«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 14 травня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Небезпечний день. Необхідні відповідальність за свої вчинки, стриманість. Уникайте гучних застіль і висоти - існує ймовірність серйозної травми або хвороби. Швидше за все, в другій половині дня вас чекає деякий занепад сил або неприємна звістка. Шум, гучна музика, крики уві сні або наяву - знак майбутнього розчарування.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Напружений, двоїстий день. Проходить під знаком захисту моральних принципів і внутрішньої свободи. Доля готує вам чергові неприємні сюрпризи, імовірна психологічна і матеріальна залежність. Щоб уникнути цього, звертайте увагу на справах, пов'язаних з грошима або цінними паперами.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сьогодні вас чекає небезпечний день. Вірогідні провокації і агресія з боку недоброзичливців. Рекомендується сконцентрувати сили для захисту, відмовитися від ризикованих підприємств, далеких поїздок, прийняття важливих рішень. Навіть дрібні сутички з улюбленими сьогодні можуть привести до дуже великої сварки, а то і повного розриву.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Критичний день. Ідеалістичні уявлення можуть затулити справжній стан справ, обман або помилкову обіцянку, принести розчарування і образи. Жінкам-Овнам слід обачніше ставитися до нового захоплення. Не виключено, що вам доведеться горіти від сорому.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Улюблене заняття принесе вам позитивні емоції. День проходить під знаком мудрості, осягнення ремесел, досягнення поставлених цілей. Проте в другій половині дня дадуть знати про себе справи, що нагромадилися. Вірогідні неприємна звістка або домашні клопоти, які зажадають рішучих дій. У сімейних відносинах не виключені дрібна сварка або суперечка. Зірки рекомендують відстояти свою точку зору.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День сприятливий для фізичних навантажень, занять спортом, тривалих прогулянок, подорожей. Спілкування з друзями, колективне проведення часу дозволять вам проявити свої таланти, принесуть позитивні емоції. Проте в другій половині дня вірогідні домашні клопоти або неприємна звістка, які зажадають рішучих дій. Не виключені дрібна сварка або погіршення самопочуття.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Досить імовірно також, що ви будете захоплені улюбленою справою. Однак надовго забувати про поточні справи все одно не доведеться - цього вам просто не дадуть зробити. Клопоти будуть постійно нагадувати про себе і навіть вимагати рішучих дій. У відносинах з домочадцями назріває конфліктна ситуація, але не особливо звертайте увагу на їх думку з приводу ваших дій, адже близькі далеко не завжди вас розуміли. Не варто нервувати. Не все так погано, як вам може здатися.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Ідеалістичні уявлення про порядність партнера або надмірна довірливість можуть затулити справжній стан справ. Не виключені обман або помилкове обіцянку, які принесуть розчарування і образи. Чоловікам-Левам слід обачніше ставитися до нового захоплення. Можливо, що ваша пасія не варта вас. Зверніть найпильнішу увагу на нерухоме майно. Вірогідні крадіжка або пожежа.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

День сприятливий для фізичних навантажень, занять спортом, тривалих прогулянок, подорожей. У другій половині дня вас чекає деякий занепад сил. А ось обстановка в сім'ї нормалізується, проте неприємний осад збережеться ще на якийсь час, так як образа проходить не відразу.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Несприятливий в усіх відношеннях день. Домашні клопоти, дрібні сварки або неприємна звістка зажадають від вас рішучих дій і максимум зусиль. В результаті можливе погіршення матеріального становища і самопочуття. Щоб уникнути фінансових втрат не надавайте великого значення подіям, які вимагають грошових вкладень.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День сприятливий для очищення, звільнення від шкідливих звичок, уподобань. Скорпіони, які курять отримають прекрасний шанс кинути цю згубну звичку. Постарайтеся сьогодні не вдаватися до допомоги ліків, використовуючи для боротьби з хворобами резервні сили організму і поради народних цілителів.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сприятливе розташування зірок дозволить вам проявити свої здібності на різних теренах. Зростають успішність, комунікабельність, швидкість реакції. Сьогодні ви зможете з неймовірною легкістю вирішити всі виникаючі питання або реалізувати давню мрію. Чесність перед самим собою і інтуїція допоможуть вам гідно вийти з будь-якої заплутаної ситуації.

Джерело:supercook

Все буде Україна