«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 19 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сприятливий день. Посилюється життєвий потенціал, особиста чарівність, інтуїція. Заняття творчістю або улюблене захоплення можуть привести до внутрішніх відкриттів або вказати на додаткове джерело заробітку. Бажано відправитися в гості або прийняти гостей у себе. Одиноким Козерогам гарантовані визнання і успіх в особистому житті, проте доведеться змінити тактику поведінки по відношенню до предмету уваги.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День символізує пробудження внутрішніх духовних сил. Сприятливий день для фізичних навантажень, активного відпочинку на свіжому повітрі, прогулянок, подорожей, спілкування з друзями. Може трапитися так, що сьогодні вас чекає зустріч, яка запам'ятається надовго і принесе масу приємних відчуттів.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Девіз цього дня: «Не переоцінювати свої можливості!» Рекомендується бути терплячими і скромніше в запитах. В цьому випадку ви зможете заглибитися в роботу, поліпшити своє матеріальне становище, налагодити і зміцнити відносини з близькою людиною, домогтися свого з меншими втратами. Зверніть увагу на здоров'я дітей.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Розташування зірок не сприяє активності в сфері професійної діяльності. Низький життєвий потенціал може вплинути на вашу працездатність, практичний підхід до справи і вміння приймати правильні рішення. Не виключені дрібні непорозуміння з партнерами або колегами по роботі, тому необхідно спланувати розпорядок дня заздалегідь. Друга половина дня сприятлива для сімейних відносин, нових знайомств. Спілкування з особами протилежної статі буде успішним.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Небезпечний сатанинський день. Емоційний туман, спокуси, брехливі обіцянки. У сімейних відносинах або в спілкуванні з партнером можливі проблеми. Сильна дратівливість може викликати в вас бажання когось образити. Постарайтеся утриматися від цього, крики, плач уві сні або наяву - поганий знак, попередження про неправильному напрямку.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Розташування планет як і раніше не сприяє активності в сфері професійної діяльності. Комерційні справи не принесуть бажаних результатів. Несподівана звістка може ускладнити відносини з оточуючими. У цей день краще не вживати ніяких поїздок і триматися подалі від вогню.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Якщо ви прагнете до змін, то багато що може вдасться вирішити вже сьогодні, але головних результатів чекайте трохи пізніше. Вірогідні випадкові знайомства, які не залишаться безслідними у вашому житті. У цей період ви можете підвищити свою особисту популярність і знайти кохання.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Низький життєвий потенціал може вплинути на вашу працездатність, що призведе до дратівливості. Критичні зауваження на вашу адресу можуть загострити атмосферу до межі, і тоді вашим противникам доведеться дізнатися силу вашого гніву. Однак ваш практичний підхід до справи, вміння приймати правильні рішення і незлопам'ятність повернуть відносини в прийнятне русло. Друга половина дня сприятлива для сімейних відносин. 0бщеніе з особами протилежної статі обіцяє бути успішним.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Розташування зірок як і раніше не сприяє активності в сфері професійної діяльності. Не виключені конфлікти в сімейних відносинах або в спілкуванні з партнером. Помилкові обіцянки або необачні вчинки приведуть до сліз і образ. Можлива невелика матеріальна підтримка або цінну пораду з боку малознайомих людей.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Сьогодні краще не займатися трудовою діяльністю. Не варто робити вчинків, які спричинять за собою негативні наслідки. Не можна обіцяти або вимагати виконання зобов'язань. У другій половині дня ймовірне загострення відносин з домашніми або сварка з друзями. Не йдіть на поводу пристрастей, стримуйте емоції.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День пов'язаний з образами, ілюзіями. Якщо вас будуть мучити розчарування у всьому, то пошукайте причину цього в собі. Може, ви занадто вимогливі до оточуючих? Не тисніть своїм авторитетом на підлеглих, не розмовляйте на підвищених тонах з членами сім'ї, дітьми. Рекомендується дипломатичний підхід до вирішення всіх питань. Поважайте інтереси кожної людини.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Розташування планет  несприятливе. У сімейних відносинах або в спілкуванні з партнером можливі проблеми або помилкові обіцянки. Досить імовірно, що на порозі нове захоплення, яке закінчиться сльозами й образами.

Джерело:supercook

Все буде Україна