«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 21 жовтня 2021 — що обіцяють астрологи

Овен

Овнам не варто боятися труднощів, так як сьогодні один з тих днів, коли майже всі вони легко переборні. До вирішення будь-яких ділових, фінансових, податкових, виробничих, управлінських завдань зірки радять приступати вже в першій половині дня. В особистих відносинах сьогодні присутня чимала частка прагматизму, не виключені елементи взаємного маніпулювання, проте робитися це буде частіше з метою спільного блага і зміцнення взаємної прихильності, ніж з будь-якими деструктивними намірами, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельцям сьогодні варто враховувати обстановку, що змінилася, наприклад, хиткий інформаційний фон. У будь-яких відомостях вам можуть зустрітися неточності і умовчання. З вами можуть бути не до кінця чесні ваші друзі або діти. Не рекомендується робити покупки і приймати рішення, не прояснивши картину. Не про все варто питати прямо, про деякі нюанси краще спробувати здогадатися за непрямими ознаками.

Близнюки

Близнюкам сьогодні краще насолоджуватися приємним спілкуванням і мирною атмосферою навколо, не намагаючись щось змінити. Можна зробити ще один крок до гармонізації відносин, додавши в них новизни, романтики або пішовши на поступки. Водночас, у такої привабливої картини буде і невидима зворотна сторона. Партнер може заплутатися в своїх почуттях, навмисно або мимоволі приховувати від вас половину правди.

Рак

Сьогодні Ракам не варто йти старим шляхом (наприклад, обмежуватися традиційним контактом з вузьким колом знайомих осіб). Всю наявну комунікабельність краще направити на спілкування з друзями і оновлення соціальних зв'язків. Небажані рутинні ходи і стандартні схеми ведення справ, зате цілком доречна участь в колективному експерименті: він доведе вам, що «не такий страшний чорт, як його малюють».

Лев

Вранці ви зможете самі керувати своїм життям і не дозволите нікому втручатися у ваші плани. Друга половина доби зніме з вас деякі зобов'язання, але може позбавити вас приємного почуття самостійності і незалежності. У цей час можуть стати менш ясними ваші найближчі перспективи, в тому числі фінансові. Увечері бажано утриматися від великих грошових витрат і від нових ділових знайомств.

Діва

Ситуації цього дня пропонують Дівам поєднувати цілеспрямованість і старанність зі спритністю, гнучкістю, товариськістю, маневреністю, артистизмом. Чим більше у вашому розпорядженні приятельських зв'язків, інформаційних джерел і «масок» на різні випадки життя, тим швидше ви впораєтеся з будь-яким завданням. Не виключено, що попутно ви обзаведетеся парою нових корисних контактів або освіжите в пам'яті знайомства, корисні для кар'єри. Одночасно, вам слід замислитися про професійний імідж.

Терези

Терезів чекає оптимістичний настрій, везіння, зростання привабливості і впевненості в собі. Душевний підйом буде прекрасним джерелом енергії, якщо в цей момент ви не можете похвалитися блискучою фізичною формою. Вдалий день для романтичного побачення, творчого виступу, створення іміджу. Варто уникати зарозумілості, моральної переваги, «тиску авторитетом», інакше буде утруднений контакт з самолюбними співрозмовниками і з близькими людьми, наприклад, з другом, з одним з батьків.

Скорпіон

Події дня здатні не тільки зробити життя Скорпіонів цікавішим, але і вплинути на майбутнє. Можуть набути важливості питання фінансування, великі витрати і вкладення, заходи з реструктуризації боргів, виплати компенсацій. Можливі витрати на благодійні цілі. У колективі не виключений переділ влади, є ймовірність зіткнення з конкретною авторитетною особистістю. У любовній і творчій сферах очікується порив натхнення. У будь-якій області, багато чого буде зроблено на емоційному «паливі».

Стрілець

Цей день Стрільцям добре провести в гостях, в поїздці, в оточенні друзів, рідні або в місці скупчення народу. Незважаючи на неординарні і часом небезпечні умови (а можливо, і завдяки їм) ви збагатитеся додатковими враженнями і встигнете зробити пару зайвих справ. Яскравою незвичайною нотою завершиться фінальний етап будь-якого заходу: виставки, побачення, поїздки, ігри, суперечки, експерименту.

Козоріг

Сьогодні доля охороняє Козорогів, але вони недовірливі і всюди підозрюють підступ, в тому числі, в нововведеннях. Зірки підказують, що на цю добу ви можете безбоязно планувати будь-які свої справи, за умови, що заздалегідь все продумали і ні кого не потребуєте. Не варто питати поради у друзів, шукати інформаційну підтримку. Небажані випадкові тусовки, активні переговори, знайомства.

Водолій

Для Водоліїв це день динамічної гармонії: чим вища свобода маневру, тим кращий результат. Час від часу вам і оточуючим буде вимагатися зміна пріоритетів, перефокусування уваги. Можуть викликати великий інтерес різні варіанти одного і того ж підходу, ідеї. Можливий інтерес до декількох напрямків одночасно. День підходить для прогулянок, колективних зустрічей, непоганий для наукових досліджень, програмування. Є умови для повернення в коло старих однодумців, шкільних друзів.

Риби

Підвищена емоційність, сприйнятливість і сердечність ведуть вас до гармонії і розуміння романтичних і сімейних відносин. Сьогодні ви можете отримати подарунок або спадщину. Почуття краси і творча уява добре позначиться на музичній та художній діяльності.

Все буде Україна