«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 16 липня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 16 липня 2020 року.

Овен

Сьогодні навколо Овнів сформується сприятлива психологічна атмосфера, в якій їм стане легше ладнати з людьми. У натовпі і близькому оточенні будуть частіше звичайного миготіти симпатичні або знайомі обличчя. Щоб залагодити невеликі проблеми, вам буде досить комусь посміхнутися або надати дрібний знак уваги. Багато Овнів будуть не проти пофліртувати. Непоганий день для романтичного побачення.

Телець

Тельцям цей день допомагає розвіятися, зняти зайву напругу і відкинути пафос. Замість тотальної концентрації на собі, він запрошує вас озирнутися навколо і включитися в строкатий літній потік подій. Це не лише легко, але і вигідно. Можливі приємні дрібні придбання, особливо, в дорозі та на прогулянці. Добре вибирати і обмінювати недорогі аксесуари, косметичну і парфумерну продукцію.

Близнюки

Близнюкам день дозволяє підкреслити свою привабливість, насолоджуватися дрібним комфортом і увагою представників протилежної статі. На тлі гарного настрою бадьоріше підуть поточні справи. Відповідний момент для вибору іміджу, одягу та парфумерії, для б'юті-процедур і приємного відпочинку, для занять з області моди, мистецтва, дизайну. У меню вітаються фрукти і низькокалорійні солодощі.

Рак

Сьогодні Ракам зірки радять зробити ставку не лише на свій інтелект, особистий стиль і індивідуальність, але і на деяку загадковість, неоднозначність. Іноді буде вигідно пропасти з радарів, злитися з натовпом, наслідувати чужі смаки і думки. В ділових і особистих стосунках корисно створити легку інтригу: в цьому випадку, з вами будуть менше сперечатися і частіше рахуватися, до вас посилиться інтерес.

Лев

Левам сьогодні корисно «змінити декорації». Добре провести цей день поза домом і повсякденною офісною рутиною, в приємній доброзичливій компанії. Відповідний момент для романтичної зустрічі, відпочинку, світського заходу. При цьому важливо не перестаратися ні в справах, ні в розвагах. Намагайтеся вибирати не занадто обтяжливі для себе ролі та образи, дозувати психологічні навантаження.

Діва

Сьогодні успіхи Дів визначаються їх здатністю подобатися людям. У виборі іміджу, тону і манер у цю добу краще орієнтуватися на думку оточуючих (особливо, якщо ви публічна персона або хочете нею бути, робите кар'єру, бажаєте вселити комусь певне перше враження про себе, щось купити або продати). Заради гармонії загального образу можна трохи злукавити і злегка прикрасити деталі.

Терези

Терезам день дарує гарний настрій і підкреслює їх особисту привабливість. Чарівність, яку ви сьогодні випромінюєте, допоможе вам в будь-яких справах, особливо, пов'язаних із спілкуванням і співпрацею, навчанням і подорожами. Вам буде простіше домовитися з партнерами і конкурентами, клієнтами і начальством. Стануть менш помітними (або будуть легко і витончено зам'яті) недоліки в контактах з іноземцями.

Скорпіон

Сьогодні зірки пропонують Скорпіонам дивитися на багато що простіше (включаючи любов і гроші) і ні до чого не прив'язуватися всерйоз. Це вдалий момент для створення короткочасних зв'язків і підтримки легковажних відносин. Зросте в ціні психологічна гнучкість, м'якість до чужих смаків і примх. Не час проштовхувати свій сценарій, краще проявити винахідливість і вправно скористатися моментом.

Стрілець

Сьогодні Стрільці потраплять під магію чужої чарівності і лестощів, але зовсім не приречені бути її жертвами. Ймовірність опинитися під мороком менша, якщо ви прагматик і мислите економічними категоріями, маєте принципи, психологічно автономні. М'яким воском в чужих руках ризикують стати Стрільці, які залежні від популярності та уваги, а також «тепличні квіти», не пристосовані до суворих реалій життя.

Козоріг

Сьогодні зірки радять Козорогам відволіктися від завдань підвищеної складності, зайнятися приємними і корисними дрібницями. Відсутність необхідності ставити нові рекорди, укупі з гармонійною обстановкою, парадоксальним чином підніме ваш тонус і підвищить віддачу від зусиль. Якщо немає термінових справ, добре присвятити цей день косметичним і лікувальним процедурам, «смачній» дієті і необтяжливому спілкуванню.

Водолій

День допомагає Водоліям забути про неприємні сторони ситуації, що склалася, стикнутися з творчістю або романтикою. Це відповідний момент для відпочинку, побачення, наведення краси. У будь-якій сфері можна дозволити собі деякі поблажки і трохи більше комфорту. Якщо вам нікуди піти, не варто засмучуватися: невеликі приємні моменти зірки забезпечать вам у звичній обстановці — наприклад, вдома.

Риби

Сьогодні зірки пропонують Рибам ладити з домочадцями і друзями жіночої статі, а також проявити більше легкості та психологічної гнучкості в цілому. Для цього буде достатньо не загострювати болючі моменти (їх краще зам'яти або закрити на них очі). Не завадить витратити трохи сил і засобів на приємні дрібниці — наприклад, додати комфорту в свій побут, в салон свого авто або в робочу обстановку.

Все буде Україна