«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 14 лютого 2022 — що обіцяють астрологи

Овен

Для Овнів найбільш вдалий початок дня. Завдяки інтуїції або осяянню, деякі плани вам вдасться оптимізувати і втілити в життя швидше, ніж замислювалося. Важливі справи краще встигнути зробити до полудня, так як саме в цей період доби отримані вами результати будуть відповідати очікуванням. Підвищена обережність може знадобитися в кінці дня. Бажання, що виникли ввечері, можуть бути далекі від реальності, а засоби, які ви виберете для їх виконання, можуть виявитися невідповідними, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельцям варто дотримуватися правил і не ігнорувати існуючі зобов'язання. Незважаючи на емоційну складову ситуації або неповну ясність майбутнього, рекомендується ретельно виконувати повсякденні обов'язки, рахуватися з офіційними вимогами системи, негласним законом колективу. Бажаний нейтральний коректний тон в спілкуванні з колегами, клієнтурою, підлеглими, безпосереднім начальством, персоналом, а також з фахівцями, чиїми послугами ви користуєтеся, наприклад, лікарями.

Близнюки

Ситуації дня для Близнюків неоднозначні, можливі гарячі дискусії і зіткнення інтересів. На щастя, в будь-який момент зберігається ймовірність хорошого результату. Багато чого буде залежати від вашої дипломатичності, вміння вести діалог і аргументувати свою позицію. Небажано йти від прямих питань, вдаватися до брехні і двозначності. Сьогодні має велику вагу думка вашого партнера, супротивника, критика, начальника, партнера. Не виключено, що деякі з цих функцій знайдуть втілення в одній людині.

Рак

У першій половині цього дня зірки не радять Ракам починати нові справи, оформляти угоди і здійснювати важливі покупки. В цей час велика ймовірність вчинити нерозумно, погнавшись за швидким успіхом або зовнішнім ефектом, піддатися впливу моди або реклами, дитячим бажанням. Увечері, навпаки, різко зросте шанс знайти несподіване, оригінальне і при цьому вельми практичне рішення будь-якої задачі.

Лев

Сьогодні Леви можуть дозволити собі діяти не роздумуючи. Кращий хід підкаже інтуїція або несподіване натхнення. Зростає ймовірність несподіваних зрушень в справах. Раптова удача можлива там, де ви багато чого боялися, передбачали довгий болісний прогрес і безліч прихованих підступних перешкод. Справжньою причиною вашого успіху може стати глибока віра. Також, вам можуть прийти на допомогу ваші однодумці, вчителі або вихованці, можна розраховувати на підтримку з далеких територій.

Діва

Події цього дня підживлюють оптимізм Дів і зміцнюють їх віру в себе. Це хороша доба для розмов про перспективу, при цьому можна успішно протягнути нитку від минулого до майбутнього, усвідомити цінність колишнього досвіду і старих зв'язків. Не варто відмовлятися від контакту з однодумцями, ріднею, співвітчизниками. Емоційна гармонія сьогодні означатиме не менше, а часом і більше, ніж інтелектуальна єдність. Щоб її підтримати, добре використовувати музику, відеоряди, спільні спогади.

Терези

Терезам не варто втрачати час, якщо йдеться про навчання, комунікації, ділове спілкування. Сьогодні можна підвести підсумки, оформити документи, обговорити спільні плани, закріпити домовленості на майбутнє. Буде продуктивною робота з будь-якою інформацією, з особистою кореспонденцією, текстами і графікою. Вдалий момент для участі в корпоративних зборах, рекламній акції. Варто підтримати контакти з перевіреними однодумцями: не виключено, що незабаром зв'язок з деякими з них виявиться утруднений.

Скорпіон

Скорпіонів день радує відмінними перспективами. Хороші події або вже трапилися, або ось-ось відбудуться. Особиста ініціатива сьогодні може виявитися недоречною або неможливою, але вже найближчим часом у вас з'явиться можливість показати себе. Напередодні кращих часів, не варто розкидатися корисними зв'язками, взаємними почуттями, відштовхувати від себе людей, які відчувають до вас щиру теплу симпатію. Не виключено, що це ваші майбутні партнери, спонсори, друзі по подорожі або захоплення.

Стрілець

Стрільцям зірки радять проявляти активність ближче до вечора. У цей час відкриються потрібні шляхи, буде простіше дістатися до місця, знайти технічну допомогу, об'єднати зусилля з друзями. Можливо, доля винагородить вас за довготерпіння, прибере з вашого шляху перешкоду, і вам, нарешті, вдасться здійснити давню ідею. Не виключено, що вам прийде очікувана звістка, або покращаться погодні умови. Продуману акцію краще реалізовувати, не відкладаючи, без додаткових нарад та погоджень.

Козоріг

Козорогам пора згадати про радощі життя, влаштувати справжнє свято собі і близьким. День хороший для прояву любові і демонстрації привабливості, для щедрого частування, заступництва, закріплення позицій чи красивого прощального жесту. Також, це день везіння і збору плодів, отримання подарунка, нагороди. Можна підвищити рівень комфорту, насолоджуватися мистецтвом. Вдалі покупки.

Водолій

Водолії можуть дати волю романтичній або творчій частині своєї натури. Порадує повна гармонія між вами і коханою людиною. Це відповідний день для спільних «виходів у світ», подорожей, реалізації нестандартних інтересів і захоплень. Ідеально, якщо ваш план на день поєднує в собі розважальну та пізнавальну лінію. У розлуці стане нагальною необхідністю обмін посланнями. Під впливом почуттів і великих відстаней в вас може прокинутися поетичний, артистичний, музичний талант.

Риби

Рибам варто аж до ночі стежити за своєю промовою. Будь-яка взаємодія з людьми буде радувати, якщо ви вдало обійдете «підводні камені» спілкування. У деяких випадках, буде безпечніше дотримуватися політики мовчання. Якщо вас заінтригували чужі слова, вам буде нелегко зрозуміти їх істинний сенс і причину. Не виключено, що ваш співрозмовник сам не до кінця віддає собі звіт в своїх мотивах. Якщо слова не потрібні або другорядні, це прекрасний момент для співпраці, побачення, обміну послугами.

Все буде Україна