — наприклад, задіюючи різноманітні зв'язки в потрібних колах.

Терези

Ранок подарує Терезам свободу контактів і переміщень. Друга половина дня обіцяє затримки, заборони, перешкоди. Можливо, доведеться повернутися додому з поїздки, перервати бесіду, покинути захід. Можуть пов'язати побутові обставини. На одну чашу терезів може лягти дружба або симпатія, на іншу борг. Ймовірне охолодження відносин з близькими, розлука або непорозуміння з партнером. Пропозиції дня схожі на ультиматум, вигода можлива лише на жорстких умовах.

Скорпіон

Ви вже наблизилися до вирішення загадки або майже прийняли рішення. Пора зробити перерву в інтенсивній розумовій діяльності, інакше ви станете схожі на описану класиком людину в футлярі. Надмірна серйозність і зосередженість на власних проблемах можуть істотно звузити кругозір Скорпіонів і зробити з них вузьких фахівців, далеких від реального життя. Купіть собі щось екзотичне або пообідайте в ресторані з іноземною кухнею, поповніть свою колекцію рідкостей новими екземплярами.

Стрілець

Основою успіху для вас сьогодні є глибока віра. Не важливо, у що ви вірите, головне — не намагайтеся прораховувати події раціонально. У цю добу не виключена стресова ситуація, яка переверне ваші уявлення про себе і про світ, а в підсумку зробить вас іншою людиною. Можливі сильні переживання, пов'язані з любовними відносинами, інтимним життям, сімейними або політичними подіями. У Стрільців, які віддають пріоритет духовним цінностям, можливе несподіване бачення.

Козоріг

День налаштовує Козорогів на життєстверджуючий лад, що не варто сприймати як сигнал до дії. Це хороша доба для спілкування, гри, флірту, розваг, легкого ризику, але у всьому потрібна помірність. Не всі задоволення коштують дешево, масштабна жертва навряд чи буде виправданою. Краще утриматися від великих угод і вкладень, від експериментів з бізнесом, любов'ю, творчістю, вихованням дітей.

Водолій

Приймайте з вдячністю чужу турботу. Можливо, оточуючі допомагають вам не так, як ви хочете, але це все ж краще, ніж залишитися взагалі без підтримки. Якщо вас дошкуляють негативні думки і неприємні переживання, спробуйте забутися в рутинній діяльності: наприклад, в роботі, пов'язаній з доглядом за хворими, психологічною допомогою. Також можна зайнятися такими нелюбимими для Водоліїв заняттями, як заповнення документів, обробка службової кореспонденції, оформлення поточної звітності.

Риби

Сьогодні Рибам не варто братися за вирішення рядових завдань: велика ймовірність непередбачених проблем «на рівному місці». Краще звернути увагу на більш складну і актуальну справу, але дотримуючись при цьому всіх доступних заходів безпеки і прорахувавши заздалегідь можливі ризики. Може знадобитися розмова, термінова поїздка, активний інформаційний пошук, залагодження податкових нюансів або інший варіант мобілізації сил, при цьому остаточне рішення завдання буде відкладено до завтра або на більш довгий термін.

Все буде Україна