«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 18 вересня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сприятливий день для колективних дій, спільних заходів. У відносинах з близькими людьми можливо повне взаєморозуміння. Досить імовірно, що самотніх Козерогів чекає нове короткочасне захоплення.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Негативні тенденції попереднього дня тривають. Вкрай несприятливий день. Саме сьогодні вам може пошкодити певною мірою самовпевненість і поверховість суджень. Проявіть самоконтроль, далекоглядність. Уникайте гучних компаній: сьогодні не можна піддаватися чужому впливу. Остерігайтеся темряви. Існує ймовірність серйозної травми або хвороби.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День, сприятливий для зустрічей і контактів. Діловим Рибам доведеться залагодити фінансові розбіжності з партнерами. Не дозволяйте обманювати себе. Можливо, що в зв'язку з цими подіями ви оціните прихильність до вас друзів і родичів. Риби не залишаться в боргу, це суперечить їхнім переконанням і моралі.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сприятливий день. Сьогодні ви опинитеся в центрі уваги. Матеріальне становище стабілізується. Вас чекає втілення найбільш сильних і честолюбних прагнень. Схоже, почнуть здійснюватися давні плани. Гарний час для розвитку комерційних зв'язків. Сьогодні чекайте ділові пропозиції і довіряйте партнерам. Фінансового успіху ви досягнете саме з їх допомогою. Будьте уважні до своїх коханих. У відносинах з близькими людьми можливе повне взаєморозуміння.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Сприятливий день. Ймовірно, справи будуть вирішуватися з мінімальними втратами часу і сил. Хороший день для колективних занять, спілкування. Для досягнення поставленої мети залучіть до своїх проектів і планів інших людей, щоб спільними силами діяти більш ефективно і надійно. Якщо все буде складатися успішно, не виключено, що до кінця року ви підвищите своє громадське і матеріальне становище.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Сприятливий день для нових знайомств, розкріпачення, подружніх відносин, нових захоплень. Творчий порив, реалізований в цей день, може докорінно змінити ваше життя, піднести на нові, раніше недосяжні висоти. Але не чекайте допомоги з боку рідних і близьких - робіть все переважно самі. Хороший день для колективних занять, спілкування.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Цей день обіцяє бути сприятливим. Ви можете перейти від відчуттів і оцінок ситуації безпосередньо до справи. Якщо ваші плани виявляться переконливими і перспективними, то ви можете залучити до своєї діяльності надійних партнерів. Якщо все буде складатися успішно, не виключено, що до кінця року ви поліпшите своє суспільне і матеріальне становище.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сприятливий день. Зірки обіцяють успіх, особливо Левам творчих професій. Завдяки своїй працездатності, вмінню залучати до своїх цілей союзників вони зможуть здійснити максимум задуманого. Будь-яка ініціатива або активний рух в сферах діяльності принесе успіх. Схоже, почнуть здійснюватися давні плани. Цей день сприятливий для любові. Підвищена емоційна чутливість і сексуальність поліпшать відносини з партнером і принесуть взаємне задоволення.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сприятливий день. Для досягнення поставленої мети об'єднайте свої сили з іншими людьми, залучіть їх до своїх проектів і планів. Сьогодні вам також належить показати всі свої здібності і, пристосовуючись до нових обставин, проявляти то старанність, то творчий підхід до справи. У відносинах з близькими людьми буде повне взаєморозуміння.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Активний день, сприятливий для придбання нерухомості, великих покупок, укладання угод. Слід активно шукати нові джерела заробітку, але при цьому уникати сумнівних пропозицій. Всю енергію краще направити на роботу - вас неодмінно чекає успіх.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Пасивний день. Рекомендується не проявляти зайвих амбіцій і претензій до оточуючих. Загострене почуття справедливості не дозволить вам спокійно спостерігати за негативними процесами в вашому оточенні. Стримуйте свій запал. Ви не можете позбавити суспільство від зла, але у вас вистачить сил не допустити його по відношенню до себе і своїх близьких. Ваша стриманість і тактовність будуть згодом оцінені по достоїнству.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сприятливий день для нових знайомств, розкріпачення, подружніх відносин, нових захоплень. Зміни в особистому житті можуть докорінно змінити ваше життя.

Джерело:supercook

Все буде Україна