«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 22 серпня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Сьогодні Овни зіткнуться з прямою або замаскованою атакою, яка викличе в них масу роздратування. Буде складно тримати рівновагу. Гнів може затьмарити розум. Зросте спокуса не просто відбити атаку, а помститися: розтоптати ворога, відплатити за реальну або уявну образу близьким. Варто контролювати силу удару у відповідь, якщо вам дороги ваші відносини і досягнення, важливий мир у родині і шлюбі.

Телець

Тельців зірки попереджають, що день обіцяє суєту і зростання проблем навіть в дрібницях. Цілий букет ускладнень можливий в процесі спілкування з близькими, при зверненні в сервіси, роботі з технікою та інструментами, при проведенні лікувальних маніпуляцій, обміні послугами, контакті з тваринами. На тлі роздратування зросте ризик травм і небезпека загострення болю. Потрібні помічники, на яких можна покластися.

Близнюки

Сьогодні зірки радять Близнюкам усюди вжити системних заходів безпеки. Не є винятком розваги, творчі акції, ділові авантюри, покупки, платежі, інвестиції, заняття спортом, любовні пригоди і моменти інтимної близькості. Не завадить контроль за дітьми, комплекс пересторог на відпочинку. Занепокоєння можна уникнути, відмовившись від суєти, залишившись вдома або в притулку.

Рак

Сьогодні Раки за гармонію, рівновагу, красу і комфорт, але обстановка схиляє до іншого. День заважає знати міру і провокує на грубий перехід кордонів, у тому числі, методом провокацій. Небезпечно грати роль миротворця, активно намагатися комусь сподобатися. Не найкращий день для прийому гостей, побачення, вступу в союз. Не час купувати одяг і косметику, міняти житло або дизайн інтер'єру.

Лев

День може початися для Левів мирно, але досить їм вийти за поріг будинку, щоб опинитися в гущі пригод і супутніх турбот. Дипломатичний настрій зміниться агресивним. Може набрати обертів "війна за мир", за дотримання кордонів і правил. У міру нагнітання пристрастей, може бути забутий етикет, але не виключений і протилежний ефект — одержимість в дотриманні найпростіших дрібних ритуалів.

Діва

Сьогодні зірки радять Дівам займатися будь-якою справою по мінімуму: занадто великий ризик ускладнень, втрат і нервозності. Багато проблем обіцяє активна взаємодія з іншими людьми: спроба співпраці, перетин інтересів. Небажані покупки, обмін, інвестиція. Краще зайнятися собою: ситуація дозволяє вам заново повернутися до перевірених особистих принципів і знайомої надійної схеми поведінки.

Терези

У цю добу Терезам варто контролювати кожен свій крок, щоб виключити імпульсивність і перевищення повноважень. Даючи волю своїм амбіціям, апетитам і темпераменту, важливо бачити межу допустимого. Сьогодні мало захистів і гарантій, великі розбіжності, серйозні загрози. Гострі проблеми в кар'єрі, сім'ї, шлюбі. Складно знати міру і захищати свій інтерес. Невдячна і ризикована місія миротворця.

Скорпіон

Скорпіонам варто обережно працювати з інструментами, технікою, тваринами, і ще обережніше взаємодіяти з людьми. День провокує сварки і травми, робить малокерованими помічників. Можливе відкрите порушення договору або таємне шкідництво. Можна поплатитися не лише за свою, але і за чужу поведінку. Небезпечно ігнорувати правило, закон, етикет, кодекс честі, інструкцію з експлуатації.

Стрілець

Стрільці сьогодні можуть стати учасниками соціальних баталій, суперечки в групі. Можливі драми у родині і шлюбі. Не слід недооцінювати матеріальну основу конфлікту. У цей день гостро сприймається фінансова несправедливість. Коренем зла можуть бути ревнощі, жадібність, власництво, проблема зі спадщиною, подарунком, компенсацією, сплатою боргу або податку, освоєнням бюджету, розділом майна.

Козоріг

Козорогам сьогодні всюди стане в нагоді підвищена обережність. Особливої уваги потребують сюжети, в яких замішані партнерські зв'язки і ваші особисті амбіції. Необхідно підтримувати баланс інтересів, контролювати сплески праведного гніву, не давати волі ревнощам і «комплексу месії». Ціна зриву буде високою, так як постраждає відразу кілька важливих сфер: кар'єра, будинок, шлюб, самолюбство, репутація.

Водолій

Сьогодні зірки радять Водоліям не послаблювати пильність у подорожах, бути уважнішими при взаємодії з іноземцями та авторитетними структурами. Не зашкодить і обережність в дрібних справах: старт будь-якого заходу в цей день спочатку обнадіює, але пригод не уникнути. Буде однаково загрозлива неповага до зовнішніх рамок дозволеного і зневага до особистих правил безпеки.

Риби

Сьогодні зірки радять Рибам включити "аварійний режим" і бути уважнішими до сигналів тривоги. Якщо не допомогли заходи превентивного захисту, купірувати негативний процес допоможе швидка реакція. При цьому краще діяти в рамках закону, регламенту або договору. Порушувати правила, пристойності і традиції варто лише у винятковому випадку. Ступивши на небезпечний шлях, важливо не захопитися і не помножити ризики.

Все буде Україна