«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 17 серпня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Несприятливий день. Ймовірно, будь-які зусилля не принесуть бажаних результатів. Скоротіть спілкування, виключіть нові знайомства. Можливі труднощі в сімейних відносинах або розбіжності з партнерами. Зірки попереджають Козерогів про небезпеку з боку Овна або Близнюків.  

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День відзначений досягненням успіху в різних ділових операціях. Вони будуть не дуже складними, але зате і не слід очікувати великого прибутку. Зверніть увагу на прикмети. Доля може послати застереження.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Пасивний день. Не варто проявляти активність в справах, поспішати з новими інвестиціями, метушитися. Продемонструйте мудрість і витримку. Прислухайтеся до порад людей, навчених життєвим оптом. Сьогодні не можна відмовляти у виконанні прохань.  

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

День відпочинку, здобуття нових джерел енергії. Сприятливий день для спільних заходів або колективного відпочинку. У першій половині дня вірогідні домашні клопоти або проблеми особистого характеру. Погану звістку може довести напруга до межі. Постарайтеся провести більше часу на відкритому повітрі. Увечері не виключені ускладнення в стосунках з дітьми або сварка між партнерами по шлюбу.  

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Сприятливий день. Можливо, сьогодні вам пощастить вирішити проблеми, які не покидали вас протягом останніх днів. Визнання і успіх вам гарантовано в тому випадку, якщо ваші вчинки будуть засновані на реальній оцінці того, що відбувається. Ймовірно, близька людина надасть вам неоціненну послугу, і ви ще раз переконаєтеся в його відданості вам.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Небезпечний сатанинський день. Несе ілюзорні уявлення, брехливі обіцянки, обман. Ймовірно, ви отримаєте погану звістку. Ваші переживання не будуть марними, підготуйте себе до найгіршого. Уникайте темряви, не дивіться в дзеркало. Не варто братися за нові справи саме сьогодні, краще трохи почекати. Займіться собою, спортом, справами друзів, будинком. Будьте уважні до якості харчування - існує ймовірність випадкового отруєння.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Можливо, сьогодні вам пощастить вирішити особисті проблеми, хоча вам не вдасться здійснити ті мрії, які не покидали вас протягом усього життя. Визнання і успіх вам гарантовано в тому випадку, якщо ваші вчинки будуть засновані на реальній оцінці того, що відбувається.  

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Нові думки або дії, спрямовані на підвищення матеріального благополуччя, принесуть вагомі результати. День сприятливий для активних фізичних навантажень і колективних заходів, де першу скрипку, звичайно ж, будете грати ви. Можливі труднощі в сімейних відносинах або розбіжності з партнерами. Постарайтеся сьогодні приборкати свій характер, відмовитися від образ або ураженого самолюбства.  

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Несприятливий день. Можливі труднощі в сімейних відносинах або розбіжності з партнерами.Знизити негативні тенденції дня зможе тільки обачність і дії, засновані на об'єктивній оцінці того, що відбувається. Зірки попереджають жінок-Дев про можливе швидке завершення романтичного захоплення.  

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День відпочинку, роздумів, споглядальності. Сприятливі фізичні навантаження, заняття спортом, тривалі прогулянки. У будь-якій справі сьогодні не варто покладатися на чужу думку або чекати допомоги від когось. Не можна відмовляти у виконанні прохань. Відносини з коханою людиною налагодяться. Але стежте за тим, щоб не образити його необережним словом.  

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День успішний для тих Скорпіонів, хто самостійно осмислив план дій. Можливо, з'явиться бажання з ким-небудь поділитися враженнями і обговорити свої проблеми. Зірки попереджають, то це може принести розчарування. Не варто проявляти зайву довірливість. Ви можете виявитися уразливим. Не виключені негативні зміни особистому житті.  

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Можливо, сьогодні вам пощастить вирішити проблеми в особистому житті, які не покидали вас протягом останніх днів. Зірки гарантують визнання і успіх в тому випадку, якщо ваші вчинки будуть засновані на глибоких почуттях і переконаності у власній правоті.

Джерело

Все буде Україна