«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 17 лютого 2022 — що обіцяють астрологи

Овен

Сьогодні зірки радять Овнам приділити підвищену увагу деталям. Ви проведете вихідні набагато краще, якщо додасте до свого кипучого ентузіазму скрупульозність, практичність, передбачливість і розбірливість. Плануючи заходи, не завадить заздалегідь потурбуватися їх підготовкою: закупити продукти, подумати про практичні дрібниці, необхідні зручності, програму дій або список витрат, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельцям належить пройти через смугу сумнівів, обговорень або ділової суєти. Може активізуватися листування. Це не найкращий день для пошуків стабільності, визначеності. Можливо, вам доведеться зробити вибір, або балансувати між кількома однаково привабливими варіантами. Важливо вчасно "зловити момент" і зробити потрібний крок, так як ситуація протягом доби буде швидко змінюватися. Бажана акуратність при оформленні платіжних та інших документів: упущена дрібниця подовжить ваш шлях до мети.

Близнюки

Обставини вимагають від вас вміння приборкувати свої бажання. У справах серцевих не рекомендується відступати, але не варто і квапити події, знайдіть відповідний безпечний баланс. Багато Близнюків будуть щедро роздавати аванси шанувальникам, перебуваючи в компанії, але поміняють свою поведінку на протилежну в більш інтимній обстановці. Стримуючим фактором може стати їх пам'ять про минулі невдачі або стан здоров'я. Сьогодні не варто купувати одяг, ви можете погнатися за дешевизною на шкоду стилю і якості.

Рак

У цей день Раки схильні проявляти діяльну турботу. Найбільш активні представники знаку не зможуть ні хвилини всидіти на місці і будуть аж до вечора крутитися немов білка в колесі. Можливо, вашою метою стануть домашні справи, пов'язані з технікою, ремонтом, тваринами, прибиранням приміщень, допомогою хворим друзям або членам сім'ї. Не перетворюйте своє бажання комусь допомогти в одержимість, зайва суєта негативно відіб'ється на вашому самопочутті. До того ж ви можете почати дратувати оточуючих.

Лев

Сьогодні Леви будуть радіти своїм перемогам, знахідкам і відкриттям. Багато представників знаку отримають приємний бонус від колишніх зусиль, запізніла нагорода поверне їм віру в себе. Якщо ви провели попередню добу пасивно, ніщо не завадить вам так само насолоджуватися життям, але враження будуть трохи менш яскравими. Це хороший день для любові, романтики, спокійного відпочинку, мирних творчих занять.

Діва

Дівам день обіцяє гармонізацію душевного стану і удачу в поточних справах. У центрі вашої уваги можуть виявитися не масштабні процеси, а суто особисті інтереси. Обіцяють хороший результат контакти, поїздки і запити з нагальних приводів, платіжні операції, навчальні та екзаменаційні заходи. Можна розраховувати на відновлення розуміння, налагодження каналів зв'язку, на надходження позитивних відгуків, обнадійливих звісток. Вдало пройде обмін речами, послугами, корисними відомостями.

Терези

Сьогодні Терези зіткнуться з відсутністю або байдужістю потрібних людей. Не найприємніші риси характеру продемонструють партнери і близькі. Закінчиться нічим відвідування інстанцій, спроба продовжити гру або розмову. Не найкращий день для співбесіди, презентації, консультації, для пошуку напарника або посередника, для звернення в юридичну контору або інший заклад з надання договірних послуг.

Скорпіон

Скорпіони можуть розраховувати не тільки на свій зростаючий авторитет, освіту і ерудицію, а й на проникливість, спостережливість. Зірки натякають на користь «інкубаційного періоду» для починань, радять тимчасово обрати потайну тактику. День дає заряд інтелекту і уяві, допомагає вчитися на життєвих дрібницях. Нове тлумачення і усвідомлення може отримати звичний ланцюжок спогадів, асоціацій. Варто розвивати зв'язки, що обіцяють взаємне збагачення на матеріальному або духовному рівні.

Стрілець

Для Стрільців це день підвищеної сентиментальності і вразливості. Чим ви чутливіші, тим сильніше будете мати потребу в своєму куточку навіть вдома. Сьогодні велика влада минулого, вас можуть заінтригувати сімейні секрети. Можлива сугестивність, залежність від дитячих спогадів і отриманого виховання. Відповідний момент для переосмислення домашньої атмосфери і укладу, прояву співчуття до близьких.

Козоріг

Можливі оновлення в робочому колективі або в режимі дня. У ваші обов'язки може входити спілкування з безліччю людей, обробка інформаційних масивів, пошук даних, вивчення службової чи іншої документації, контакти з роботодавцем. Напружений день чекає секретарів, диспетчерів, гідів, вчителів, представників медицини. Багато роботи належить учням, особливо студентам. Нові відомості і знайомства стануть в нагоді Козорогам, які працюють з аудиторією, з текстами. Не забувайте відсівати сумнівні дані.

Водолій

Водоліям не варто сумувати, якщо ранок виявиться сірим і нудним. Друга половина дня може запросити вас до активного спілкування, покликати в дорогу, а також дати вам вибір, подарувати романтику і забезпечити приємне розмаїття можливостей. Зірки радять не ігнорувати можливі ускладнення і перешкоди: загального позитивного перебігу подій вони не скасують, але зіпсувати вам задоволення цілком здатні.

Риби

Сьогодні Риб приваблюють їх колишні маршрути і області інтересів. Можливі ностальгічні емоції у зв'язку з новинами здалеку. День може пройти за листуванням, оглядом колекції екзотичних рідкостей, спогадами про навчання, подорож, посвячення або знаковий роман. Добре підсумувати ті старі знання, погляди і зв'язки, що не залежать від віянь часу і мають для вас безумовну цінність.

Все буде Україна