«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 16 січня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 16 січня 2019 року.

 

Овен

Сьогодні Овнам не вдасться розвинути високий темп. День схиляє до всебічності, посилює потребу в комфорті і залежність від матеріальних можливостей. Варто відвести більше часу на будь-який захід, в тому числі, на вояж по магазинах та на приготування їжі. Відповідний момент для того, щоб скористатися додатковим джерелом заробітку або подумати про гарантований пасивний дохід, інформує Ukr.Media.

Тілець

Для Тільців день відзначений базовою душевною і фізичною гармонією, яка позитивно позначиться на будь-якій справі. Більшість Тільців віддасть перевагу традиційним рішенням замість радикальних і ризикованих. Сьогодні можна спиратися на чуття, дотримуватися звички. Обставини і власна інтуїція допоможуть утримати баланс, якщо ви в незвичайній ситуації і не знаєте, як себе вести без шкоди для своїх інтересів.

Близнюки

Близнюкам варто дати собі час на обдумування новин або важливих тем. День сприяє подібним заняттям і, якщо ви налаштовані серйозно, люди і обставини неодмінно підуть вам назустріч. Це вдалий час для усамітненої роботи з розрахунками, схемами, платіжними документами. Ретельний аналіз підкаже альтернативне рішення проблеми, якщо ви не бачите основного або воно вас не влаштовує.

Рак

Сьогодні Раки без особливих зусиль долають перешкоди, включаючи матеріальні, а точніше, майстерно огинають їх. У потрібний момент знайдеться дотепне рішення, завдяки якому вам не доведеться йти прямим шляхом, наражаючи на небезпеку свій проект або нервову систему. Небажано зайве напруження. Це відповідаі доба для посиденьок з друзями, для примирення або взаємовигідного компромісу.

Лев

Сьогодні зірки радять Левам проявити послідовність і не змінювати вектор уваги. Це сприятливий день для продовження вже розпочатої дискусії, якщо вона стосується практичних планів, фінансування, кар'єри, професійної та господарської діяльності. Роботодавцю або іншій зацікавленій у вас особі варто продемонструвати такі якості, як надійність, старанність, відповідальність.

Діва

День дарує Дівам можливість спокійно йти вибраним курсом. Наприклад, обдумувати подальший шлях або засвоювати отримані знання. Якщо все необхідне вже зроблено, можна розслабитися і відпочити. Якщо ви потребуєте матеріальної або моральної підтримки, зірки охоче нададуть вам її, причому не виключено, що у вас буде шанс спертися не на одного партнера або союзника, а на двох або декількох.

Терези

Сьогодні Терезам не вдасться проігнорувати матеріальний фактор. На перший план може вийти практичність, зручність, надійність, стабільність. Саме на цьому грунті буде простіше знайти мову з близькими. У ділових і професійних питаннях, партнерських відносинах буде важливим питання фінансування або обміну ресурсами. Ухильна позиція в даній сфері може виявитися для вас зручніше жорсткої і категоричної.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам вдасться підтримати прийнятний баланс в будь-яких відносинах, включаючи подружні. Головна роль належатиме другій стороні, вам же залишиться з нею погодитися. День вдалий для взаємних поступок, матеріальних та професійних компромісів. Ситуація дозволяє нікуди не поспішати, можна в спокійному тоні продовжити розмову, обговорити варіанти, вислухати свідків або третіх осіб.

Стрілець

Стрільцям не варто планувати на цей день важливі особисті заходи. Він розташовує до сугубої розсудливості і вірності стандартам, із-за чого вам не вдасться надати своїм задумам потрібного масштабу і продемонструвати свою щедрість. Блиснути в цю добу простіше якимось практичним талантом, наприклад, кулінарним. Вам може виявитися до лиця роль гурмана, сомельє, шеф-кухаря, розпорядника бенкету.

Козеріг

Для Козерогів це один із стабільних днів. Можна довіритися власній чутливості, смаку або звичці. Якщо немає термінових справ, варто віддати перевагу свободі і відпочинку. Ця доба дозволяє вам підживити свою самооцінку, доставити задоволення душі і тілу. Відсутність поспіху дозволить повністю зануритися в задуманий процес і провести всі необхідні заходи на потрібному вам рівні якості.

Водолій

Для заповзятливих Водоліїв це не найкомфортніша доба. Обставини схиляють швидше до відпочинку або очікування, ніж до енергійного прогресу. Події будуть розвиватися дуже повільно. В роботі доведеться задовольнятися рутинними процедурами. Матеріальне може переважати над духовним. День залишить більш приємні враження, якщо ви потребуєте відпочинку, спокою, привалу, самоти, домашнього затишку.

Риби

Сьогодні Риби зможуть реалізувати відразу кілька своїх примх. Стабільність допоможе глибше вникнути в цікаву інформацію, але чи вдасться знайти час і для тілесних, а не тільки інтелектуальних задоволень. Можна отримати підтримку від конкретної людини, не поспішаючи зробити задумані покупки. День не сприяє мобільності, але якщо ви зважитеся на поїздку або на прогулянку, вона буде комфортною.

Все буде Україна