«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 22 червня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Життєвий потенціал на високому рівні, посилюється енергійність, сексуальність, дар передбачення, інтуїція. Сьогодні вас очікують особисті побачення або дружні зустрічі. Постарайтеся більше часу провести з коханою людиною, це благотворно позначиться на вас обох. В особистому житті будьте готові до деяких приємнимх змін.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День символізує гармонію і духовне вдосконалення. Сприятливий день для спілкування, пошуку нових джерел енергії, прагнення до ідеалу. Ймовірно, що біди обійдуть вас стороною, ви опинитеся під куполом захисту Вищих сил. Таємний недруг спробує підставити вам підніжку, але в результаті сам постане в невигідному світлі. Якщо сьогодні вам запропонують нову справу, погоджуйтеся - зірки обіцяють успіх і процвітання в будь-яких починаннях.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сьогодні приділіть всю свою увагу дітям - спілкування з ними не тільки підніме настрій, але і внесе в душу радість і спокій. Ви можете відчути бажання змінити обстановку, відвідати друзів. У закоханих може з'явитися можливість для створення сім'ї. Однак наберіться терпіння. Не варто поспішати, вам слід зайняти вичікувальну позицію і тверезо оцінити ситуацію, що склалася.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Життєвий потенціал почне підвищуватися. Зросла діловитість і серйозне ставлення до всіх проблем дозволить вам подолати всі перешкоди і перешкоди на шляху до наміченої мети. Зірки стверджують, що у вас з'явиться шанс використовувати свої можливості для досягнення успіху в бізнесі. В особистому житті будьте готові до деяких приємних змінам.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Період активної боротьби і протистояння. Сьогодні всіляко уникайте з'ясування стосунків з близькими людьми і партнерами по роботі. Емоції будуть перехльостувати через край. Будьте уважні до свого здоров'я. Будь-які перевантаження, впертість, самозречення, як, втім, і потурання своїм слабкостям, можуть створити на шляху перешкоди. Ймовірно різке погіршення самопочуття. Зламаний замок або втрачений ключ - знак поганих змін.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Період надбань внутрішньої свободи, душевної рівноваги, активної боротьби і протистояння пристрастям. Життєвий потенціал на високому рівні, що дозволить вам без зусиль впоратися з будь-якою справою. Бажання панувати, агресивність, потурання своїм слабкостям можуть створити на шляху перешкоди. Сьогодні всіляко уникайте з'ясування стосунків з незнайомими людьми. Емоції можуть перехльостувати через край.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

 Сьогодні надмірна довірливість може вас підвести. Це позначиться на службових проблемах і відіб'ється на ситуації в родині. Імовірність нестійкого настрою, дратівливості і замкнутості, наростання внутрішньої напруженості, яку не можна стримувати.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Життєвий потенціал почне підвищуватися. Впевненість в своїх силах і здатність повести за собою однодумців допоможуть вам стати господарем становища. Зірки стверджують, що у вас з'явиться шанс використовувати всі свої можливості для досягнення заповітної мрії.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Починається період здобуття внутрішньої свободи, душевної рівноваги, активної боротьби і протистояння ницим пристрастям. Життєвий потенціал почне підвищуватися. В особистому житті будьте готові до деяких приємних змінам. Не думайте, що почуття деякого заспокоєння і достатку - ознака ваших слабкості і неспроможності. Вас чекає благополуччя.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Цей день обіцяє бути для вас вдалим і ознаменує зростання вашого творчого потенціалу. Крім того, вам доведеться проявити всі свої організаторські здібності. Доведеться пристосовуватися до обставин, проявляти терпимість і творчий підхід до справи.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День сприятливий для зустрічей, інтимних бесід і відновлення перерваних відносин. Можливо, у вашому житті знову з'явиться людина, яка колись була здатною побачити в вас щось таке, що іншими не було відкрито. Його увага і участь допоможе вам позбавитися від сумнівів і внесе в душу радість.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День осягнення нових істин, прояви творчого потенціалу; сприятливий для подорожей, фізичних навантажень, операцій з нерухомістю. Несприятливими є широке спілкування або нові знайомства. Існує ймовірність великої сварки або сварки з друзями. Ваші гострота і категоричність суджень, неприємні характеристики можуть викликати у них роздратування або активний протест. Проявіть більше такту і дипломатії. В особистому житті зірки не рекомендують приймати рішень, продиктованих сплеском емоцій.

Джерело:supercook

Все буде Україна