«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 13 серпня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Складний період. Невирішені проблеми у відносинах з близькою людиною зажадають багато часу і сил. Зірки радять не експериментувати - дійте тільки перевіреними способами. Існує ймовірність деякого погіршення здоров'я.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День покаяння, морального очищення, отримання інформації. Сьогодні найкраще відмовитися від щоденних турбот і відвідати храм, відвідати які потребують вашої допомоги і підтримки людей. День несприятливий для ризикованих підприємств.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Гарний настрій сьогодні буде супроводжувати тим Рибам, хто самостійно осмислив і успішно реалізував план дій. Можливо, з'явиться бажання з ким-небудь поділитися враженнями і обговорити свої проблеми. Зірки попереджають, що це може принести розчарування. Не варто сліпо довіряти приятелям. В іншому випадку можливі незворотні зміни в особистому житті.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Зірки не рекомендують покладатися на поради партнерів або чекати допомоги від родичів. Ймовірно, сьогодні вам доведеться сконцентрувати всю енергію для самозахисту або відстоювання своїх принципів. Не виключена сварка через ревнощі або фінансових проблем. Зірки застерігають від несподіваного неприємного звістки. Рекомендуються фізичні навантаження, активний відпочинок, ремонт або наведення порядку.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День пасивний, споглядальний. Не будуйте довгострокових планів, не давайте обіцянок. Сприятливі фізичні навантаження, заняття спортом, ремонт або наведення порядку. Контролюйте свої емоції, стежте за тим, щоб нікого не образити необережним словом. Імовірність великого скандалу надзвичайно висока. Не можна відмовляти у виконанні прохань.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День відпочинку, роздумів, споглядальності. Сприятливі фізичні навантаження, заняття спортом, тривалі прогулянки. У будь-якій справі сьогодні не варто покладатися на думку партнерів або чекати допомоги від родичів. Це стане приводом для зайвого роздратування. Відносини з коханою людиною не будуть ідеальними, а тому вам краще контролювати свої емоції, стежити за тим, щоб нікого не образити необережним словом.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

День сприятливий для планування діяльності та оцінки власного положення. Щоб встигнути виконати все задумане, рекомендується правильно розподілити свій час. Якщо не втратите рішучості і блисне відмінною діловою хваткою, досягнете відмінних результатів. Займіться зміцненням свого здоров'я.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

День сприятливий для планування, підготовки до майбутніх заходів, особистих відносин і знайомств, які будуть носити довгостроковий характер і можуть згодом стати фундаментом для просування по службі, кар'єри або фінансових надходжень. Далеко від дому відкриються нові перспективи - поспішайте скористатися цією можливістю.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

День відпочинку, включення космічної енергії любові, самозаглиблення, роздумів про пройдений шлях. Сьогодні не варто покладатися на партнерів і чекати на допомогу від родичів. Не давайте обіцянок і не вірте обіцянкам - їм не судилося збутися. Сприятливі фізичні навантаження, ремонт або наведення порядку. Контролюйте свої емоції - у другій половині дня не виключена сварка з близькою людиною або проблеми, пов'язані з дітьми.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Несприятливий день випробувань і тривог; несе нерішучість, сумніви, помилкові поради. Тверезий, розсудливий погляд на свої можливості і великодушність по відношенню до оточуючих допоможуть зломити негативні тенденції дня. Увечері можливий несподіваний суперечка, який вирішиться не на вашу користь. Вам корисні прогулянки на свіжому повітрі.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Благополучний день для успіхів в сімейних справах. Ви переконаєтеся в правильності своїх вчинків. Однак матеріальні питання вирішити буде нелегко. Вам необхідно перестати фіксуватися на своєму внутрішньому світі і озирнутися на всі боки. Можливо, що ви знайдете варіанти для поліпшення свого становища. Навіть із, здавалося б, безвихідної ситуації ви зможете знайти вихід.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Несприятливий день для активних дій або справ, які потребують негайного вирішення. Ймовірно деяке погіршення фінансового становища, тому розберіться з колишніми справами і намітьте перспективи на майбутнє. Необхідні відповідальність, протистояння спокусам, стриманість.

Джерело

Все буде Україна