«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 15 червня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

День сприятливий для вирішення важливих питань, великих придбань, укладення шлюбів, угод. Уміння раціонально планувати свої справи і розподіляти сили допоможе уникнути неприємностей. Гострий розум і прекрасно розвинена інтуїція допоможуть вам досягти своєї мети.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Ймовірно, що особисте життя не буде занадто займати Водолія - створилася напруженість у професійній діяльності та в фінансовому положенні вимагатиме великої концентрації сил. Здоров'я багатьох Водоліїв виявиться легкоуязвімие. Рекомендується протягом усього місяця проводити профілактичні заходи, знижувати загострення хронічних захворювань.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Суперечливий, двоїстий день. Риби можуть виглядати досить оптимістично. Бажання відгородитися, відійти від мирської суєти і усамітнитися спричинить за собою відчуження і проблеми особистого характеру. Друга половина дня може ускладнитися деякими непорозуміннями в любовних, партнерських або подружніх стосунках. Головне завдання сьогоднішнього дня - зробити гармонійними відносини з оточуючими.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Життєвий потенціал на високому рівні. Посилюється енергійність, сексуальність, дар передбачення. Ймовірно, все, за що б ви не взялися, вдаватиметься, і навіть з найзаплутаніших ситуацій ви зможете знайти вихід. Особливо сприятливою буде друга половина дня. Вас чекають ділові та особисті побачення. День сприятливий для подорожей, фізичних навантажень, операцій з нерухомістю, великих покупок. Зірки сприяють творчій роботі.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День несе подвійну характеристику. Вам слід підготуватися до зустрічі зі старою прихильністю, вдасться відновити колишні перервані з якихось причин відносини, розширити коло спілкування або завдяки новим знайомствам вирішити старі проблеми. Зірки радять тримати емоції під контролем - несприятливе поєднання планет може привести до різних неприємностей. Зверніть увагу на своє здоров'я, займіться спортом.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День несе негативні тенденції: зваблювання, помилкові обіцянки, марні надії. Будь-яка комерційна активність закінчиться фінансовими втратами. Ризик, легковажне ставлення до справи можуть значно ускладнити досягнення поставлених цілей. Широке спілкування з людьми може мати негативні наслідки. Наберіться терпіння, вам слід зайняти вичікувальну позицію.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Цей день найкраще починати спокійно, не плануючи нічого, так як плани можуть не здійснитися. Постарайтеся задовольнятися тим, що вам буде підносити життя, не вимагаючи нічого більшого. З настроєм у вас має бути все в порядку. Правда, не виключено, що ви відчуєте, що чогось в житті не вистачає, а тому вечір проведіть поза домом.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сьогодні вас очікують особисті побачення або дружні зустрічі. День сприятливий для подорожей, фізичних навантажень, операцій з нерухомістю, великих покупок. Зірки сприяють Левам творчих професій. Їх життєвий потенціал на високому рівні, посилюються енергійність, сексуальність, дар передбачення.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

День сприятливий для подорожей, фізичних навантажень, операцій з нерухомістю. Вас чекають ділові та особисті побачення. Влаштуйте собі і близьким невеличке свято, але при цьому уникайте надмірностей у їжі. Спілкування з дітьми доставить вам особливу радість.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Несприятливий день для здоров'я. Невдалий час для ділових операцій, пов'язаних з ризиком. Особливо уважними потрібно бути жінкам-Терезам: їх життєвий потенціал виявиться на низькому рівні, що спричинить за собою цілий букет захворювань. Виключіть сьогодні всякі негативні емоції або фізичні навантаження. Не звертайте уваги на дрібні неприємності - пройде час, і все владнається. Особисті відносини порадують своєю відвертістю і теплотою.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Активний, творчий день. Сприятливий для людей, пов'язаних з мистецтвом. Ваш багатий внутрішній світ може зажадати сьогодні нетрадиційного оточення. Творчий підхід до справи, насиченість почуттів, особиста привабливість і доброзичливість до оточуючих принесуть істотні плоди.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Несприятливий день для спілкування з партнерами, для навчання, початку нової справи. Сьогодні постарайтеся уникати обіцянок, непотрібних розмов і роботи з документами. Випробування, уготовані вам долею, легше переносити поруч із близькою людиною або довіреною особою, чия порада може виявитися дуже цінною. Зверніть увагу на своє здоров'я або здоров'я близьких. Якщо є можливість, проведіть сьогоднішній день на природі.

Джерело:supercook

Все буде Україна