«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 19 червня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

День, сприятливий початку будь-якого важливої справи, використання інформації. Раціонально розподіляючи енергію, ви зможете змінити на краще свій соціальний статус. Деяка зарозумілість до людей, що стоять нижче вас на щаблях соціальної драбини, і прагнення перебувати поруч з вищестоящими особами сприятливо позначиться на кар'єрі, проте може викликати неоднозначну реакцію колег і знайомих.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День символізує вибір і досягнення мети. Професійні справи зажадають від вас максимальної концентрації, дисципліни і організованості. Ймовірно, чоловіки-Водолії зможуть вирішити важливі проблеми на роботі, виправити старі помилки. У відношенні з близькими людьми проявіть вроджену чесність і порядність.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День символізує неврівноваженість і дисгармонію. Незважаючи на можливі неприємності, ви зможете налагодити і зміцнити від- носіння з оточуючими, поліпшити своє матеріальне становище. Від вашої витримки і розважливості буде залежати успіх всіх справ і починань. Увечері вам не завадило б прогулятися перед сном, щоб зібратися з думками і відпочити. Вірогідні безсоння і занепад сил.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

День сприятливий для початку будь-якої важливої справи, використання інформації. Ваша активність буде по достоїнству оцінена оточуючими, однак не слід приймати кардинальних рішень. Головне - зберегти накопичене і відгородитися від спокус досягти більшого.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Якщо сьогодні вам запропонують поєднати ще якусь посаду, не погоджуйтеся - зірки попереджають про провал або фінансові втрати. Сатанинський день. День розгулу бісів і нечистої сили. Спілкування і контакти несуть обман і розчарування. З самого ранку чекайте непорозумінь і причіпок. Доля проти вас, але не здавайтеся. До вечора пристрасті притихнуть.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День початку будь-якого важливої справи, використання інформації. Якщо сьогодні вам запропонують нову справу, погоджуйтеся - зірки обіцяють успіх і процвітання в будь-яких починаннях. Сприятливий день для спілкування, пошуку нових джерел заробітку. Біди обходять вас стороною. Таємний недруг спробує підставити вам ніжку, але в результаті сам постане в невигідному світлі.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Сьогодні ви можете опинитися в новій ситуації, але зорієнтуватися вам буде легко, оскільки інтуїція запрацює в повну силу. Мислення, почуття, вчинки будуть проявлятися сильно і гармонійно, можливі успіхи в мистецтві, особистому та діловому житті.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

День сприятливий для активних дій у сфері професійної діяльності, просування вгору по службових сходах, нових ідей та ініціатив. Ваша енергійність і творчий потенціал будуть гідно оцінені начальником, однак не слід забігати надто далеко вперед - це може викликати нарікання зверху. Раціонально проявляючи свої дипломатичні таланти, ви зможете змінити на краще свій соціальний статус і зміцнити авторитет.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

День сприятливий для початку будь-якої важливої справи, використання інформації. Раціонально використовуючи свої ресурси, ви зможете змінити на краще свій соціальний статус, зміцнити відносини з близькими, поліпшити фінансове становище.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Пасивний, важкий день. Вам на деякий час може здатися, що проблеми, які виникли з новим проектом, можуть звести його нанівець. Може бути, ви перенервували і тому неадекватно реагуєте на події. Якщо вам вдасться пережити цей напружений етап, уникнути скандалу зі своїми друзями і подолати інші перешкоди на шляху - успіх вам забезпечений. А поки спокійно працюйте і живіть в звичному ритмі.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Пасивний, важкий день. Почніть його зі спокійною діяльності, нічого важливого не плануйте, так як настає несприятливий період для реалізації задуманого. Навчіться задовольнятися тим, що вам буде підносити життя, не вимагаючи нічого більшого. Важко визначити - що на благо, а що на шкоду. Не виключено, що ви відчуєте душевний дискомфорт. Другу половину дня присвятіть спокійному відпочинку; рекомендуються комплекс дихальних і фізичних вправ, водні процедури.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День початку будь-якої важливої справи, використання інформації, гармонії. Можливо нове знайомство, яке згодом переросте в серйозні стосунки, або гарна звістка, яке відкриє нові горизонти. Зірки радять звернути увагу на здоров'я. Можливо, ви відчуєте сьогодні легке нездужання, безпричинну тугу. Не рекомендується вживання спиртних напоїв.

Джерело:supercook

Все буде Україна