«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 16 листопада 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Цей день вкрай несприятливий для відряджень, покупок, укладання шлюбів, угод. Негативні тенденції цього дня можуть серйозно вплинути на ваше уявлення про власний характер або про достоїнства партнера.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День носить суперечливий, двоїстий характер і символізує мінливість і трансформацію. Лише духовно розвинені Водолії будуть здатні подолати негативні тенденції цього дня. Вірогідні зближення з оточуючими вас людьми і зіткнення з агресією з їхнього боку.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Ймовірно значне погіршення загального стану. Відмовтеся від активної діяльності. Не чекайте миттєвих результатів. Другу половину дня проведіть вдома і влаштуйте невелике сімейне свято. Ви відчуєте розрядку і полегшення.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

День пов'язаний з проявом ілюзій, обману. Будьте уважні в компанії малознайомих людей. Порядність і діловитість у відносинах з людьми дозволять вам завоювати довіру нових союзників.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Цей день вкрай несприятливий для покупок. Якщо ви все-таки плануєте зробити велику покупку, то подумайте, чи варто витрачати на неї гроші, адже поки можна обійтися і без неї. Згодом ви можете дозволити собі багато чого, про що ви мрієте зараз, але поки почекайте.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Вірогідні конфлікти, пов'язані із заздрістю таємних недоброзичливців. Будьте обережні: емоції сьогодні важко утримати в повсякденному руслі.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Якщо ви плануєте зробити велику покупку, то подумайте, чи варто витрачати на неї гроші, адже поки можна обійтися і без неї. Згодом ви можете дозволити собі багато чого, про що ви мрієте зараз, але поки почекайте. Здоров'я кілька погіршиться, так як ви занадто легковажно ставитеся до нього. Постарайтеся побільше спати, менше переживайте.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Не виключено, що сьогодні дадуть знати про себе справи, що нагромадилися. Ймовірно неприємна звістка або домашні клопоти, які зажадають рішучих дій. У сімейних відносинах не виключені дрібна сварка або суперечка. Зірки рекомендують відстояти свою точку зору.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

День ілюзій, обману. Сьогодні у вашій діяльності переважатиме орієнтація на вирішення соціальних завдань, прагнення до справедливості. Порядність і діловитість у відносинах з людьми дозволить вам завоювати довіру багатьох. Однак будьте уважні в компанії малознайомих людей. Цей день вкрай несприятливий для відряджень, покупок, укладання шлюбів, угод. Уникайте нервового перенапруження - воно може привести до хвороб.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День пасивний, може бути важким. Контакти з начальством і колегами утруднені. Слід зміцнити власні позиції, проявити ініціативу і наполегливість. Сприятливі контакти з протилежною статтю. Умови успіху в особистому житті - емоційна гнучкість і почуття такту.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Не виключено, що сьогодні у вас виникнуть фінансові труднощі. Ви будете потребувати матеріальної допомоги друзів. Не бійтеся брати в борг і не хвилюйтеся - це тимчасові труднощі. Головне сьогодні - зберегти душевну рівновагу і захистити внутрішній світ від можливих неприємних несподіванок і спокус. Наступний тиждень обіцяє фінансові надходження, рівновагу почуттів, творчий підхід до справ і емоційний злет.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Приготуйтеся до серйозних змін в особистому житті. При новому знайомстві не пропустіть свій шанс - не виключено, що ви зустрінете людину, з якою зв'яжете подальше життя.

Джерело:supercook

Все буде Україна