«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 14 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Посилюються аура, здатності до досягнення намічених цілей, особиста чарівність. Однак вплив Сатурна зумовить проблеми зі здоров'ям або ускладнення з ближнім оточенням. Любов до успіху і високі претензії до оточення призведе до нервового зриву або до неконтрольованого сплеску емоцій. Постарайтеся уникати скупчення людей і не відвідуйте громадських місць.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Цей день відзначений теплотою, гармонією, оптимістичним настроєм і ентузіазмом. Приділіть всю увагу роботі. В іншому випадку ви можете втратити чудову можливість поправити своє  становище. Неповторність і загадковість жінок-Водоліїв здивує багатьох.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День несприятливий для подорожей, оформлення документів, укладення шлюбів. Фінансове становище багатьох Риб буде важко назвати стабільним. Непередбачені витрати можуть бути пов'язані з негативними змінами будинку і на роботі. Ймовірно, вам доведеться віддати старі борги. Неміцні союзи можуть бути розірвані.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сьогодні несприятливо починати нові справи - результат виявиться більш ніж сумнівний. Розташування зірок вказує на небезпеку фінансових втрат або обману в комерційних операціях. Уникайте ризику, відкладіть великі покупки. Постарайтеся також уникати в цей період скупчення людей і не відвідуйте громадських місць. У другій половині дня посилюються аура, здатності до досягнення намічених цілей, чарівність. В особистому житті передбачається приємна подія. Не виключено, що вам вдасться успішно вирішити виниклі любовні проблеми.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Активні дії спричинив за собою фінансові втрати. Протипоказані поспішність, надмірна довірливість, сварки з близькими людьми. Ймовірно безліч вибухонебезпечних! ситуацій. Сни слід тлумачити навпаки.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Активність в комерційній діяльності спричинить за собою фінансові втрати. При зверненні в урядові організації або при роботі з документами протипоказані поспішність, надмірна довірливість. Досить імовірно, що на порозі нове короткочасне захоплення.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Сьогодні ви відчуєте, що  добра сила захищає вас. У деяких це відчуття може викликати ейфорію або помилки на свій рахунок. Можливо, ви отримаєте несподівану допомогу і підтримку від старих друзів або родичів. У вирішенні важливих справ покладайтеся на інтуїцію і терпіння.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Життєвий потенціал знаходиться на невисокому рівні, тому ви не зможете в повній мірі проявити свої таланти і здібності. Все, чого ви досягнете, буде зроблено з великими труднощами. Розташування зірок вказує на небезпеку фінансових втрат або обману в комерційних операціях. Невирішені проблеми або несподівані проблеми можуть змусити вас неабияк потрудитися для того, щоб повернути події в звичне русло.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Посилюються аура, здатності до досягнення намічених цілей, особиста чарівність. Однак регресивний рух Меркурія вказує на небезпеку бути ошуканим в комерційних операціях. Відкладіть великі покупки. Постарайтеся також уникати в цей період скупчення людей і не відвідуйте громадських місць. Сьогодні використовуйте будь-яку можливість змінити на краще своє особисте життя.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День несе ослаблення аури, депресію, тягу до насолод і спокусам. Будьте обачні:  не наробіть помилок на роботі і в особистому житті. Життєвий потенціал починає знижуватися, і ви не зможете об'єктивно оцінити події.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День осягнення істин, зосередження на духовних проблемах. Ця тенденція може привести до переосмислення професійної діяльності. Можливо, ви погодитеся на перспективні пропозиції. У ваших силах відкрити нову справу, яке потім принесе прибуток. Ймовірно прийняття важливого рішення в особистому житті. Якщо ви на це зважитеся, то ніколи не будете шкодувати.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День сприятливий для звернення в урядові організації або для роботи з документами, однак протипоказані поспішність, надмірна довірливість, які можуть спричинити за собою фінансові втрати. Досить імовірно, що на порозі нове короткочасне захоплення.

Джерело:supercook

Все буде Україна