«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 21 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Комерційні справи будуть розвиватися вдало і принесуть бажані результати. Не виключено поява свіжих ідей, які дозволять знайти нові джерела заробітку. Зірки рекомендують подумати про своїх романтичних зв'язках і захоплення. Ймовірно поява на горизонті колишніх прихильників. Доля подбає про самотніх Козерогах - їм уготована романтична зустріч.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Посилюються аура, здатності до досягнення намічених цілей, особиста чарівність. Це допоможе вам змінити існуюче становище на краще і піднятися на новий щабель кар'єри. Багато Водолії будуть здатні використовувати приховані резерви життєвих сил. Фінансове становище у найбільш щасливих матиме тенденцію до стабілізації.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Цей день символізує підвищення вашого творчого потенціалу. Ви можете відчути потребу висловити свої думки і почуття. Самота, до якого ви схильні, сприяють цьому. Вірогідні великі успіхи у представників всіх сфер мистецтва. Сприятливі творчі зустрічі і обмін досвідом. Непогано взяти відпустку і відпочити, змінивши звичну і обридлу обстановку. Романтичне сприйняття світу посилиться оптимістичним настроєм.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Початок дня сприятливо для колективних дій, спільних заходів, звернення до начальства, в державні установи, судові органи. Комерційні справи будуть розвиватися вдало і принесуть бажані результати. Хороший день для завершення справ, прийняття важливих рішень на майбутнє, спілкування, сімейних відносин. Не виключені приємні новини, пов'язані з близькими людьми або успіхом в сфері професійної діяльності.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День активної індивідуальної роботи. Несприятливий час для колективних дій. Не втрачайте почуття реальності: ймовірно, багато планів вам бачаться в рожевому кольорі, а зайва впевненість може створити безліч неприємностей. У другій половині дня не виключені нові цікаві знайомства, які з дружніх переростуть в ділові. У цей день краще триматися подалі від відкритого вогню.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Початок дня сприятливе для колективних дій, спільних заходів. У відносинах з партнерами і при укладанні комерційних угод не втрачайте почуття реальності: вірогідні обман або фінансові втрати. У другій половині дня не поспішайте з новими любовними перемогами. Сьогодні сексуальні контакти вимагають крайньої обережності.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Все задумане може продовжувати здійснюватися, але підспудно ви почнете відчувати внутрішню напругу, невдоволення собою і тим, як йдуть справи. Це може відбитися на вашому здоров'ї та настрої. Тому постарайтеся реально оцінити ситуацію і зважити всі «за» і «проти».

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Початок дня сприятливе для бізнесу. Будь-які комерційні справи будуть розвиватися вдало і принесуть бажані результати. Вірогідні здійснення давніх задумів, вигідна угода або несподівана приємна звістка. Можливо, сьогодні вам зроблять привабливу пропозицію, яке позитивно позначиться на вашому фінансовому становищі. Хороший день для завершення справ, прийняття важливих рішень на майбутнє, спілкування, сімейних відносин.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Комерційні справи будуть розвиватися вдало і принесуть бажані результати. Хороший день для завершення справ, прийняття важливих рішень, спілкування, сімейних відносин. Не виключені приємні новини, пов'язані з близькими людьми або успіхом в сфері професійної діяльності. Початок дня сприятливо для колективних дій, спільних заходів, звернення до начальства.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Вдалий день. Посилюються аура, здатності до досягнення намічених цілей, особиста чарівність. Однак можлива небезпека бути обдуреним в комерційних операціях. Відкладіть великі покупки на наступний тиждень. При зверненні в урядові організації або при роботі з документами протипоказані поспішність, надмірна довірливість. Досить імовірно, що на порозі нове короткочасне захоплення.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Суперечливий, двоїстий день. Сьогодні вас будуть оточувати загальний спокій і лінь. Але потім радості і невдачі стануть чергуватися, тому не розслабляйтеся і не підставляйте невдачі спину. Зміна настрою або нездатність концентруватися можуть перешкодити впоратися з самими буденними завданнями. Не виключені конфліктні відносини з домашніми. Не йдіть на поводу емоцій.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Хороший день для завершення справ, аналізу пройденого шляху, спілкування з близькою людиною. Ймовірно, ваша активність буде відзначена керівництвом або партнерами. Не виключено, що нові цікаві знайомства з ділових переростуть в любовні. Сприятливий день для колективних дій, спільних заходів.

Джерело:supercook

Все буде Україна