«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 13 травня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Несприятливий день. Сьогодні більшості Козерогів може здатися, що все - проти них. Але не робіть з усього трагедію - швидше за все справа в вашої помисливості. Однак якщо з'явиться можливість усамітнитися, то використовуйте її негайно. Це допоможе вам розслабитися, спокійно обдумати назрілі проблеми і зробити правильні висновки.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День перетворення і трансформації космічної енергії, одкровення, несподіваного повороту. Кардинальні зміни в житті Водолія можуть бути пов'язані зі зміною роботи, місця проживання, з укладенням шлюбу або (що малоймовірно) розлученням. Ймовірна підтримка і заступництво впливових осіб, які просунуть ваші справи.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День символізує перетворення. Багато будуть здатні змінити свою поведінку і навіть зовнішній вигляд. Сьогодні буде важко довго і методично займатися будь-якою роботою. Тільки заняття творчістю може захопити мінливих Риб. Будьте готові і до не зовсім доброзичливого ставлення до вас недавніх приятелів.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Несприятливий день. Агресивність у відносинах з оточуючими, бажання панувати, самовпевненість можуть натрапити на нерозуміння і викличуть протест з боку близьких і родичів. Лише тільки близький друг зможе зрозуміти вас.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День може бути важким. Партнерські відносини будуть розростатися, що вказує на появу у вашому житті нових знайомих, розширення кола спілкування, особливо у чоловіків-Тельців. Однак слід остерігатися, бо завдяки своїй податливості або нерішучості ви можете бути залучені в непотрібні суперечки або порожні контакти, які нічого не принесуть. Сконцентруйтеся краще на найголовнішому і постарайтеся не відволікатися на дрібниці. Не виключені негативне ставлення до вас начальства або підступи недоброзичливців.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Перша половина дня сприятлива для Близнюків, що займаються комерційною діяльністю. Вони зможуть реалізувати ідеї та плани минулого тижня. Не виключені поява нових покровителів або впливових осіб, підтримка родичів або друзів. Однак слід остерігатися того, що через свою тактовності або нерішучості ви можете бути залучені в непотрібні суперечки, які значно ускладнять реалізацію планів. Зірки рекомендують розумно перегрупувати сили, щоб довести до кінця раніше розпочату справу.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Сьогоднішні проблеми на службі можуть змінити ваш настрій на гірше, але постарайтеся не зганяти злість на домашніх. Сконцентруйтеся краще на найголовнішому і постарайтеся не помічати неприємностей, що відбуваються навколо вас. Будьте готові і до не зовсім доброзичливого ставлення до вас начальства. У будь-якому випадку це не зашкодить вашій репутації.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Несприятливий день, тому слід ретельно обмірковувати свої рішення і вчинки, особливо в сфері професійної діяльності. Не квапте події, стримайте ділову активність, не висувайте ініціатив - займайтеся поточними справами спокійно, не ускладнюючи відносин з товаришами по службі або начальством. Ймовірно деяке погіршення матеріального становища. Можливо, несприятливий збіг обставин призведе до фінансових втрат.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Несприятливий день. Сьогодні все проти вас. Лише тільки близький друг зможе зрозуміти вас. Але не робіть з усього трагедію, не все так погано, як здається. Якщо з'явиться можливість усамітнитися, то використовуйте її негайно. Це допоможе вам заспокоїтися, спокійно обдумати назрілі проблеми і зробити правильні висновки.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Несприятливий день. Не виключена поява нових клопотів або обов'язків, неприємних звісток або помилкової інформації. Помилки і прорахунки в роботі обернуться фінансовими втратами, невиправданими витратами. Перш за все вам необхідно правильно розпланувати свій час. Якщо не втратите рішучості і блиснете діловою хваткою - опинитеся переможцем.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Перша половина дня відзначена сумнівами і розчаруваннями. Контакти з партнерами і вищестоящими посадовими особами ускладнені. Не здавайтеся, уважно прораховуйте кожен крок і дійте за обставинами, не довіряючи порадам доброзичливців. Спілкування з дітьми згладить негативні враження дня.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Ймовірно, сьогодні вас чекають проблеми в сфері професійної діяльності або серйозні ускладнення в особистому житті. Можливі плітки і наклеп недоброзичливців або критичні зауваження з боку начальства. Зірки рекомендують проявити більше самовладання і витримки. Через свою непосидючість ви можете бути залучені в непотрібні суперечки. Не слід займатися побічними справами, які значно ускладнять реалізацію пріоритетних задумів.

Джерело:supercook

Все буде Україна