«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 15 червня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Сьогодні Овни не дуже врівноважені, частіше звичайного схильні потурати своїм поганим звичкам. У числі останніх може виявитися схильність до ревнощів, експансії, бунту проти влади традицій та авторитетів. Також, ваші емоції можуть кипіти через нескінченні розмови з близькими. Зростає ймовірність гіперкомпенсації незадоволених бажань, наприклад, у формі компульсивного переїдання.

Телець

Тельцям сьогодні не варто будувати нові плани, а також поспішати з негайним виконанням спонтанних сильних бажань. Зірки підказують, що завтра ваш настрій зміниться і ви можете пошкодувати про свій порив. Не час воювати за вселенську справедливість чи будь-якою ціною доводити комусь свою правоту. Загострення пристрастей загрожує обернутися спалахом хронічної хвороби, наприклад, стрибком тиску.

Близнюки

Сьогодні зірки радять Близнюкам позиціонувати себе в рівній мірі колективістами і егоїстами, йти від ноші не по силах. Бажано уникати компанії деструктивно налаштованих людей, навіть якщо це ваші найкращі друзі і ви пов'язали з ними своє майбутнє. Не рекомендується перебування серед агресивних чужинців. Складною темою стане фінансова участь у спільному проєкті: внески, податки, пожертвування.

Рак

Сьогодні Ракам важливо помічати свої помилки і вчасно усунути негативні процеси в спілкуванні (особливо, з авторитетними персонами). Не час для відкритої лобової сутички, наприклад, продовження спору. Якщо ви допустили помилку, краще не привертати до неї увагу і непомітно піти на запасний шлях. Спробувавши чесно пояснити свої наміри і виправдатися, ви ризикуєте лише тугіше затягнути вузол.

Лев

Сьогодні у Левів можливі зіткнення з авторитетами в рамках службових, медичних або правових питань. У вас буде шанс вирішити знайомий конфлікт з мінімальним збитком. Ускладнення почнуться, якщо проявлена емоційність, включилася злопам'ятність або ідеологічна ворожість: в цьому випадку, проблема затягнеться. Не найкращий момент для подорожі, еміграції, візиту в турфірму, посольство або суд.

Діва

Протягом цього дня Дів чекає криза, яка буде супроводжуватися досить інтенсивними емоціями. Знайомі сильні переживання можливі в любовній, творчій, духовній сфері, з-за дітей, або в зв'язку з давніми фінансовими справами: боргами, кредитами, інвестиціями, грою на біржі. Якась тема, важлива для вашого майбутнього, повисне в повітрі, для її прояснення потрібен тимчасовий відкат назад.

Терези

Сьогодні природний інстинкт рівноваги підказує Терезам, що їм слід всіляко уникати нагнітання конфронтації. Зростання напруженості між вами й іншими людьми імовірніше на старому і все ще родючому ґрунті, добре удобреному взаємними образами і старими рахунками. Ваша особиста чарівність і спроба зберегти нейтралітет безсилі, якщо в гру знову вступить давня неприязнь, особливо, кланова.

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні варто врахувати негативний потенціал невинних дрібниць. Жарт, витівка може вилитися у сварку або аврал, відбитися на звичному режимі, здоров'ї. Ідеологічний або сімейний інгредієнт перетворить загальний коктейль пристрастей під вибухову суміш. Не найкращий момент для влаштування на роботу, особливо, в міжнародний проект або за кордон. Потрібна акуратність при контакті з тваринами.

Стрілець

Сьогодні Стрільці на піднесенні творчої енергії і не завжди мають сили йому протистояти, готові до великої ставки у грі. Можливий сплеск креативу у коханні, вдома, у сфері фінансів. Зірки підказують, що сьогоднішні пориви легко набирають масштаб, зростаючі апетити можуть вилучити значну суму з вашого гаманця. Варто стежити за схоронністю коштів, за витратами дітей та вихованців.

Козоріг

Сьогодні Козорогам важко впоратися зі своїми і чужими амбіціями. День підігріває старі образи, провокує запальність, підвищує апетити. Негативна віддача імовірна навіть від щедрості і гостинності. Буде чимось затьмарене домашнє свято. Можливі зіткнення при спробі відстояти свої права, територію або авторитет, розширити володіння. Є ризик сварки з кланом, національними традиціями.

Водолій

Сьогодні навколо Водоліїв киплять пристрасті, які не завжди стосуються їх особисто. В епіцентр конфлікту можуть догодити ваші сусіди, колеги, попутники або родичі. Ви можете потрапити в гущу подій випадково, вирішуючи свої особисті питання. Те що відбувається зачепить вас сильніше, якщо порушені таємні струни вашої душі (бурхливе минуле, духовні уподобання, політичні погляди) або ви знайшли друзів по нещастю.

Риби

Сьогодні Рибам краще уникати великих ставок, великих витрат, операцій з цінними активами, інвестицій в майбутнє і ризикований мас-проєкт. До критичного зростання запитів і фатальної помилки призведе помилковий вибір. Небезпечна думка різко поправить матеріальні справи, разом поверне всі втрати і відіб'є вкладення. Остерігайтеся переоцінювати свої ресурси, «гнути дерево не по собі», наслідувати людей з іншої ліги.

Все буде Україна