Гороскоп на 17 травня 2018 року для всіх знаків зодіаку

16 травня 2018 р. 20:30

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Зірки не радять братися за нову справу або приймати на себе додаткові обов'язки: те, що здається легким, насправді виявиться складним. Постарайтеся уникнути скупчення народу, участі в колективних заходах, інакше вам не уникнути непотрібних суперечок і конфліктів.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День сприятливий для фізичних навантажень, занять спортом, тривалих прогулянок, подорожей. Спілкування з друзями, колективне проведення часу дозволить вам проявити свої таланти, принесе позитивні емоції. Зірки рекомендують не наполягати на своїй думці. Не надавайте великого значення подій, що вимагає кардинальних змін.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сьогодні доля буде прихильною до Риб, на яких можна цілком покластися і які вміють тримати слово. Сприятливі складні фінансові операції, укладення договорів, шлюбів. Щоб уникнути перешкод на шляху до мети рекомендується вміло вибирати собі друзів і постаратися не створювати ворогів. Не поспішайте брати відпустку за свій рахунок, а просто поступово знижуйте ділову активність.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сприятливий день. До Овнів творчих професій прийде натхнення, однак, для самореалізації необхідна самота і заступництво Вищих сил. Для досягнення поставленої мети Овнам-комерсантам доведеться об'єднати свої сили з новими партнерами. Державним службовцям сьогодні належить показати всі свої здібності і, в залежності від ситуації, проявити то старанність, то твердість. У відносинах з близькими людьми можливо повне взаєморозуміння.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Сприятливий день, який пройде під знаком осягнення істин, набуття нових знань, цілительства. Зустріч з друзями може послужити причиною непорозумінь і втоми. Проведіть вихідний день на природі в тісному сімейному колі. Романтична зустріч або спілкування з близькою людиною принесе полегшення і радість.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День одкровень, очищення думок, день роздумів. Перша половина дня несприятлива для комерційної діяльності та оформлення фінансових угод. Вірогідні прорахунки або обман. Чи не прислухайтеся до чужої думки: надмірна довірливість спричинить за собою фінансові втрати. Уникайте ризику і фізичних навантажень, які можуть вкрай несприятливо позначитися на здоров'ї. У другій половині дня з'явиться можливість для творчості, посилиться здатність переконувати партнерів і залучати до співпраці впливових осіб.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Якщо ваш друг захоче зустрітися з вами ввечері, то відкладіть цю зустріч на пізніший період, так як ви зараз перебуваєте не в кращій формі. Рекомендується провести цей день на дачі або в лісі. Спілкування з дітьми принесе вам задоволення. Тільки не підкреслюйте свою перевагу.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сприятливий день. Зірки радять постаратися закінчити розпочаті справи, які в майбутньому можуть принести неприємності і зажадати від вас багато зусиль або грошових витрат. Спілкування з партнерами по роботі призведе до непорозумінь або змусить змінити початкові плани, а ось старі друзі можуть дати ділову пораду. У другій половині дня посиляться творчий потенціал і інтуїція. У відносинах з близькими людьми можливо повне взаєморозуміння.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

День одкровень, очищення думок, роздумів. До творчих людей прийде натхнення, однак для самореалізації необхідна самотність. Особисті відносини порадують вас щирістю і теплом. Не виключено, що до вас завітають старі друзі.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День одкровень, очищення думок, день роздумів. У цей день навколишня дійсність проектується на вас, тому стежте за прикметами. Сприятливі дії, спрямовані на зміцнення сім'ї, благоустрій будинку. Якщо вас будуть переслідувати невдачі, то, незважаючи ні на що, тримайте себе в руках і не дозволяйте емоціям брати верх над розумом. Проявіть мудрість і витримку. Можливо, що інтереси дітей зажадають від вас сьогодні уваги та особистої участі.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День сприятливий для пригод і розваг. Запланована поїздка надовго залишиться в пам'яті - вона обіцяє нові знайомства та цікаві пригоди. Якщо ви відчуєте нездужання, то слід звернути на нього серйозну увагу. Щоб уникнути травм будьте обережнішими.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День одкровень, очищення думок, день роздумів. Не прислухайтеся до чужої думки: надмірна довірливість спричинить за собою фінансові втрати. Уникайте ризику і фізичних навантажень, які можуть вкрай несприятливо позначитися на здоров'ї. Не виключені негативні зміни в особистому житті - ваш одвічний пошук ідеалу ускладнить відносини з партнером.

Джерело:supercook

Читайте також