«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 17 лютого 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 17 лютого 2019 року.

Овен

Вранці ситуація торкнеться Овнів емоційно, можливі побутові труднощі або жертви заради близьких. Зірки радять вам вчасно скидати напругу, що нагромадилася, інакше ввечері вона перейде в інші сфери, позначиться на вашій вдачі, стосунках з дітьми або коханою людиною. В кінці дня небажано підвищувати фізичні навантаження і витратність заходів, проявляти нову ініціативу у бізнесі, грі, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельцям варто використовувати можливості для відпочинку і приємного проведення часу вдень. Це найкращий час для теплого спілкування з близькими, прогулянок, спілкування з природою або повної пасивності. Можна подивитися фільм, послухати музику. З приходом вечора знадобиться мобілізація сил, можуть зрости фізичні, побутові або емоційні навантаження. Більш напруженою та клопіткою може стати обстановка в сім'ї.

Близнюки

Близнюкам не варто залишати без уваги матеріальний аспект подій, так як сьогодні важко передбачити все заздалегідь. Непередбачені події та невраховані фактори можуть змусити вас працювати замість того, щоб відпочивати, особливо ввечері. Можливі клопоти у зв'язку з покупкою, заробітком, дорогою, автомобілем, продуктами, технічні і господарські проблеми, складнощі з фінансуванням задуманого.

Рак

Сьогодні Раки поглинені власним емоційним станом, схильні керуватися своїми звичками і особистими потребами, з-за чого можуть залишатися егоцентриками і не дуже ясно уявляти собі справжні очікування оточуючих. Спілкуватися краще з людьми, які вас розуміють, а нових контактів уникати. Увечері безпечніше відмовитися від покупок, продажів, операцій і ризикованих фінансових починань.

Лев

Вранці та вдень Левам краще залишитися на самоті, або обмежити коло спілкування близькими і зайнятися особистим життям. Це вдалий час для психологічного відновлення, емоційного розвантаження. Корисність такого підходу ви оціните ввечері, коли з'являться нові турботи і загостриться ваша реация на те, що відбувається: ви зможете утримати рівновагу, уникнути передчасного пориву і зробите менше помилок.

Діва

Для Дів день почнеться з сприятливо надихаючої ноти. Можливо, ви і самі не зможете толком пояснити собі причини свого гарного настрою. Сюрпризи будуть швидше приємними і хвилюючими, ніж важкими. З настанням вечора зірки радять вам стати обачнішими. Не варто з ентузіазмом кидатися в авантюру, навіть у тому випадку, якщо справа здається вам ясною і вигідною: є ризик ускладнень.

Терези

Сьогодні Терезам краще обмежитися обов'язковими контактами і діями і не виходити за рамки планів, збудованих заздалегідь. В ранкові і денні години це буде не так вже й складно, особливо, якщо у вас є вагомий мотив: безпека, кар'єра, житло, борг, базові особисті цінності. Увечері вам не варто брати участь у спонтанних творчих заходах, у тому числі, в авантюрах, започаткованих дітьми та друзями.

Скорпіон

Вранці та вдень для Скорпіонів збережеться сприятлива атмосфера. Несподівані повороти подій не виб'ють вас з колії, жарти долі ви сприймете з часткою гумору. Можна покладатися на випадок. Найбільш напружений період - вечір. В цей час зросте активність ваших явних або прихованих недоброзичливців, в тому числі, тих, хто має намір ховатися під маскою друзів. Можливі примхи у дітей і партнера по шлюбу.

Стрілець

Ранкові і денні години Стрільцям варто витратити на доведення до кінця будь-яких нагальних дій. Особливо важливо переконатися в досягненні безпеки і виключити критичні сюрпризи. Не будуть зайвими заходи з серії «дути на воду, обпікшись на молоці». Це допоможе вам впевненіше почувати себе увечері, коли навіть найвдаліша на вигляд перспектива може таїти в собі ряд практичних ускладнень.

Козеріг

Козерогам зірки радять аж до вечора утримуватися від будь-яких форм агресивної поведінки, в тому числі, з дітьми. Бажано відмовитись від зухвалих вчинків, уїдливої критики, спроб перехопити ініціативу або нав'язати свою точку зору. Нагородою буде повна впевненість у взаємній симпатії, або хоча б в лояльності. Тоді ввечері вам не доведеться боятися збитків або загострення відносин.

Водолій

Сьогодні Водоліям не вдасться повністю уникнути клопоту або переживань, але і цілком присвячувати їм свій час і сили зірки не радять. Не варто звалювати на себе зайвий вантаж, інакше не залишиться сил для нового протистояння людей чи обставин ввечері. Якщо далека від ідеальної атмосфера в будинку або в шлюбному союзі, не рекомендується нагнітати напругу і створювати грунт для сварок.

Риби

Перша половина дня пройде для Риб рівно, навіть позапланові ситуації будуть носити позитивний відтінок. З настанням вечора можлива поява нових турбот, а з ними і приводів для роздратування, тому зірки радять цінувати можливість спокійного відпочинку, якщо ви в ньому зацікавлені. Не виключено, що в кінці дня зажадають уваги ваші діти або тварини, або виникне терміновий фронт робіт.

Все буде Україна