«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 18 серпня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Небезпечний день. Ваш життєвий потенціал на низькому рівні. Обмани, ілюзії в партнерських відносинах, недовірливість або образливість можуть стати причиною різких, необдуманих вчинків. В особистому житті не виключені розчарування.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Можливо, сьогодні вам пощастить вирішити проблеми, які не покидали вас протягом останніх днів. Спробуйте реалізувати задумане новими методами або з іншими партнерами. Успіху ви зможете домогтися тільки в тому випадку, якщо ваші вчинки будуть засновані на реальній оцінці того, що відбувається.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День випробувань, провокацій і спокус. Тільки від вас залежатимуть перемога чи поразка. Не чекайте допомоги з боку. Зірки радять остаточно визначитися у виборі партнера. У цьому питанні цілком покладайтеся на свою інтуїцію.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Небезпечний сатанинський день. Життєвий потенціал на дуже низькому рівні. Проблеми будуть постійно нагадувати про себе, підштовхуючи до непродуманих дій. Утримайтеся від кардинальних рішень і активних дій, продиктованих емоціями. Постарайтеся не призначати на першу половину дня важливих зустрічей: вам буде вкрай складно домовитися з партнерами і колегами. Краще підведіть риску під старими планами, справами, контрактами. Існує ймовірність непередбачених витрат або фінансових втрат.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Небезпечний сатанинський день. Розгул бісів, астральний туман, ілюзорні уявлення, обман. Напруга сьогодні може зрости до межі, так як ви отримаєте погану звістку. Ваші переживання не будуть марними, підготуйте себе до найгіршого. Ваші домашні намагаються з усіх сил підтримати вас і роблять це так успішно, що будь-яка неприємність буде сприйматися вами досить спокійно. Уникайте темряви, не дивіться в дзеркало.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День початку будь-якого важливої справи. Можливо, сьогодні вам пощастить вирішити проблеми, які не покидали вас на Впродовж останніх днів. Спробуйте реалізувати задумане новими методами або з іншими партнерами. Визнання і успіх вам гарантовано в тому випадку, якщо ваші вчинки будуть засновані на реальній оцінці того, що відбувається. Сміливо йдіть назустріч долі.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Якщо ваші дії будуть носити непередбачуваний, імпульсивний характер, то події зовнішнього життя не раз поставлять вас в глухий кут. Не варто розширювати сферу діяльності, не все буде виходити. Вам треба відпочити і уважне ставлення до свого здоров'я.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Небезпечний сатанинський день. Суєта і поспіх при вирішенні будь-яких питань будуть підштовхувати до помилок, непродуманих дій. Несприятливий день для спілкування: взаєморозуміння і бажання знайти компроміс майже повністю відсутні. Надлишок внутрішньої енергії може обернутися гнівом через найменшого критичного зауваження на вашу адресу. Утримайтеся від будь-яких активних дій, продиктованих емоціями.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Небезпечний сатанинський день. Клопоти будуть постійно нагадувати про себе, підштовхуючи до непродуманих дій, до з'ясування відносин з оточуючими, до конфліктів в сім'ї. Ваш життєвий потенціал на низькому рівні. Утримайтеся від кардинальних рішень і активних дій, продиктованих емоційним сплеском. Не виключено, правда, що саме сьогодні загостряться відносини з домашніми.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Сприятливий день для звернення до начальства або до вищестоящих організацій. Якщо у вас призначена ділова зустріч, бажано здійснити її в першій половині дня. Не слід приймати спонтанних рішень. Всі проблеми вирішаться, якщо ви проявите обачність.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Критичний день. Не можна будувати довгострокових планів, давати обіцянки. Несприятливими є укладення шлюбів, договорів і угод. Контролюйте свої емоції, стежте за тим, щоб нікого не образити, не можна відмовляти у виконанні прохань. Проявіть мудрість і витримку - це, мабуть, єдиний спосіб уникнути необдуманих дій по відношенню до дорогій людині. Можливі проблеми зі здоров'ям. Необхідний спокійний відпочинок.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Небезпечний сатанинський день. Несе ілюзорні уявлення, брехливі обіцянки, обман. Уникайте темряви, менше дивитесь у дзеркало. Займіться спортом, справами друзів, будинком. Велика небезпека травми, агресії або грубості. Будь-який конфлікт закінчиться не на вашу користь.

Джерело

Все буде Україна