«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 19 березня 2021 — що обіцяють астрологи

Щоденний гороскоп для кожного знаку Зодіаку.

Овен

Овнів день запрошує до рухомого способу життя. Навіть якщо ніщо не віщує суєти, тримайте напоготові авто і засоби зв'язку: можливі термінові контакти і роз'їзди. Готові цілі і маршрути не врятують від непорозумінь: доведеться підтверджувати відомості, звірятися зі схемою, планом, інструкцією, дублювати дані. Ймовірні запізнення і плутанина. Бажано не забувати перепустки, права та інші документи.

Телець

Сьогодні Тельцям доведеться стати мобільнішими і маневренішими — інакше їм не наздогнати більш спритних колег, попутників і суперників, не догодити керівництву і клієнтам. Неповороткість, неуважність і звичка тиснути на гальмо знизять ваші шанси. Час і сили вам заощадить надійна навігація в дорозі і в інформаційному просторі, наявність зв'язків і потрібний ключ до справи: план, пароль, схема пошуку.

Близнюки

Близнюки сьогодні легкі на підйом, оснащені інформаційно і технічно. В них є допомога, страховка, знання теорії. Спростять задачу задані рамки. Нашкодять неуважність, агресивність, брехня, недбалість. Небезпечні пастки, розставлені іншими. Є ризик не виправдати чужих надій або своїх же заявок. Важливий професіоналізм. Не варто робити своєю візитною карткою запізнення, помилки, дрібні чвари.

Рак

Сьогодні Раки — заручники ситуації (особливо, якщо вирушили в дорогу, багато спілкуються з людьми, надають послуги або самі потребують їх). Обійти капкани або отримати з них вигоду вам допоможуть знання, зв'язки та навички комунікації, а також почуття гумору, вміння орієнтуватися і мислити нестандартно. Застрягши в пробці або в іншій пастці, можна дізнатися новини або встигнути зробити відразу кілька справ.

Лев

Левам сьогодні не варто піддаватися суєті і реагувати на провокації. Не відмовляючись від планів, їм поки краще відкласти свій ефектний вихід "з відкритим забралом". Це день фальстарту, який може їх розчарувати або деморалізувати. Найбільш вразливі Леви здатні втратити віру в себе і знову забитися в своє лігво. Їх може збентежити помилкова інформація, нечесність друга, неприємне відкриття.

Діва

Цей день випробовує терпіння Дів. У їх долі сьогодні витончене почуття гумору: до мети веде не плавний підйом, а хитрий хід або біг з перешкодами. Навіть професіоналів і вишколених працівників почнуть нервувати перешкоди і пастки. Якщо вам важливий ідеальний результат і мінімум суєти, краще скасувати тест, співбесіду, знайомство, старт бізнесу, підписання договору. Остерігайтеся шахрайства.

Терези

Сьогодні Терезам не обійтися без тих чи інших пригод в дорозі. При найбільш ретельній розробці маршруту і підтримці можливі накладки зі зв'язком, навігацією, екіпіровкою, ускладнення з сервісом, охороною, супроводом. Перешкоди переборні, але все ж краще не вирушати сьогодні в далеку дорогу. Важливо тримати в порядку документи на транспорт, пасажирів і вантаж, не забувати воду і ліки.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонів чекає ланцюг дрібних криз. Не обійтися без спритності і кмітливості, логіки і чуття. Стане в нагоді товариськість або доступ до точних даних (схеми, інструкції). Не варто приступати до справи або рватися в дорогу без навігації, допуску, страховки, ключа, «сертифіката справжності» на найцінніше і важливе. Вдалий день для тренінгів і тестів, роботи в супроводі, охороні, розвідці.

Стрілець

Стрільцям сьогодні потрібен технічний та інформаційний захист. Не завадить налаштувати на аварійний режим системи спостереження і сканування, посилити вхідні фільтри. Небезпечно укладати договір на словах і співпрацювати на довірі: великий ризик шахрайства, непорозумінь, нечесної конкуренції. Партнери можуть діяти за спиною, суперники і опоненти бити з-за рогу або застосовувати удари «нижче пояса».

Козоріг

Сьогодні Козорогів чекає корисна суєта. Включившись в запропонований потік робіт, роз'їздів або спілкування, вони чогось навчаться, знайдуть канал сервісу або доходу. У клопотах цього дня не обійтися без підтримки або власної спритності, віртуозного володіння словом або інструментом, вміння поводитися з технікою, зв'язком або тваринами. Причиною або побічним ефектом активності може виявитися нездужання.

Водолій

Сьогодні Водолії — відмінні стратеги і тактики, поєднують в собі талант солдата і полководця. Їх професіоналізм, далекоглядність і аналітичний талант доповнені рухливістю, спритністю і вмінням орієнтуватися в моменті. Вдалий збіг обставин дозволяє їм переслідувати дві мети і вести сеанси одночасної гри. День гарний для ініціативи, а у важливих справах — для «генеральної репетиції».

Риби

Сьогодні Рибам потрібні легкість і швидкість в дрібницях. В них краще ризикнути і розчаруватися, ніж упустити шанс. Важливо не вимірювати ефект емоціями і оцінювати факти. У довгострокових стратегіях все навпаки: старт складний, ініціатива небезпечна. Не варто вибирати житло, роботу, авто. Домашні, ділові та інші сварки в цей день провокує непослідовність, схильність до ілюзій, неакуратність, брехливість.

Все буде Україна