«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 16 вересня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Небезпечний, критичний день. Сьогодні краще займатися тільки звичними справами, що не вимагають активних дій і невиправданого ризику. Не варто приймати важливих рішень, які спричинять негативні наслідки. Вам належить відстоювати свої погляди.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Цей день символізує радість і емоційний злет. Сприятливі активний відпочинок, спілкування з дітьми. Дуже вдалий день для пошуку втрачених речей. Дитина, що народилася сьогодні, як правило, доживає до глибокої старості. Сни і бажання тримайте в таємниці.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День сприяє миротворчої діяльності та милосердя. Багато Риб будуть допомагати ближнім і самі отримувати допомогу, підтримку родичів. Ці заходи позначаться на службових контактах, спілкуванні з близькими і коханими. Ймовірно невелика позитивна зміна в матеріальному становищі. У багатьох сім'ях сьогодні очікується поповнення.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Небезпечний, критичний день. Особливо це стосується чоловіків-Овнів. Існує вірогідність погіршення самопочуття, травми, нещасного випадку. Виключіть агресивність, швидку їзду, прогулянки на самоті, невиправданий ризик. Нічого не плануйте, так як плани можуть не здійснитися. Постарайтеся задовольнятися тим, що буде підносити життя, не вимагаючи нічого більшого. Спробуйте не так болісно реагувати на критичні зауваження близьких.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Небезпечний сатанинський день. Необхідні відповідальність за свої вчинки, утримання, самоконтроль. Уникайте гучних застіль. Існує ймовірність серйозної травми або хвороби. Слідкуйте за своїм бюджетом. Зірки радять проявити ощадливість, так як попереду непередбачені витрати. Шум, гучна музика, крики уві сні або наяву - знак майбутнього розчарування.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Вкрай несприятливий день. Саме сьогодні вам може пошкодити певною мірою самовпевненість і поверховість суджень. Проявіть самоконтроль, далекоглядність. Уникайте гучних компаній: сьогодні не можна піддаватися чужому впливу. Остерігайтеся темряви. Існує ймовірність серйозної травми або хвороби.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

День сприятливий для зустрічей. Можливо, вам випаде нагода оцінити по достоїнству своїх близьких друзів. Від них ви отримаєте і цінні поради в справах серцевих, і допомогу в кар'єрі. Не залишайтеся перед ними в боргу.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Небезпечний, критичний день. Сьогодні слід підвести риску під старими планами, справами, контактами. Нічого не плануйте, так як плани можуть не здійснитися. Постарайтеся не так болісно реагувати на критичні зауваження близьких. Існує вірогідність погіршення самопочуття, травми, нещасного випадку. Виключіть агресивність, швидку їзду, прогулянки на самоті.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Небезпечний, критичний день. Існує вірогідність погіршення самопочуття, травми, нещасного випадку. Виключіть швидку їзду, прогулянки на самоті. День пов'язаний з переслідуванням, зіткненням з розлюченим натовпом, цькуванням. Необхідні відповідальність за свої вчинки, самоконтроль. Ворожіння та магічні дії можуть привернути злі сили.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Суперечливий день. Вірогідні успіхи в особистих справах, але матеріальні питання не залишать вас у спокої. Можливо, ви невірно оцінюєте ситуацію, не намагаєтеся знайти внутрішнє підтвердження правильності своїх вчинків. Вам необхідно уважніше озирнутися на всі боки. Спробуйте в цей день утриматися від усього, що може завдати шкоди організму, особливо від спиртних напоїв.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Сьогодні вам буде нелегко в колі своєї родини. Ваш критичний і підозрілий погляд на світ може зробити вас непривабливим. Якщо ви не будете себе контролювати, то можете виявитися в гіркій самотності. Навчіться прощати іншим слабкості, так як ви теж недосконалі.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Вкрай несприятливий день. Поверховість суджень, деяка легковажність в спілкуванні можуть упустити ваш авторитет в очах оточуючих. Уникайте гучних компаній: сьогодні не можна піддаватися чужому впливу. Павук уві сні - розірвання шлюбу або хвороба.

Джерело:supercook

Все буде Україна