«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 17 листопада 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Проявіть зібраність і обачність - низький життєвий потенціал і несприятливе розташування планет не дозволять вам проявити ділові здібності або призведуть до серйозної помилки.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День пов'язаний з несподіваними поворотами в долі, отриманням інформації. Не виключено, що зустріч з фінансових або юридичних питань може призвести до нервового стресу. Ймовірно, несподівані дії партнерів змусять вас працювати понаднормово; результат роботи буде залежати тільки від вашого професіоналізму.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День символізує духовне зростання. Не виключено, що сьогодні вам доведеться вирішувати безліч питань одночасно. Ваш внутрішній світ буде прагнути до вдосконалення, пошуку нових ідеалів. Постарайтеся не пред'являти завищених вимог до себе і оточуючих вас людей. Уникайте осуду.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Не виключено, що сьогодні жінкам-Овнам доведеться необхідність виконання обтяжливих обов'язків або прийняття жорстких рішень. Життєвий потенціал і емоційний стан чоловіків-Овнів значно покращиться завдяки романтичній зустрічі з коханою людиною.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Нагромаджені проблеми можуть зайняти всю першу половину дня. Чоловікам-Тельцям підуть на користь роздуми про свої почуття. Прагніть пробачити образи. Тільки в цьому випадку є шанс повернути душевну рівновагу і радість буття. Жінкам-Тельцям доведеться вирішувати безліч питань особистого характеру. Зірки рекомендують бути уважними та обережними. Постарайтеся уникати обіцянок, клятв і непотрібних розмов, тому що зараз вони можуть привести тільки до взаємного роздратування.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Життєвий потенціал на високому рівні. Чоловікам-Близнюкам зірки обіцяють просування службовими сходами або успіх у фінансовій операції. В особистому житті слід проявити великодушність. Жінок-Близнюків зірки попереджають про можливе швидке завершення романтичного захоплення.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Сьогодні вам доведеться вирішувати безліч питань одночасно. Зірки рекомендують бути уважним і обережним. Постарайтеся уникати непотрібних розмов, тому що зараз вони ні до чого, крім взаємного роздратування, не приведуть. Вам належить прийняття дуже важливих рішень.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Не виключено, що сьогодні вам належить необхідність виконання обтяжливих обов'язків або прийняття жорстких рішень. Вечір проведіть у гостях. Ймовірна цікава, гарна зустріч.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сьогодні постарайтеся уникати обіцянок, клятв і непотрібних розмов, тому що зараз вони ні до чого, крім взаємного роздратування, не приведуть. Нагромаджені проблеми можуть зайняти всю першу половину дня. Для досягнення успіхів в будь-якій діяльності вам необхідна здатність втілювати ідеї в життя, гострий розум, високий інтелектуальний потенціал, рішучість. В цьому випадку, рухаючись до наміченої мети, ви зможете витримати великі випробування.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День одкровень, підключення до джерел енергії, очищення думок. Хоча не виключено, що зустріч з фінансових або юридичних питань може призвести до нервового стресу. У другій половині дня вас чекають приємні клопоти. Не виключено повернення до старих проектів, які принесуть вигоду.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Обміркуйте всі можливі варіанти покупок. Велика ймовірність, що вам знадобиться більше коштів, ніж ви припускаєте. Здоров'я кілька погіршиться через легковажного до нього відношення.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Зірки радять бути сьогодні уважними та обережними, хоча не все буде залежати від вас. Жінкам-Стрільцям потрібно бути готовими до можливого завершення романтичного захоплення. Чоловікам-Стрільцям в особистому житті слід проявити властиву їм великодушність.

Джерело:supercook

Все буде Україна