«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 19 вересня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сьогодні хороший день для завершення справ, аналізу пройденого шляху, спілкування з близькою людиною. Ймовірно, ваша активність буде відзначена керівництвом або партнерами. Для досягнення поставленої мети об'єднайте свої сили з іншими людьми. Не виключено, що нові цікаві знайомства з ділових переростуть в любовні.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Пасивний, важкий день. Нічого нового не робіть. Займайтеся повсякденними, поточними справами. Водолії, котрі захворіли в цей день, з великими труднощами впораються з недугою. Позитивний результат буде залежати від  сили волі і підтримки Вищих сил.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Цей період сприятливий для реорганізації справи, перестановки кадрів. Риби-начальники ризикують при цьому зіпсувати відносини з підлеглими. Напруженість може зберегтися надовго. У поведінці Рибам рекомендується дотримуватися золотої середини, не піддаватися спокусам отримати бажане негайно. Намагайтеся не втрачати рівноваги.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сьогодні відкладіть всі важливі справи, не займайтеся важкою фізичною працею. Егоїзм і нетерпимість до чужих ініціатив ускладнять взаємини з колегами або партнерами. Цілком ймовірно, що невдачі або помилки в роботі приведуть до розчарування. Може виникнути необхідність реальної оцінки того, що відбувається. Можливі сварки між закоханими або непорозуміння в сімейних відносинах.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Хороший день для занять спортом, для спілкування. Ймовірно, вас чекають зміни в матеріальному становищі. Як показують зірки, діяльність в спільному проекті принесе вам прибуток. Планети вам сприяють, а тому дозволять блиснути талантами. Однак не слід займатися ризикованими підприємствами або пускатися в явні авантюри. Блискавка уві сні - знак невірного вибору дороги.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Важкий день для чоловіків-близнюків. Можливо, що проблеми, на які ви не звертали уваги, ускладнять ваші відносини з колегами по роботі або з близькою людиною. Велика необхідність реальної оцінки того, що відбувається. Ймовірно, зустрічі пройдуть невдало, а справи будуть вирішуватися з максимальними втратами часу і сил. Для досягнення поставленої мети об'єднаєтеся з іншими людьми, залучіть їх до своїх проектів і планів.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Вас чекають великі зміни. Як вважають зірки, ви розгорнете спільну роботу з партнером, успіхами якого давно захоплювалися. Планети вам сприяють, а тому дозволять блиснути талантами. Однак всі ваші плани можуть здійснитися лише за умови безпосередньої готовності до роботи. Можливо, ви нарешті відчуєте стабільність в особистому житті.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сьогодні ви опинитеся в центрі уваги. Вас чекає втілення найбільш сильних і честолюбних бажань. Гарний час для розвитку комерційних зв'язків, особистих відносин. Сьогодні чекайте ділових пропозицій. Фінансового успіху ви досягнете за допомогою партнерів або впливових покровителів. Прекрасний час для спілкування з протилежною статтю. Імовірність гармонійних відносин дуже велика.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сьогодні відкладіть всі важливі справи, не займайтеся важкою фізичною працею. Може виникнути необхідність реальної оцінки того, що відбувається. В цьому випадку вам буде легко зробити деякі зміни в особистому житті. Ключ до успіху сьогодні - сумлінність і поблажливість.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Вкрай несприятливий день. Саме сьогодні вам може пошкодити певною мірою самовпевненість і поверховість суджень. Проявіть самоконтроль, далекоглядність. Уникайте гучних компаній: сьогодні не можна піддаватися чужому впливу. Остерігайтеся темряви. Існує ймовірність серйозної травми або хвороби.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Цей день обіцяє бути сприятливим у багатьох відношеннях. Це може торкнутися творчих зустрічей, спілкування з близькими і коханими. Якщо все буде складатися успішно, не виключено, що до кінця року ви поліпшите своє суспільне і матеріальне становище.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Ймовірно, сьогодні ділові зустрічі пройдуть невдало, а будь-які питання будуть вирішуватися з максимальними втратами часу і сил. Необхідно залучити до своїх проектів і планів нових людей, участь яких у спільному проекті принесе вам прибуток.

Джерело:supercook

Все буде Україна