«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 20 вересня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сьогодні не поспішайте приймати відповідальні рішення: щоб уникнути помилки, вам необхідна порада найближчих людей. Сексуальні контакти зажадають крайней обачності. Незабаром можливі неприємні події і звістки, пов'язані з родичами.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День відзначений зростанням життєвих сил, розкриттям творчого потенціалу. Сприятливий день для людей мистецтва, науки. Зірки налаштовані до вас прихильно. Не виключено, що за допомогою друзів або впливового покровителя вам вдасться створити якусь стартову площадку для майбутніх успіхів. Дитина, що народилася в цей день, може реалізувати свій творчий хист і проживе плідне життя.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День, сприятливий для зміни діяльності. Риби-службовці можуть перейти від припущень і оцінок ситуації безпосередньо до справи - використовувати можливість для зміни роботи. Вірогідні вдалі пропозиції. У ділових людей проекти будуть розвиватися непоганими темпами, працездатність деяких Риб буде гідна наслідування. Не залишайте без уваги своїх обранців. Сильні пориви душі знайдуть своє втілення.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Можливо, що невиправдано посилиться ваша зарозумілість, з'являться імпульсивність, надмірна схильність до ризику, під впливом яких ви можете зробити необачний вчинок або прийняти невірне рішення. Тому вирішення фінансових питань і укладення договорів краще перенести на початок наступного тижня. Випадкова травма або хвороба можуть перешкодити виконанню раніше намічених планів.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Ймовірно, сьогодні обставини або підступи недругів змусять вас активно відстоювати свої принципи і точку зору. Незважаючи на всі перипетії та складності, постарайтеся зберігати спокій. Імовірність конфліктів з оточуючими або проблеми зі здоров'ям дуже велика.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Негативний день, коли обмани, нерозуміння і наклеп будуть всіляко заважати руху вперед. Не слід займатися ризикованими підприємствами або пускатися в явні авантюри. Вірогідні конфлікти з оточуючими. Вам доведеться активно відстоювати свої життєві принципи. Постарайтеся зберігати спокій. Імовірність проблем зі здоров'ям дуже велика.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Сьогодні - тільки відпочинок. Цей день неначе створений для романтичної пригоди. Не залишайте без уваги сильні пориви своєї душі. Цілком і повністю віддавайтеся почуттям. Імовірність нових цікавих знайомств, які можуть в майбутньому привести до серйозних відносин.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Можливо, негативні тенденції дня негативно позначаться на вашому самопочутті і поведінці. Не виключено, що надлишок внутрішньої енергії знайде вихід в надмірному прагненні панувати в будь-якій справі, не рахуючись з думкою і бажаннями оточуючих. Відвага і сміливість можуть обернутися надмірною схильністю до ризику, яка змусить вас зробити необачний вчинок по відношенню до близької людини або прийняти невірне рішення в сфері професійної діяльності. Випадкова травма або хвороба можуть перешкодити виконанню раніше намічених планів.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сьогодні ваша професійна діяльність буде реалізовуватися зовсім не так, як передбачалося. Грошових втрат не передбачається, однак немає місця і різкого зльоту. Випадкова травма або хвороба можуть перешкодити виконанню раніше намічених планів. Відносини з родичами сьогодні покращаться, але незабаром можливі неприємні події і новини.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Один з «чистих» днів. Сприятливий для активного відпочинку, фізичних навантажень, прогулянок. Гарний час для наведення порядку в паперах, справах, для початку ремонту або благоустрою. З'являться умови для встановлення миру в родині, згоди з партнером, для відновлення перерваних дружніх відносин.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День сприятливий для контактів, дружніх та інтимних зустрічей. Цей день готує вам нові вигідні ділові та особисті пропозиції. Гарненько їх обдумайте і постарайтеся прийняти вірне рішення. Ви можете опинитися перед важким вибором, але сприятливе розташування планет сприяє успішному розвитку початих процесів. Партнерські та подружні відносини будуть сьогодні дуже плідними.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Негативний день, коли обмани, нерозуміння і наклеп будуть всіляко заважати руху вперед. Вірогідні конфлікти з оточуючими. Вам доведеться активно відстоювати свої життєві принципи або внутрішню свободу. Постарайтеся зберігати спокій.

Джерело:supercook

Все буде Україна