«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 18 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Досить імовірно, що жінок-Козерогів чекає нове короткочасне захоплення. У зв'язку з цим не виключено зміни в особистому житті. Чоловікам-Козерогам доведеться активно відстоювати свої життєві принципи, авторитет або погляди, інакше хід подій зміниться не на їхню користь.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День відзначений посиленням інтуїції і проникливості. Ймовірно, що ви зможете розгледіти те, що чекає вас далеко попереду. Зірки рекомендують не довго роздумувати і погоджуватися на можливі пропозиції про співпрацю. Ймовірна прибуток і дивіденди від пропозицій, що мають відношення до великим капіталовкладенням.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Можливо, що цей день буде наповнений суперечливими подіями, одна частина яких буде пов'язана з вашої активної діяльністю, а інша - з пасивним спогляданням найближчого оточення. Краще одному сконцентруватися на якійсь одній проблемі, ніж рухатися широким фронтом спільно.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

День проходить під знаком самозахисту, зміцнення позицій, трансформації оточення. Можливо, сьогодні вам доведеться відстоювати свої життєві принципи або авторитет. Зірки рекомендують проявити активність, інакше хід подій зміниться не на вашу користь. Сприятливий день для чоловіків-Овнів, що займаються комерцією і бізнесом. Торгові угоди і укладені договори принесуть прибуток. Успіх можливий навіть в ризикованих операціях. Досить імовірно, що жінок-Овнів чекає нове короткочасне захоплення. Хороший день для спілкування з друзями, сімейних відносин, сексуальних контактів.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Хороший день у всіх відносинах. На роботі багато нових справ, які вам до душі. Ваша активність і діловитість буде відзначена начальством або партнерами по бізнесу. Хороший день для завершення справ, аналізу пройденого шляху, спілкування з близьким людям. Людина з повною сумкою уві сні або наяву - до удачі в справах.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Вас чекають сьогодні нові цікаві знайомства - не виключено, що з ділових вони переростуть в любовні. Ймовірно, ваша активність і діловитість буде відзначена начальством або партнерами по бізнесу. Хороший день для завершення справ, аналізу пройденого шляху, спілкування з близькою людиною. Не виключені приємні новини, пов'язані з близькими людьми або успіхом в сфері професійної діяльності.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Сьогодні вас чекає сама звичайна, рутинна робота. Проте укладені угоди обіцяють виявитися прибутковими. Ймовірна допомога і підтримка з боку доброзичливців. Але в сімейних відносинах можливі проблеми. Сильна дратівливість може викликати в вас бажання нагрубити або образити кого-небудь з живучих поруч. Постарайтеся утриматися від цього.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Несприятливий день для Львів, які займаються комерцією або бізнесом. Життєвий потенціал на вкрай низькому рівні, тому контакти з партнерами або начальством будуть утруднені - будь-яка справа потребує значних зусиль, а результати не виправдають прикладених сил. Не піддавайтеся на провокації, не вірте обіцянкам, відмовтеся від екстравагантних вчинків або широких жестів - вірогідні непорозуміння з оточуючими вас людьми.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Можливо, сьогодні вам доведеться відстоювати свої життєві принципи, авторитет або погляди. Зірки рекомендують активно захищати власні інтереси, інакше хід подій зміниться не на вашу користь. У другій половині дня виключіть великі капіталовкладення або покупки - несприятливе поєднання планет може призвести до фінансових втрат. Досить імовірно, що жінок-Дів чекає нове короткочасне захоплення. У зв'язку з цим не виключені зміни в особистому житті.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Несприятливий день для ділових контактів, укладання угод і прийняття важливих рішень. Імовірність негативного впливу з боку дуже велика. Можливі помилки в роботі, невірна оцінка надійності партнера, сварки з близькими людьми. Довіртеся інтуїції, не розраховуйте на рада з боку - тільки ви самі зможете допомогти собі.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Сприятливий день для досягнення бажаного (в розумних межах). Можна буде сміливо йти вперед, але за тієї умови, що ви не будете надто чутливі до уколів самолюбства. Не варто нервувати через дрібниці. Якщо вас будуть мучити несправедливе ставлення і прояв грубості, то потрібно просто віддалитися від неприємних вам людей. Спробуйте філософськи підійти до проблеми, яка виникла.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Небезпечний, напружений день. Сьогодні у більшості Стрільців можуть виникнути серйозні проблеми зі здоров'ям, тому слід звернутися до лікаря. Не затягуйте з візитом - навіть якщо криза мине, то наслідки можуть бути самими непередбачуваними.

Джерело:supercook

Все буде Україна