«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 18 жовтня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сьогодні всі перешкоди будуть долатися завзятістю, заснованим на інтуїції. Сприятливий день для любові і романтичних зустрічей. Темпераментність і емоційність приведуть до перспективних змін у відносинах з давнім партнером.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День символізує очищення думок. Рекомендується зосередитися на своїх думках, проаналізувати свої вчинки. Не виключено повернення до старих проектів, які принесуть вигоду.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Цей день присвятіть профілактичним і випереджувальним заходам. Ймовірно, що незабаром у вас з'являться сильні конкуренти і недоброзичливці. Від Риб потрібно передбачливість і рішучі дії. Постарайтеся не підтримувати порожніх розмов, суперечок і дискусій. 

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сьогодні всі перешкоди будуть долатися тільки наполегливістю і завзятістю. Сприятливий час для комерційних угод, покупок, ризикованих підприємств. Жінок-Овнів чекає цікава зустріч. Не виключено виникнення нового роману або відновлення старих відносин. Чоловікам-Овнам нагадають про себе борги або невирішені проблеми останніх днів. Прекрасний день для любові і романтичних зустрічей.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Ймовірно, мають бути фінансові втрати. Це може бути пов'язано з купівлею, ремонтом або поверненням боргів. Не забувайте, що відмова в останній момент від взятих зобов'язань може завдати непоправної шкоди вашій репутації. Вечір присвятіть аналізу минулих подій, медитації. Зведіть до мінімуму свої домашні обов'язки. Розберіться в своїх почуттях, думках і вчинках, тому що ви повинні бути готові до несподіваного повороту долі.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Ймовірно, дрібні побутові та службові клопоти внесуть суєту і безладдя в сферу професійної діяльності. Постарайтеся уникати обіцянок, клятв і непотрібних розмов, тому що зараз вони ні до чого, крім взаємного роздратування, не приведуть.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Цей день повинен бути присвячений самооцінці. Зведіть до мінімуму свої обов'язки. У той же час не втрачайте можливості змінити на краще своє особисте життя, а така можливість повинна з'явитися. Використовуйте особисту чарівність в своїх інтересах, це допоможе налагодити обстановку на роботі. Розберіться в своїх почуттях, думках і вчинках.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сприятливий час для комерційних угод, покупок, ризикованих підприємств. Прекрасний день для любові і романтичних зустрічей. Не виключено виникнення нового роману або відновлення старих відносин.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сьогодні вам вдасться самореалізуватися. Перед вами відкриті широкі простори для вільної творчості і самовираження. Сприятливий день для покупок, укладання договорів, угод і шлюбів. Прекрасний день для любові і романтичних зустрічей. Відносини між вами і оточуючими будуть хорошими і теплими, так як недоброзичливці на час вирішили залишити вас у спокої.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День несприятливий для покупок, прийняття важливих рішень і серйозних зобов'язань. Можливо погіршення матеріального становища. Бажано проявити ощадливість. Домашні клопоти можуть змінити настрій на гірше. Але не намагайтеся перекласти тягар зі своїх плечей - постарайтеся вирішити всі проблеми самі.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День змін і трансформацій. Він може різко змінити ваше життя. Будьте готові до істотних змін. Варто зважитися на романтичні пригоди. Ви ніколи не будете шкодувати про це, тому що поруч з вами виявиться надійна людина. В результаті ви відчуєте себе значно краще, і фізично і морально.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День пов'язаний з перетвореннями космічних енергій. Зайва легковажність або, навпаки, несподівана практичність може привести до негативного ставлення з боку оточуючих людей. У ситуації, що склалася постарайтеся все-таки вибирати слова і вирази, навіть якщо вони випереджають ваші думки. День присвятіть спокійному сімейному відпочинку.

Джерело:supercook

Все буде Україна