«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 19 червня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 19 червня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Овнів чекає непростий день. Належить активне обговорювання професійних і домашніх планів, ділових і виробничих моментів. Якщо напередодні виникли проблеми або загострилися розбіжності, сьогодні вони досягнуть свого піку. Зросте ризик ділової кризи, звільнення, розриву близьких стосунків, проблем з житлом або майном. Зірки радять бути у всеозброєнні, не послаблювати заходи контролю і захисту, інформує Ukr.Media.

Телець

Напружена атмосфера цієї доби не повинна лякати Тельців. Саме вона прискорить хід подій і розташує їх в потрібному напрямку, допоможе вирішити важливе питання або з'ясувати безсторонню правду. Висока ймовірність зіткнутися з тими або іншими труднощами в дорозі та в процесі підтримки зв'язку, при проходженні кордонів і подоланні бар'єрів, при спробі узгодження планів, дій або документів.

Близнюки

Сьогодні Близнюки можуть опинитися в нервуючій або небезпечній ситуації. Зросте ризик опинитися на межі ділового провалу або фінансової кризи. Зірки радять дотримуватися правил, все робити вчасно, відповідати за свої слова. Важливі холоднокровність і обізнаність. Не завадить підстраховка і захист. На вашу користь буде наявність документів і дозволів, відсутність боргів і критичних проблем з законом.

Рак

Раків чекає кульмінація суперечки, ворожнечі, конкуренції, потужний опір середовища їх потребам або ініціативам. Ви можете зіткнутися з наслідками свого вибору, наприклад, захисту, втечі або нападу. Якщо супротивник сильніший, важливо відступити з мінімумом втрат. Небезпечно відповідати на чужі вчинки агресією: від будь-якої зброї, включаючи психологічну, ви ризикуєте отримати віддачу, якщо у вас не «набита рука».

Лев

Левам день обіцяє занепокоєння, службовий або побутовий аврал, ділову кризу. Можливі технічні збої, професійні та бюрократичні конфлікти, бурхливі дискусії, тривоги за підлеглих, колег, вихованців. Доведеться чимось пожертвувати, щоб виконати обов'язок, вкластися в графік, дотримуватися нормативу або стандарту. Зростає ризик травм і захворювань: сьогодні вони можуть бути і причиною, і наслідком.

Діва

Сьогодні в поведінці Дів вдало поєднуються практичність, діловитість і творчий підхід. Багато Дів в хорошій фізичній, інтелектуальній, професійній формі, що дозволить їм ефективно переслідувати свої цілі або допомагати іншим людям. Ви будете відповідальним батьком, турботливим родичем, надійним другом. У бізнесі, спорті, небезпечній справі можна спертися на своє чуття, майстерність і досвід.

Терези

Ситуації дня вимагають від Терезів уваги у вигляді контролю, пильності, активної участі, співпереживання або вкладення грошей. Можлива криза в будинку, родині, відповідальний момент у сфері кар'єри та бізнесу. Важливі нюанси, пов'язані з житлом, територією і відносинами. Чарівність не вирішить проблему, краще мати реальну силу: ресурси, владу. У мирній обстановці добре зайнятися чисткою, генеральним прибиранням.

Скорпіон

Скорпіони проведуть день в інтенсивному інформаційному режимі, цільових контактах або роз'їздах. Вдалий час для відряджень, перевірок, досліджень, оформлення документів, відвідування офіційних інстанцій, зустрічі зі старшими колегами і родичами. Не виключено, що привід для спілкування або подорожі стане не самим приємним, наприклад, буде пов'язаний з прощанням або з поганими спогадами.

Стрілець

Стрільцям зірки нагадують про важливість невсипущого контролю. Сьогодні краще не ризикувати даремно, спиратися на надійну систему гарантій або професійного обслуговування. Набравшись мужності, можна усунути давнє джерело проблем. Відповідний момент для залагодження спору про податки, кредити, загальні ресурси, спадщину, безпеку. Не кращий день для відкритості, благодійності, інтимності.

Козеріг

День може стати для Козерогів вдалим, але навряд чи приємним. Успіх залежить від вашої готовності до захисту або жертв. Багатьом Козерогам доля не залишить вибору, так як йтиметься про виживання справи або про особистий стрижень. Можливо, вам доведеться «переступити через себе», піти на обмеження, ризик і нелюбимі заходи, проявити жорсткість, відбити атаку. Погасити конфлікт допоможуть витримка і професіоналізм.

Водолій

Успіхи Водоліїв сьогодні залежать від уміння зосередитися на завданні і повністю присвятити себе йому, аж до відходу в тінь і безвість. Можливо, це стане запорукою безпеки, виліковування від хвороби або завершення справи. День підходить для секретних відповідальних робіт, відвідування закритих територій та об'єктів, тесту на старанність або професіоналізм. Можливі суперечки з колегами, персоналом.

Риби

Сьогодні Рибам зірки радять дбати про практичну сторону планів і вчитися на чужих помилках. День допомагає побачити ситуацію без прикрас і усвідомити об'єктивні обмеження, які накладає на вас доля і в яких ви не самотні. Не завадить зв'язатися з друзями по нещастю або ознайомитися з їхнім досвідом: це дасть вам у руки додаткову зброю в боротьбі з негараздами і додасть впевненості.

Все буде Україна