«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 2 серпня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Гарнц новину або вигідну пропозицію принесе значний прибуток. Не виключено, що представниці прекрасної статі отримають подарунок від чоловіка або близького друга. Зірки обіцяють несподівану удачу або дуже сприятливу ситуацію для вирішення любовних проблем. Чи не випускайте ініціативу зі своїх рук.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Цей день символізує душевну рівновагу. Відносини між партнерами будуть гармонійними, що благотворно позначиться на відносинах в сім'ї. Адже того, хто поруч з вами, так не вистачає вашої ніжності і прояви любові. У другій половині дня можлива безпричинна туга або легка депресія.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Можливо, що сьогодні ваші почуття придбають особливої гостроти. Ви зможете зняти створену напругу, зайнявшись улюбленою справою, відклавши всі домашні обов'язки на другу половину дня. Якщо ви прагнете до змін, то багато вдасться вирішити вже сьогодні, але головних результатів чекайте трохи пізніше. Залишок дня проведіть разом з дітьми або тваринами.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Суперечливий день. Життєвий потенціал на висоті, проте слід уникати активності в справах, приймати або давати поради, виконувати прохання. Вірогідні помилки при оформленні документів, труднощі в навчанні і викладацькій діяльності. Особливу обережність слід проявляти працівникам сфери послуг: удача може відвернутися від вас в будь-який момент. У другій половині дня можливі хороша новина або вигідну пропозицію, які принесуть значний прибуток. Вечір постарайтеся провести вдома.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Вірогідні успіхи в особистих справах, але матеріальні питання вирішити буде нелегко. Можливо погіршення фінансового становища; мабуть, ви невірно оцінюєте ситуацію, не намагаєтеся знайти внутрішнє підтвердження правильності своїх вчинків. Вам необхідно уважніше озирнутися на всі боки. Спробуйте в цей день утриматися від усього, що може завдати шкоди організму, особливо від спиртних напоїв і сигарет.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Несприятливий день. Життєвий потенціал знижений, що може спричинити за собою загострення хронічних захворювань. Постарайтеся в цей день утриматися від усього, що може завдати шкоди організму, особливо від швидкої їзди і роботи з ріжучими інструментами. Вірогідні деякі успіхи в особистих справах, але матеріальні питання вирішити буде нелегко. Схильність до самопотакання або ілюзіям щодо партнера можуть призвести до фінансових втрат.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Успіхи в сімейних справах можуть не викликати у вас сумнівів, але матеріальні питання вирішити буде нелегко. Ви намагатиметеся знайти внутрішнє підтвердження правильності своїх вчинків. Вам необхідно перестати фіксуватися на духовні переживання і озирнутися на всі боки. Вашої участі чекають близькі вам люди.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Господарські справи або побутові проблеми вимагатимуть негайного вирішення. Зустрічі з друзями можуть послужити причиною непорозумінь або втоми. Ймовірно деяке погіршення самопочуття, конфлікти з родичами або дітьми. Проведіть час на природі в тісному сімейному колі. Романтична зустріч або спілкування з близькою людиною принесуть полегшення і радість.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сприятливий день. Життєвий потенціал на висоті. Зірки готові допомогти вам в спробі досягти найбільш честолюбних задумів і цілей. Гарна новина або вигідну пропозицію принесуть значний прибуток. Не виключено, що представниці прекрасної статі отримають подарунок від чоловіка або близького друга. Вечір постарайтеся провести вдома. Вірогідні легка депресія, безпричинна туга, головні болі.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День обманів і ілюзій, особливо для Терезів творчих професій. Можлива фінансовий прибуток або привабливу пропозицію, але вам буде важко вчасно прийняти важливе рішення. Сміливо беріться за будь-яку роботу, тільки так ви зможете домогтися успіхів у недалекому майбутньому. Намагайтеся стримувати свої емоції. Не піддавайтеся зайвого ентузіазму, який може на час заступити практичні риси вашого характеру.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Суперечливий, двоїстий день. Перша половина дня буде пов'язана з фінансовими проблемами. Зараз важливо сконцентруватися на головному, проникнути в суть речей, втілити задумане в реальність. Ви зможете об'єднати в собі бажання оновлення та тверезий, розсудливий погляд на речі. В результаті цього в другій половині дня велика ймовірність матеріального успіху.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Хороший день для фізичних вправ, активного відпочинку, будівництва, ремонту. Успішні торговельна діяльність, комерційні угоди. Не виключено знайомство з цікавою людиною, який на якийсь час займе всі ваші думки.

Джерело:supercook

Все буде Україна