«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 17 червня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сьогодні корисні спілкування в колективі, групові заходи. Сприятливий день для втілення задумів, підпорядкування пристрастей або веселощів. Не можна проявляти марнославство, неуважність до оточуючих, запальність. Від вашої витримки і розважливості буде залежати успіх всіх подальших справ і починань.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Якщо вам вдасться вистояти в цей напружений тиждень, уникнути скандалу зі своїми домочадцями, подолати інші перешкоди на шляху - успіх найближчим часом вам забезпечений. В результаті ваші плани можуть змінитися. Не виключено, що дуже пощастить в здійсненні ваших сокровенних задумів.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Ймовірно, що сьогодні вам доведеться зіткнутися з дрібними домашніми проблемами і вирішенням фінансових питань. З'явиться можливість оцінити всі плюси і мінуси вашого становища і намітити план діяльності на найближчий час. Рекомендується займатися очищенням і оздоровленням організму.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

День провокацій і випробувань. Вкрай несприятливий день. Сьогодні велика небезпека травматизму, так що будьте уважні і обережні. Приготуйтеся почути сьогодні несподівану неприємну новину. Доля знову відчуває вас на марнославство. Від вашої витримки і розважливості буде залежати успіх всіх подальших справ і починань.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День сприятливий для одержання знань, подорожей. Вірогідні хороша звістка або подарунок, швидше за все від коханої людини. Зірки радять звернути увагу на здоров'я. Можливо, ви відчуєте сьогодні легке нездужання, деяку меланхолію, причому майже без приводу, оскільки несприятливі впливу закінчаться і будуть існувати тільки у вашій уяві. Не рекомендується вживання спиртних напоїв. Розбита або зламана річ - поганий знак.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

З самого ранку чекайте непорозумінь і конфліктів. Доля знову відчуває вас на марнославство, неуважність до оточуючих, запальність. Проявіть обачність і стриманість в спілкуванні. Від вашої витримки і розважливості буде залежати успіх всіх подальших справ і починань.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Можливо, ви відчуєте сьогодні легке нездужання з самого ранку, але до обіду все нормалізується. У вас може бути деяка меланхолія, причому майже без приводу, оскільки несприятливі впливу закінчаться і будуть існувати тільки у вашій уяві. Увечері вам не завадило б прогулятися перед сном, щоб зібратися з думками, яких накопичилося достатньо.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

У першій половині дня співпрацю з партнерами та звернення до начальства виявляться успішними. Ви з легкістю зможете реалізувати свої плани і наміри. Не виключено, що самотні Леви саме сьогодні познайомляться з людиною, з яким зв'яжуть подальшу долю. Несприятливі тенденції другої половини дня можуть призвести до фінансових втрат або зраді довірену людину. Якщо є можливість, проведіть вечір цього дня на природі.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

День провокацій і випробувань. Доля знову перевіряє вас на марнославство, неуважність до оточуючих, запальність. Проявіть обачність і стриманість в спілкуванні з оточуючими людьми. Від вашої витримки і розважливості буде залежати успіх всіх подальших справ і починань.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Суперечливий, двоїстий день, наповнений різного роду несподіванками, як приємними, так і не дуже. Сімейні проблеми зажадають від вас максимального такту і самопожертви. Ймовірно, ви зможете виправити старі помилки. Жінки-Терези повинні уважніше придивитися до своїх партнерів і переглянути плани, оскільки колишні помилки і ілюзії можуть спричинити за собою несподівані витрати або серйозні проблеми.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Цей день пов'язаний з очищенням думок, заспокоєнням. Якщо ви впораєтеся з важливими проблемами на роботі, виправите старі помилки, то сьогодні позбудетеся від напруги і подолаєте більшість перешкод. Всю свою увагу переведіть на власний будинок і сімейні відносини. Самопочуття поступово поліпшуватиметься.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Можливо, чоловікам-Стрільцям сьогодні має бути вибір між любовними пригодами і домашніми обов'язками. Проявіть обачність. Доля знову перевіряє вас на марнославство і запальність - не виключений несподіваний поворот подій не на вашу користь.

Джерело:supercook

Все буде Україна