«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 20 травня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Розташування зірок як і раніше несприятливо. Сьогодні велика небезпека хвороби або травми, так що будьте уважні і обережні. Не виключено, що доведеться понести непередбачені фінансові витрати. Але вам не слід забувати, що навіть в такому положенні ви не повинні обділяти увагою близьких і коханих людей.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День прощення образ, очищення вогнем. Необхідно чинити опір поганим впливам, відпочити від метушні і марнославства. У цей день навколишня дійсність проектується на вас, тому стежте за прикметами. Рекомендуються дії, спрямовані на зміцнення сім'ї, благоустрій будинку. Корисно посидіти біля багаття або при свічках.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День символізує підготовку до активнішого циклу, який почнеться з наступного тижня. Цей день сприятливий для осмислення досягнень і проблем у вашому житті. Добре наводити порядок в справах. Можливий візит гостей, родичів. Тримайте двері будинку відчиненими. Приїзд не буде для вас занадто обтяжливим, так як їх поява приємно для вас.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Вкрай несприятливий день. Фінансове становище погіршиться в результаті ймовірної покупки або плати по зробленим раніше зобов'язаннями. Стосунки з близькими будуть відрізнятися непередбачуваністю. Можливі конфлікти з-за вашого небажання визнати свої помилки або невміння прощати чужі.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День сприятливий для роздумів. Час духовного очищення, самотності і зосередження на філософських проблемах. Не беріться за справи, суть яких розумієте слабо, так як потім це ляже важким тягарем на ваші плечі. Не давайте порад і не прислухайтеся до чужої думки: воно помилково. Уникайте ризику і фізичних навантажень, які можуть вкрай несприятливо позначитися на здоров'ї.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Вкрай несприятливий день, який пройде під знаком духовних метань, спокус плоті, ілюзорних надій. Нове знайомство або спілкування зі старими друзями може послужити причиною непорозумінь і втоми. Не намагайтеся занадто спиратися на партнерів і не чекайте допомоги від близьких. Все це тільки внесе сум'яття в думці і викличе у вас зайве роздратування. Дуже ймовірні незапланована поїздка або неприємна звістка. Зірки не радять займатися вирішенням серцевих питань.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Зустріч з друзями і близькими може послужити причиною втоми і перенасичення. Тому плануйте провести частину дня на природі в тісному сімейному колі. Теплі обійми коханої людини зігріють душу, і ви відчуєте себе щасливим.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Не виключено, що фінансове становище погіршиться в результаті ймовірної покупки або плати по зробленим раніше зобов'язаннями. Перетворення космічної енергії можуть стати причиною тривоги, невдоволення собою або своїм оточенням. Ваша недовірливість або бажання будь-що-будь проникнути в суть речей призведе до печалі і розчарувань - ймовірно, під зовнішньою респектабельністю ховаються обмани і зрада. Відносини з близькими людьми будуть відрізнятися непередбачуваністю. Можливі конфлікти з-за вашого невміння визнати свої промахи або небажання прощати чужі помилки.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сьогодні зірки не виключають появи на вашому шляху невеликих труднощів, особливо якщо нові задуми відносяться до розряду ризикованих. Здоров'я трохи погіршиться через хронічну втому. Ймовірно, що на допомогу з'явиться вірний друг або партнер, який допоможе знайти вихід зі скрутного становища.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Сьогодні займіться зміцненням свого здоров'я і авторитету у близьких людей, так як не виключено невелике розчарування в особистому житті. Перша половина дня чревата прорахунками чи обманами - ваша зайва довірливість спричинить за собою фінансові втрати. У другій половині дня з'явиться можливість для творчості. Ймовірно зміна особистого життя в кращу сторону. Можлива невелика матеріальна підтримка з боку малознайомих людей.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День сприятливий для занять улюбленою справою, особливо для людей творчих професій. Ви зможете розкрити свої таланти, досягти успіху і визнання в тому, про що потай завжди мріяли. Це може зробити вас по-справжньому щасливим. Можливо, що домашні клопоти будуть постійно нагадувати про себе і навіть вимагати рішучих дій. У відносинах з членами сім'ї виникне напруга, постарайтеся не концентруватися на цьому; не так все погано, як ви думаєте.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Дуже ймовірні незапланована поїздка або неприємна звістка, яка призведе до непередбачених витрат або ускладнить відносини з близьким оточенням. Зірки не радять займатися вирішенням серцевих питань.

Джерело:supercook

Все буде Україна