«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 17 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Розвинуте почуття відповідальності, вміння прогнозувати ситуацію призведе до успіху в сфері професійної діяльності або значно підніме ваш авторитет. Будьте уважні при роботі з документами. Увечері можлива романтична зустріч або нове знайомство, яке переросте в серйозні стосунки.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Сприятливий день для ділової діяльності. Без особливих зусиль багато Водолії здійснять вигідні проекти і навіть зможуть виявитися на вершині успіху. Відсутність марнославства і скромність будуть вигідно виділяти Водолія з числа колег і партнерів.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День, сприятливий для ділових контактів, укладання угод і прийняття важливих рішень. Не поспішайте приймати важливі рішення, щоб поводитися обдумано, не довіряйте ведення ваших фінансових справ випадковим людям. Ваша привабливість допоможе в спілкуванні з оточуючими, а внутрішня зібраність сприятиме посиленню авторитету у начальства і членів сім'ї.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Несприятливий день. Життєвий потенціал на вкрай низькому рівні, тому контакти з партнерами або начальством будуть утруднені, будь-яку справу зажадає значних зусиль, а результати не виправдають прикладених сил. Будьте уважні при роботі з документами. Несприятливими є нові знайомства. Не піддавайтеся на провокації, не вірте обіцянкам, стримуйте свої емоції. У другій половині дня можливі непорозуміння з оточуючими вас людьми, наприклад з колегами по роботі або сусідами по будинку.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Венера сприяє жінкам-Тельцям. Досить імовірно, що на порозі нове захоплення. Цей день може подарувати вам зустріч, яка, ймовірно, з часом закінчиться шлюбом. Ви будете почувати себе найгармонійнішою парою в світі. Чоловікам-Тельцям доведеться відстоювати свої погляди. Можливі проблеми зі здоров'ям (органи травної системи).

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Вірогідні серйозні сутички з зовнішнім оточенням, наприклад з колегами по роботі або сусідами по будинку. Як ніколи раніше, вам потрібно проявити терпіння і витримку. Ні в якому разі самі не робіть в цей період ніяких великих капіталовкладень або покупок - несприятливе поєднання планет може привести до різних неприємностей. Сьогодні у літніх людей можуть виникнути серйозні проблеми зі здоров'ям, тому варто звернутися до фахівця.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Ваше інтуїтивне проникнення в почуття оточуючих, привабливість і творчий, оригінальний погляд на речі зможуть розташувати до вас оточують. Але вам доведеться відстоювати свої погляди. Можливі проблеми зі здоров'ям органів травної системи.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Несприятливий день. Партнерські відносини будуть зростати, що вказує на появу у вашому житті нових знайомих, розширення кола спілкування, особливо у чоловіків-Львів. Однак зірки застерігають від зради, таємного недоброзичливості або відкритої агресії. У сфері професійної діяльності сконцентруйтеся на найголовнішому і постарайтеся не відволікатися на дрібниці - не виключено, що порожні розмови або безглузді суперечки віднімуть все ваше час.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Зірки застерігають від активності в комерційній діяльності - вірогідні фінансові втрати. Поспішність і неуважність при зверненні в урядові, громадські організації або до начальства може привести до негативних результатів. Будьте уважні при роботі з документами. У другій половині дня можливі непорозуміння з оточуючими вас людьми, наприклад, з колегами по роботі або сусідами по будинку.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Небезпечний і важкий для здоров'я день. Емоції будуть переважати над розумом, що може привести до конфліктів з начальством і колегами. Це призведе до погіршення самопочуття. Ні в якому разі не займайтеся сьогодні ворожіннями або чаклунством: це може залучити дуже небезпечні і злі сили. Корисні водні процедури, відвідування басейну.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День пов'язаний з протиріччями, відсутністю взаєморозуміння. Ви опинитеся незговірливим, але оточуючі вас люди не мають наміру йти на поступки. Подумайте про більш лояльне ставлення до справи, незабаром це принесе свої плоди. У фінансовій сфері намічається спад - перегляньте свої витрати, вкладення, існує більш рентабельний варіант. Для поліпшення здоров'я сприятливі водні процедури, контрастний душ.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сьогодні будь-які комерційні справи не принесуть бажаних результатів. Несподівана звістка може ускладнити відносини з оточуючими. У цей день краще не вживати ніяких поїздок і триматися подалі від вогню. Сни бувають віщими, слід очікувати їх виконання.

Джерело:supercook

Все буде Україна