«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 19 травня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Доля знову посилає вам випробування на міцність. Фінансові проекти більшості Козерогів будуть реалізовуватися не так, як передбачалося. Випадкова хвороба може перешкодити виконанню раніше намічених планів. Незабаром можливі неприємні події. Є ризик потрапити під вплив недобросовісних людей, що зумовить фінансові втрати або нервовий зрив.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Хороший день для колективної діяльності. Хоча не все складеться гладко, основні питання можна буде вирішити сьогодні. Увечері використовуйте будь-яку можливість змінити на краще своє особисте життя. Проявіть далекоглядність і вміння знайти компроміс - це, мабуть, єдиний спосіб уникнути необдуманих рішень по відношенню до коханої людини.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Цей день присвятіть поточних справ. День, сприятливий для покупок, перебудови побуту, ремонту. Ви зможете розкрити свої творчі здібності навіть в самих звичайних заняттях. Можливо, вам вдасться домогтися успіху в тому, про що потай завжди мріяли і що може зробити вас, як вам здається, по-справжньому щасливим. Уникайте перевтоми, яке може вкрай несприятливо позначитися на здоров'ї.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

День провокацій і несподіваних змін. Доля посилає вам чергові випробування на міцність особистих або сімейних відносин. Необережне слово або бурхливий сплеск негативних емоцій може серйозно ускладнити відносини з близькою людиною і навіть привести до повного розриву дипломатичних відносин. Не виключено, що доведеться понести непередбачені фінансові витрати. Сон виповниться, якщо снився раніше двічі. Сусіди уві сні - до клопотів.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День пробудження або перетворення космічних енергій. Напружений день, який може принести тягар нових турбот або обов'язків. Вірогідні конфлікти з незнайомими людьми, пожежа або зіткнення з недругом. Увечері можливий візит гостей або родичів. Щоб уникнути конфліктних ситуацій зі старшими або партнером проявіть максимум терпіння і такту.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Сьогодні у всіх справах необхідні стриманість, обачність, здоровий глузд. Заплановані зустрічі, контакти з партнерами, роботу з документами краще перенести на інший день. Уникайте важкої фізичної роботи - можливі травми або загострення хронічних захворювань. Скоротіть спілкування, особливо з малознайомими людьми. Вірогідні обман, агресія або пограбування.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

День сприятливий для кар'єри. Рішуче беріться за нову справу - і ви зможете успішно довести його до кінця. Будьте стриманіше у витратах, грошей може виявитися мало, щоб задовольнити ваш апетит.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Доля посилає вам чергові випробування на міцність і цілісність характеру. Чоловікам-Левам не слід приймати кардинальних рішень або намагатися змінити особисте життя. Будь-які зміни будуть мати негативні наслідки. Для жінок-Львів можливі нервові зриви. Необережне слово або бурхливий сплеск емоцій можуть серйозно ускладнити відносини з близькою людиною і навіть привести до повного розриву відносин.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

День відзначений труднощами в особистих і сімейних відносинах. Доля посилає вам чергові випробування на міцність. Є ризик потрапити під вплив недобросовісних людей. Не виключено, що доведеться понести непередбачені фінансові витрати. Але вам слід не забувати, що навіть в такому положенні ви не повинні обділяти увагою близьких і коханих людей.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День покаяння, прощення образ, очищення вогнем. При виконанні зазначених умов життєвий потенціал, комунікабельність і оптимізм будуть зростати. Можлива поява в вашому житті нових знайомих, розширення кола спілкування. Хороший день для колективних дій, для вивчення нових ремесел, для занять творчістю і науковою роботою. Увечері використовуйте будь-яку можливість виправити на краще свою осложнившуюся особисте життя.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День випробувань і переживань. Спокій, справедливість і тверезий розрахунок - ось девіз цього дня. Можливі ситуації, при яких вас все буде дратувати і нервувати. Навіть дрібні сутички з улюбленими сьогодні можуть привести до дуже великої сварки, а то і повного розриву. Ощадливість може вберегти вас від серйозних фінансових проблем.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День несприятливий для початку нової справи і загрожує труднощами в особистих і сімейних відносинах Вірогідні побутові клопоти або проблеми з нерухомим майном. Зірки застерігають від протистояння начальству. Відмовтеся від будь-якої активної діяльності, не проявляйте ініціативу - зірки пророкують невдачу у всіх починаннях.

Джерело:supercook

Все буде Україна