«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 14 листопада 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Період дисгармонійний і може виявитися досить складним. Вірогідні обман і ілюзії в партнерстві, конфлікти з родичами або дітьми, а так само погіршення самопочуття. Якщо сьогодні вам належить комерційна операція, будьте обережні - зірки попереджають про провал або фінансові втрати. Доля проти вас, але не здавайтеся - до вечора негативні тенденції дня підуть на спад.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Активний трудовий день. Не виключено, що вам доведеться займатися справами, які вимагають негайного вирішення. Ймовірно, ви будете змушені взяти на себе додаткові обов'язки. Ви повинні розумно підходити до кожної проблеми, не нервувати з приводу обмеження свободи. Зберігайте вірність своїм ідеалам і повагу до особистості близької вам людини.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Початок нового тижня буде пов'язано з припливом сил і творчими починаннями. Можете змінювати місце роботи і професію, ваша практичність і інтуїція - гарантія успіху. Не можна потурати прагненню до розкоші, робити великі покупки і витрачатися на дрібниці. Намагайтеся бути економнішими.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

День несе подвійну характеристику, тому слід добре обмірковувати свої вчинки. Ймовірно висновок вигідного контракту, угоди або завершення комерційної операції, яка стане підсумком ваших цілеспрямованих дій останнього часу. Схильність до егоцентризму і потурання пристрастям може з'явитися основою розбіжностей в сім'ї або з колегами по роботі. Якщо намічено важливу справу, здійсните її в другій половині дня, так як в першій, можливо, ви не зможете прийняти правильного рішення.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Ваш нестандартний погляд на речі, деяка ексцентричність і гострота суджень можуть здивувати людей. Постарайтеся проявити більше витримки і самовладання, інакше недисциплінованість і зайва самовпевненість заведуть вас в глухий кут.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Напружений день, пов'язаний з духовним перетворенням. Не виключено, що сьогодні доведеться відправитися в ділову поїздку або подумати про розширення власного підприємства. Ймовірно, сьогодні вам доведеться наслухатися пліток. Проте вам вдасться успішно знайти рішення проблеми, що стосується одного з ваших друзів. Сон виповниться, якщо вранці буде погана погода.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Вас чекає хороший день. Сьогодні ви можете відчути прилив сил. Все, за що б ви не взялися, вдаватиметься, і навіть з найскладніших ситуацій ви зможете виплутатися з вигодою для себе. Особливо сприятливою буде друга половина дня. У цей період доведеться більше, ніж зазвичай, займатися сімейними і побутовими проблемами. 

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сприятливий день для початку нових справ, перспективного планування, зустрічей і контактів з партнерами. Особливо це відноситься до Левам-бізнесменам. Будь-яке починання згодом принесе хороші результати. В особистому житті намічається перехід до інших відносин або на новий рівень розвитку, тому слід добре обмірковувати свої слова і вчинки.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Цей день може виявитися досить складним. Всі ваші справи сьогодні так чи інакше будуть пов'язані з фінансами: доведеться віддавати і знову робити борги, займатися пошуками нових заробітків, допомагати близьким родичам.. Можливо, ви зможете навіть перейти до нових справ і зав'язати нові знайомства, які виявляться вдалими. У всякому разі, в кінці місяця ваше фінансове становище повинно покращитися.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Перш ніж починати нові справи, спробуйте завершити старі. З покупками сьогодні не слід поспішати, так як вони можуть виявитися вкрай невдалими і ви будете довго шкодувати про викинуті на вітер гроші. Позитивні процеси можуть загальмуватися. У родинному колі не виключені взаємні докори. Завдяки вашій дипломатичності і вмінню знайти компроміс ви зможете впоратися з підступами ворогів і уникнути конфліктів з близькими людьми.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Несприятливий день для починань, так як їх наслідки можуть бути для вас неприємними. Не рекомендується старатися і ризикувати. Відкладіть важливі справи до наступного тижня. Від вас чекають допомоги і підтримки друзі, близькі, діти.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Не виключено, що сьогодні доведеться відправитися в ділову поїздку або подумати про розширення сфери професійної діяльності. Вам належить пожинати матеріальні плоди своєї напруженої діяльності в попередній рік. Можливо повідомлення про надходження фінансових коштів або якась звістка, яка, як стверджують планети, може значно підвищити ваше матеріальне благополуччя. Не виключено, що сьогодні вам вдасться успішно вирішити одну з проблем в особистому житті.

Джерело:supercook

Все буде Україна